Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-27 19:13:35

LOGOUT.hu

Játékajánló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35751) fery02 válasza Narxis (#35749) üzenetére


fery02
addikt

Sokkal többet vártam tőle, mint amit jelenleg nyújt.
Magát a funkciót nagyon hiányoltam eddig, mert alig vártam, hogy pl felvegyem Amur fórumtársunkat, amit persze már meg is tettem, de csak annyira jó, hogy a szintünk alapján látom, hogy ő pl 64-es, én 54-es, továbbá láthatóak a közös és az általa játszott játékok listája.
Valamint biztos gördülékenyebben lehet csatlakozni egymás játékához is, ami támogatja, de az a funkció haszontalan egyelőre számomra.

Mivel mindketten acsi buziknak mondhatjuk magunkat, ez volt a legfájóbb pont, hogy acsik szempontjából semmit sem látunk egymásról.
Igazából nekem ez lett volna a leglényegesebb.
Szívesen megnéztem volna mely játékokban miket ért el, mikben szerzett meg mindent, csemegézésnek is jó lett volna, hogy mit próbáljak ki én is.

Ki lehetne emelni még a profilunkban olyan acsikat, amikre a legbüszkébbek vagyunk, egyfajta kitűzőként láthatnák például azokat az ismerősök. 🙂

Persze később bővíthetik még a lehetőségeket, még az is lehet megvalósulnak azok, amiket az előbb keírtam.

[ Szerkesztve ]

(#35752) fabokf válasza fery02 (#35750) üzenetére


fabokf
tag

Nagyon kíváncsi lennék, mi az a trükk... én 2 évig toltam folyamatosan, aztán nagyon felcseszte az agyam az eventek(szerintem) igazságtalansága, ezért egy évre jegeltem, majd megint beletettem fél évet,mert akadt némi változás az event díjazásban...de sajnos nekem ez se hozta el azt, amit reméltem, így azóta felé se néztem :)
Nekem amúgy az volt a tapasztalatom, hogy az eventek első 2-3 napját gyerekjáték volt teljesíteni és utána alkatrészt farmolni az event kocsi upgrade-hez/PL szinthez... viszont a 4.nap környékétől kezdve néha már nem volt elég az időlimit az egyes napok közt arra, hogy időben továbblépjek és még farmolhassak is, így mindig az lett a vége, hogy az utolsó napot totális hátrányban kezdtem...egyszer próbáltam meg, hogy mi lesz akkor, ha nekiállok ticketeket venni az összefarmolt aranyon, meg refreshelem a próbálkozásokat, meg minden de még így is hajszál híjja volt annak, hogy sikerült eljutnom a végére...ekkor még arra is hajlandó voltam h 30 napos "bérletet" vegyek, ami ugye naponta adott egy kis mennyiségű aranyat... de ezzel se értem sokat...egyszerűen a végét mindig túlságosan kicentizik és azon az ég adta világon semmi, még az arany elköltése se segít...főleg, ha nem tudod kiforgatni azt az alkatrészt, ami kellene, mert a mázli istennője magasról tojik rád :D és ezen az se változtatott, hogy most már 3 tierbe sorolták a nyereményeket és az 5.nap után megnyerhetsz egy alap verziót az event kocsiból...attól még a rerun alatt ugyan úgy ki kell maxolnod a többi fejlesztésért... de mondom, ez az én észrevételem, nekem emiatt csalódás maradt a játék...

(#35753) Joccc07 válasza fabokf (#35752) üzenetére


Joccc07
addikt

Nem zárod le az első, második napot. A legjobban fizető versenyt nem nyered meg és dől a pénz. Azt kell farmolni. Mert az ismételhető versenyek is ugyebár limiten vannak. Aztán a harmadik nap is ugyanez ha kész lennél vele időben akkor az utolsó versenyt nem csinálod és így tovább.
De amúgy így sem teljesíthető csak no life módban.

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#35754) MikeWazowski válasza fery02 (#35751) üzenetére


MikeWazowski
addikt

64, meg 54-esek vagytok acsi vadászként? Én 58-as vagyok, de nem vagyok acsivadász :) :B

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#35755) sharp4 válasza MikeWazowski (#35754) üzenetére


sharp4
őstag

keményen toljátok, én még csak 37-es vagyok :D

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#35756) Saccco válasza MikeWazowski (#35754) üzenetére


Saccco
nagyúr

Én is 54-es vagyok. :D

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#35757) MikeWazowski válasza Saccco (#35756) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Akkor valamit nagyon tudok, lehet én is acsi vadász vagyok akkor? :D

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#35758) #40047616


#40047616
törölt tag

Bocsi a hülye kérdésért de ezek az "acsik" mik és miért jó gyűjteni őket?

(#35759) citkar válasza #40047616 (#35758) üzenetére


citkar
addikt

Dísznek.

(#35760) Saccco válasza #40047616 (#35758) üzenetére


Saccco
nagyúr

A különböző játékokban bizonyos célok elérése után jutalmat kap a játékos. Ha az adott játékhoz hozzá van csatolva a Play fiókja, akkor a megszerzett jutalmak után járó tapasztalni pontot a profilra jóváírják. Az összegyűjtött tapasztalat pontokkal a fiók is szintet lép. A szintezés csak, mint elérhető cél szerepel.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#35761) #40047616 válasza Saccco (#35760) üzenetére


#40047616
törölt tag

Jah értem. Mondjuk én csak azért nem játszanák mindenféle számomra érdektelen játékkal hogy ezek meglegyenek de nem vagyunk egyformák. Néztem én 16-os szinten vagyok. Nem is tudtam eddig :D

(#35762) MikeWazowski válasza #40047616 (#35761) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Mondjuk én csak azért nem játszanák mindenféle számomra érdektelen játékkal hogy ezek meglegyenek de nem vagyunk egyformák. Én sem játszom olyan játékkal ami számomra érdektelen. Sose érdekelt az acsi egy játéknál sem... szimplán meglepődtem.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#35763) #40047616 válasza MikeWazowski (#35762) üzenetére


#40047616
törölt tag

Oksi nem azért mondtam :) :R

(#35764) mefi91 válasza mefi91 (#35736) üzenetére


mefi91
csendes újonc

Valaki? Bonfire nagymester? :F

(#35765) fery02 válasza fabokf (#35752) üzenetére


fery02
addikt

Bocsánat, hogy még csak válaszolok!

Szóval...
Használni kell a reddit-en található NFS No Limits oldalát, azon belül altémák formájában megtalálható egyenként minden Event, ahol mindenféle szükséges információ szerepel a dolgunk könnyítése érdekében.

Itt informálódhatunk arról, hogy mely tuningládákra szükséges csak vadásznunk az Event Store-ban (különösen a pénzért kínált esetekre), ugyanis van, amiből az Event során is amúgy is kapunk 2-t, de legtöbből csak 1-et.

A legelejétől kezdve törekedjünk arra, hogy kihasználjuk folyamatosan a ticket-jeinket.
Ez azt jelenti, hogy ne zavarjunk le rögtön minden versenyt, hogy aztán már csak a következő napot tudhassuk várni tétlenül, hanem reddit alapján azt is megtudjuk, hogy adott napon belül melyik az a verseny, amit szándékosan mindig újra és újra elveszítve tudjuk a legtöbb pénzt farmolni.
Ugyanis hiába, hogy veszítünk, a verseny alatti drift, draft, near miss, oncoming pontokból jövő pénzeket megkapjuk.
Így például a 3-4. napra már akár 100000+ pénz is összegyűlhet, ami már nagy segítség.
Amikor már a sokadik napot játszva annyi újrajátszható versenyünk van, hogy azokkal is bőven le tudjuk már a ticket-jeinket mindig játszani, akkor persze nem kell már versenyeket szándékosan elveszítenünk.

Ajánlott még az, hogy az ECU és Nitro főalkatrészeket hanyagoljuk és azokkal csak az event idejének második felében vagy utolsó negyede felé foglalkozzunk csak, ugyanis azok a főalkatrészek hozzák legkevésbé az autó PR szintjének a növekedését.

Ezekkel a szabályokkal jórészben arany nélkül teljesíthető az event és nem is kell hozzá "no life" üzemmód, mert azért nem igényel folyamatos játékot, már csak azért sem ugye, mert 55 percenként töltődnek a ticket-ek.
Ha nehézség akadna event alatt vagy mégsem tudsz rá kellő időt fordítani és mindenképp kéne aranyat költeni valamire, akkor elsősorban a ticket restore lehetőség ajánlott, ami 90 arany.
Olykor én is szoktam ezzel élni, mert nem minden event nehézsége egyforma, jellemzően a Proving Ground típusú event-ek tudnak a szopatósak lenni, ahol a versenyek nehézségére kell gondolni.

Vadiúj event-nél a reddit-en is csak később kezdenek szivárogni az infók, mivel nem jövőbelátók a reddit-esek sem. 🙂
Ilyen event-eknél én simán kivárom azt, mire mások már végeznek vele és kiderül, hogy a 7 nap alatt melyik tuningládákat kell megvenni és csak aztán kezdek én is bele.

Van a játéknak magyar FB csoporta is, amit megtalálsz SpeedHUNters néven.
Aktív, remek és segítőkész csapat.

(#35766) Amur válasza fery02 (#35751) üzenetére


Amur
addikt

Ahogy igértem, az elmúlt kb. fél évben szerzett acsijaim kifotózva, pdf-be konvertálva a könnyebb áttekinthetőségért:
google drive link a letöltéshez
Én egyébként 64-es szinten vagyok. Volt olyan játék amit csak azért játszottam már tovább mert az összes acsit ki akartam szedni, de nem vagyok full fanatikus, mert ha nagy frusztrál akkor inkább hagyom azt az utolsó 1-2 beteg acsit. :)
Viszont mindenképpen hozzáad a játékélményhez, és "újrajászthatósági" faktorhoz a kiszedhető acsik mennyisége, és minősége! (utóbbi talán a legfontosabb, mert a halj meg 50x típusú, a játék céljával szembemenő idióta acsiknak nem sok értelme van..)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#35767) #33253120 válasza Amur (#35766) üzenetére


#33253120
törölt tag

Így nem szebb?

[ Szerkesztve ]

(#35768) Amur válasza #33253120 (#35767) üzenetére


Amur
addikt

PC-n jobb a tiéd, de mobilon jobb a lapozgatós verzió!
Amúgy grat! Szép gyüjtemény!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#35769) #33253120 válasza Amur (#35768) üzenetére


#33253120
törölt tag

Köszi, de ez csak egy oldal a sokból, a nyitó képen rajta maradt a mailcím, ezért ki kellett szedjem a hszből.... :(

(#35770) Ferenczi Áko válasza Amur (#35766) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

Én így állok:

Xiaomi 13T - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#35771) fabokf


fabokf
tag

Az enyém ilyen per pill (most először néztem meg jobban :) )

(#35772) Mr. Y


Mr. Y
senior tag
LOGOUT blog

Sziasztok!

Játszom régóta ezzel a játékkal, és most magam is elkészítettem ennek egy komolyabb verzióját, mondjuk nem Droidra, az igaz. Viszont közzé tétele előtt érdeklődnék, hogy ennek a fajta játékkal vajon mi a valódi neve? Mert nem szeretném ezzel a névvel kitenni, ha egyszer nem ez.
Előre is köszönöm a segítséget!

But who is watching the guardians?

(#35773) sztanozs válasza Mr. Y (#35772) üzenetére


sztanozs
veterán

Szerintem az a neve, amit adsz neki... Ugyanezzel a névvel persze tényleg ne add ki.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#35774) Joccc07


Joccc07
addikt

Játszik valaki közületek a Stellaris-szal androidon?

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#35775) Bozek válasza Mr. Y (#35772) üzenetére


Bozek
nagyúr

Alapvetően bűvös (vagy mágikus) négyzet lenne, csak itt nem minden sor és oszlop ugyanazt az összeget takarja.

(#35776) Mr. Y válasza Bozek (#35775) üzenetére


Mr. Y
senior tag
LOGOUT blog

Ja. Ráadásul ha ennyit írsz be a Google keresőbe, a festőhegert dobja ki rá :)

But who is watching the guardians?

(#35777) fery02 válasza Amur (#35766) üzenetére


fery02
addikt

Ó de köszi! Le is töltöttem mobilra. :R

(#35778) fery02 válasza Amur (#35766) üzenetére


fery02
addikt

Mondjuk ez a baj ebben, hogy itt csak időrendi sorrendben jeleníthetők meg az acsik, kicsit káosz érzést adva.
Ebből sajnos nem tudható az meg, hogy melyik acsi melyik játékból van és az adott játék acsijaiből mennyit szereztél meg.

Úgy tűnik ennyire nincs erre igény ilyesmire a fejlesztők felé, különben már rég megvalósíthattak volna valami részletezhetőbb és testreszabhatóbb rendszert és listázást.

A Play Játékok kliens-ben lent középen a "Könyvtár" megjeleníti a játékokat úgy, hogy az acsikat is kijelzi (azt is, hogy azokból mennyi van meg), csak kár, hogy ebben a beépített játékok is szerepelnek (legalább elrejthetőek lehetnének), ráadásul görgetés nélkül helyből ezekből 4 látszik nálam és látszólag rendszertelenül listázva.
Sajnos itt sem állítható, hogy mi szerint listázzon.

[ Szerkesztve ]

(#35779) interstate76


interstate76
addikt

Free Hitman Go

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#35780) Papin


Papin
csendes tag

Sziasztok!
Star Trek Fleet Command játékkal elkezdtünk páran játszani, de csak egy régi halott fórumot találtunk, van valahol magyar közösség, játszik innen valaki még vele?

(#35781) Amur válasza fery02 (#35778) üzenetére


Amur
addikt

Néztem a listázhatóságot, vagy az időrend vagy a ritkaság szerinti van. (utóbbi még káoszosabb, mert így azért nagyjából egy játékban szerzett egy kupacban van, mert egyszerre 2-3 játékot tolok max.)
Ha valamelyik érdekel, melyik játékhoz tartozik, kérdezz, mert kiírja ha rámegyek.
(tényleg idiótaság hogy alapból nem)
Az meg pláne hogy profilt nem linkelhetek hogy más is megnézze..
Én azt hittem hogy ha megadom hogy bárki láthatja akkor ugyanazt látja mint én..tévedtem.
Van pedig ebben lehetőség.
Én írtam már google-nak egy elég részletes levelet. Ki lehetne ezt a play-t bontani
"ready player one" szinten.
A lényeg a filmhez hasonló koncepció, egy virtuális hely,a te game room-od,ahol a legfelkapottabb játékokban szerzett trofeáid kirakhatod egy polcra,a játékokban szerzett pénzed elköltheted bútorokra, kiegészítőkre amivel fejleszthető, szépítheted ezt a helyet, ami akár szintet is léphet, és kapsz egy nagyobb, modernebb szobát. Ki lehetne bontani az ötletet. Lényeg hogy tudja figyelni az általunk kiemelt toplistás játékokban elért teljesítményét az adott játékosnak
Nem is értem miért nem valósította meg még senki. Az emberek imádják az ilyesmit.(az e-pénisz mutogatást) Én is imádnám..ha lenne mobilra is valami ilyesmi. Még a Steam is jobban megvalósította ezt a profilos dolgot..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#35782) vidaila válasza Joccc07 (#35774) üzenetére


vidaila
aktív tag

Van magyar alliance?

http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/

(#35783) Gerasz válasza Mr. Y (#35772) üzenetére


Gerasz
aktív tag

Tök jó ez a játék, jeleznéd itt, ha közzétetted?

Köszi

(#35784) fery02 válasza Amur (#35781) üzenetére


fery02
addikt

Örülök, hogy egy véleményen vagyunk ebben, nálad még több színesítő ötlet is van ezzel kapcsolatban. 🙂
Igen, nekem igazából a Steam a kiinduló pontom, annak a rendszere tetszik, csak már mióta nincs PC-m, kikerült a Steam az életemből, azóta várnék egy azt megközelítő rendszert mobilra is. Talán majd egyszer.

Egyelőre nem szükséges további listákat említened, küldened, köszi!
Most a Hitman GO-val is el leszek egy darabig, meg jó időben a kültéri elfoglaltságok is szaporodnak.
Majd egyszer visszatérünk rá. 🙂

[ Szerkesztve ]

(#35785) Joccc07 válasza vidaila (#35782) üzenetére


Joccc07
addikt

Csináltam. Mert diplomacy pont kell az egyezményekhez. Ha nincs egyezmény akkor nem tudsz semmit sem csinálni. Nem támadhatsz kalózokat, nem gyűjtheted a matikat és nem mehetsz más rendszerekbe sem. De így diplomacy pontokat sem szerezhetsz.:F

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#35786) vidaila válasza Joccc07 (#35785) üzenetére


vidaila
aktív tag

Milyen néven keressem?

http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/

(#35787) #33253120 válasza Amur (#35781) üzenetére


#33253120
törölt tag

A Play games barát felvétele mit tud? Te úgy látom eléggé benne vagy....
Mondjuk a Discord profilom is hozzákapcsoltam a game launcher-hez, de ott sem látom, hogy bárki játszana, de elvben az én játéktevékenységem látszik felétek.

(#35788) Amur válasza #33253120 (#35787) üzenetére


Amur
addikt

kb megnézhetem a profilom, meg látod hogy mivel játszom, játszottam, melyek a közös játékok amivel már mindketten toltuk.
Nagyon alapon van még..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#35789) Joccc07 válasza vidaila (#35786) üzenetére


Joccc07
addikt

HUA - HUN Alliance
Ez természetesen PH-sok részvételével megváltozik.

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#35790) Damage401


Damage401
senior tag

[link] Megjelent a Dead by Daylight mobilra, 2,05Gb

[ Szerkesztve ]

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#35791) #33253120 válasza Damage401 (#35790) üzenetére


#33253120
törölt tag

Erre kíváncsi leszek.

(#35792) #40047616 válasza Damage401 (#35790) üzenetére


#40047616
törölt tag

Videók alapján beteg egy játék :)

(#35793) Rigormortiis válasza Damage401 (#35790) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Anno PS4en sem ragadott magával, itt is kapott egy esélyt, de a Netease-féle Identity V sokkal jobb élményt nyújt szerintem mobilon, mint ez, ha valakinek bejön a stílus.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#35794) Mr. Y válasza Gerasz (#35783) üzenetére


Mr. Y
senior tag
LOGOUT blog

Nincs akadálya, tervezek bemutató videót is csinálni róla.
Bár még nincs teljesen készen, de ahogy időm engedi, már nincs messze :)

But who is watching the guardians?

(#35795) Sanyi.mTs


Sanyi.mTs
addikt

Cat quest-ben hol lehet kulcsot szerezni az arany ládákhoz?

(#35796) Amadako


Amadako
tag

Sziasztok

Kicsit off topic a téma, de nem teljesen.

A Corvinus gazdaságinformatika szakon írom a diplomamunkámat és azt vizsgálom, hogy a oktató célú videojátékok, hogyan tudnának segíteni a hagyományos oktatás megreformálásában..

Ha tudnátok egy kitöltéssel segíteni munkámat, akkor azt nagyon szépen megköszönném.1 percnél nem hosszabb a kérdőív.

[link]

Előre is köszönöm, ha maradhat

További szép napot

[ Szerkesztve ]

(#35797) Peaceliker válasza Sanyi.mTs (#35795) üzenetére


Peaceliker
őstag

Lesz rá egy quest (ha már vízen tudsz járni és vagy legalább 30as),akkor a bal alsó sarokban van egy founder's vagy milyen nevű sziget, ott. Ha az megvan összes ládát tudod nyitni.

"Oh my Goa'uld!"

(#35798) MikeWazowski válasza Amadako (#35796) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Kitöltve! Sok sikert a munkához!

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#35799) WhiteWalker válasza Sanyi.mTs (#35795) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

(#35800) Mr. Y válasza Amadako (#35796) üzenetére


Mr. Y
senior tag
LOGOUT blog

Kitöltve

But who is watching the guardians?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.