Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-27 19:13:35

LOGOUT.hu

Játékajánló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36951) coco2


coco2
őstag

Sziasztok!

Jön a karácsony, gyerekek mycraft-ot akarnak eredetiben, és annak a játéknak blogokból kikövetkeztethetően kiegészítői, meg klónjai vannak külön platfromokon, bevallom a tutit, nem tudtam kihámozni, mi hogyan van, és én magam nem ismerem azt a játékot, hát jöttem kérdezni.

Amire kíváncsi lennék, hogy az eredeti játék egyszer fizetős, vagy havidíjas? A kiegészítőkért külön fizetni kell, vagy csak extrák az eredeti mellé? Hol találom meg, hogy most mennyi az annyi, és nem viszont eladóktól, hanem az eredeti cégtől? A játék csak androidra játék, vagy ha van eredetihez login, azzal asztali pc-n is lehet játszani (van asztali gépre normális bináris és nem csak android emulátoron keresztül meg olyasmik)? A megvásárolt játék cd kulcs egy készülékre egyszeri telepítésre, vagy játékos login, bárhol is lépjen be az illető (tehát pld email címhez van kötve)? Ha van mindezekről összefoglaló blog, egy url-nek örülnék.

A tippeket köszönöm.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#36952) Kasya


Kasya
nagyúr

Bár nem játszom vele, a hivatalos honlapja szépen végigvezet rajta, hogy milyen platformra szeretnéd megvenni, milyen "csomagok" elérhetők és azok mit tartalmaznak.
https://www.minecraft.net/

(#36953) Golden9 válasza coco2 (#36951) üzenetére


Golden9
addikt

Minecraft topik.
Én csak annyit tudok róla, hogy ez a világ legjobb játéka, talán csak a Fortnite jobb nála. :D

[ Szeretkezve ]

(#36954) ollie válasza coco2 (#36951) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Csak egyszer kell megvenni adott platformon, viszont konzolon multiplayerhez kell havidíj (mind xbox-hoz mind ps-hez). PC-n 2 változata van, java-s és nem java-s (előbbi hamarabb kapja meg az update-eket, és ingyen lehet modolni), van még androidon és konzolokon is. Javaslom a java-s változatot PC-re (androidon és konzolokon csak 1 fajta van).

***

(#36955) DrBubo77 válasza ollie (#36954) üzenetére


DrBubo77
addikt
LOGOUT blog (1)

A PC-s változat sorozatszám alapján regisztrál? Vagyis újratelepítés után használható újra?
Androidra már megvan, az átvihető?

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#36956) coco2 válasza Kasya (#36952) üzenetére


coco2
őstag

Köszönöm. Mondjuk most nézem az oldalt, és elég furcsa módon egy darab normálisan összeszedett blogot sem találtam, amit azoknak szántak volna, akik karácsonyra megvennék a játékot, és ki akarják deríteni, mi az a halom nagy stuff egészben.

De legalább a játék nevét már nem tévesztem el, és azért külön köszönet. "Mycraft"-ra ahogy rákerestem, google sokmillió találat videóval meg minden, itt pro-n semmi, vakartam is a buksit, mi a szösz :F

Átmentem a kérdéssel a saját topikjába, a válaszokat köszönöm.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#36957) ollie válasza DrBubo77 (#36955) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem sorozatszámhoz, hanem accounthoz kötődik mindkét PC-s változat. Bármennyiszer telepíthető, csak azzal az accounttal kell belépni, amire lettek véve. Az androidos meg a google accounthoz kötött, az is bármennyiszer telepíthető a play store-ból. Az androidos licence teljesen el van különítve a többitől (valójában az összes el van mindegyiktől sajnos).

[ Szerkesztve ]

***

(#36958) Amur válasza coco2 (#36956) üzenetére


Amur
addikt

androidon a legjobb klónja a survivalcraft. Igaz jóval nehezebb mint az eredeti, viszont a vanilla élményt rendesen kitolta. ha felmész a hegyekbe és nem vagy rendesen felöltözve, előbb-utóbb kihűlsz és megfagysz, csak hogy egy példát hozzak. Az állatok is sokszínűbbek, illetve nem zombik kapnak szét hanem farkasok és medvék..kicsit "valószerűbb" túlélés.
A srác pont azért fejleszti mert szerinte(és sokak szerint) az androidos minecraft csak gyenge árnyéka a javasnak, akart alternatívát. Sikerült. Ráadásul az ára nagyon baráti(1700 körül rémlik) , ha nem kisgyerekekről van szó, akkor ajánlott. 5-6 éveseknek még elég nehéz szerintem, de 10 felett már játszható a survivalcraft is.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#36959) Amur


Amur
addikt

Telefont cseréltem, megosztom a játékok költöztetésével kapcsolatos tapasztaltaim:
Clash Royal: semmi probléma, még a supercell ID-t sem kellett ízzitani, simán a gmail kiválasztása után bejött a mentésem.
Light City: minden progresz bukta...semmilyen mentés nincs a játékban, supportnak írtam mert volt ingame vásárlás is, amire szintén nincs menüpont ahol visszaállíthatnám.
Kaptam kódot 2x annyi értékben. Utána írtam nekik hogy az utolsó eventet kimaxoltam, és arra valami megoldás hogy legalább részben visszakapjam az ott megszerzett cuccokat.
A válasz elsőre lerázás volt hogy majd a fejlesztőket megkérdezi, de nem sok remény van, majd második probálkozásra kaptam még egy nagy adag ingame fizetőeszközt, tehát ugyan a játék leszerepelt, de a support mindig segített, és volt hogy órákon belül válaszoltak.
Shop Titans: gond nélkül google play account megadása után betöltötte a mentésem.
Ez nem meglepő hiszen cross platformos, pc-n is tolom.
Egg Inc: nem mai darab(talán 4 telefonra költöztetem már, de harmadikra tuti), simán betöltött kérdés nélkül(látta a google play accountot, rá sem kérdezett), sőt az ingame vásárolt fizetőeszköz is megvolt)
AFK Arena: google play account megadása után betöltött.
Survivalcraft: sajnos elfelejtettem hogy helyileg tárolja a mentést, úgy rémlett egy világról lehet felhőmentést kérni, de lehet keverem más játékkal. sajnos itt bebuktam több száz órás játékállást.
Dashhero: nincs felhőmentés..elölről kellett volna kezdeni, hagytam inkább, uninstall lett
MMA Manager: kérdés nélkül betöltötte a mentésem.
Sky Tower tycoon: az idegesítő tutorialt végig kellett tolni, és utána engedett csak be a beállításokba ahol a load from cloud müködött volna, ha a régi telón rányomtam volna a save to cloudra, tehát nem automata mentés, de van felhőmentés..(az ilyet azért illene jelezni, de nem történt meg emlékezetem szerint, szerintem ez is rövid úton uninstall lesz.
alkalmazásokból a duolingo kérdés nélkül betöltött, viber felismerte a telefonszámom és nem kérd újraazonosítást mint legutóbbi telóváltáskor, tehát fejlesztettek valamit, whatsapp is gond nélkül betöltött(létezik felhőmentése, de be kell kapcsolni, ez igaz a viberre is-tehát a csevegéseket is lementi), yourhour(ezzel követem a játékidőt) gond nélkül betöltött, igaz a statokat nem hozta át, de az ingame purchase kérdés nélkül müködött(reklámmentesség lett vásárolva), kicsi feketepont hogy a statok elvesznek...

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#36960) coco2 válasza Amur (#36958) üzenetére


coco2
őstag

Amit kutakodásaim során felleltem a minecraft-ból, az annyi, hogy a pocket edition híjján van internetes szervernek. Jobb lenne egy olyan mod, ami MMO jellegű, és nem asztali gépes verzióban, hanem az androidosban.

A survival craft-nak találtam második verzióját is (2016-os blog). Eddig annyiban hasonlít a mincraft-hoz, hogy arról sem találtam rendesen összeszedett keret leírást magáról a játékról, csak halom sok videót, amit azok fognak megérteni, akik már ismerik a játékot. Imádom, hogy mennyire figyelmetlenek a népek újonc-barátnak lenni :)

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#36961) jonnyjoker01 válasza Amur (#36959) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

"Survivalcraft: sajnos elfelejtettem hogy helyileg tárolja a mentést, úgy rémlett egy világról lehet felhőmentést kérni, de lehet keverem más játékkal. sajnos itt bebuktam több száz órás játékállást."

Fúha ez nagyon fájdalmas lehetett, sajnálom :( Dropboxos és belső tárhelyes biztonsági mentést lehet készíteni az adott világról egyébként, de egyik sem automatikus sajnos :(

#36960 coco2: azért nincs róla rendesen összeszedett keret leírás, mert minden megtalálható a játékon belüli "Help" menüben (nem külön weboldalra vezet, appon belüli). Az összes játékmechanikát részletesen leírja hogyan működik, van ezen felül benne bestiárium, amiben részletezi az összes állatot + a női és férfi karakterek buffjait/debuffjait. Emellett még egy teljes receptkönyv is szerepel benne a játék mindösszes 1573 itemével, részletes leírással és kraftolási receptekkel, amit típusonként lehet szűrni a könnyebb átláthatóságért. :)

Üdv. Johnny

(#36962) icemad válasza coco2 (#36960) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Jó embernek írod te is. :DDD :DDD :DDD
Pont Amur csinált egy szuper videó sorozatot kezdőknek. Mi rengeteget tanultunk belőle. [link]

A pocket editiont felejtsd el, van rendes Minecraft. Abban van online is, mmo szerű részek is. Cross platform multi is. Pl én játszok PC-n, az egyik gyerek telefonon a másik xboxon, ugyanabban a világban.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#36963) ollie válasza coco2 (#36960) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

MMO jellegűt csak havi előfizetéssel találhatsz (vagy IAP rengeteggel), hiszen azoknak komoly összeget kell áldozniuk a szerverek havi fenntartására. Pont e miatt valszeg nem is fogsz ilyet találni.

[ Szerkesztve ]

***

(#36964) coco2 válasza icemad (#36962) üzenetére


coco2
őstag

Jó embernek írod te is. :DDD :DDD :DDD
Pont Amur csinált egy szuper videó sorozatot kezdőknek. Mi rengeteget tanultunk belőle. [link]

Igen, úgy látszik a történet a te oldaladról. Most had írjam le, hogyan látszik az én oldalamról. Kattintok a linkedre, azonnal első videó bejön, hogy el ne tévesszük ez az -> ( https://www.youtube.com/watch?v=hdUOD42XD-0&list=PLyYNXKDyISIzhHUsHqm3xTDhkjXu_77P7 ) ami az elején elismeri, hogy tudomás van a problémáról miszerint egészen az alapoktól kellene kezdeni (valahol 20-25 másodpercnél), de már a 48. másodpercnél "a telepítésbe most nem megyünk bele.." - és ezen a ponton lekapcsoltam a videót. Mert már megint azt a fene figyelmes mindenségit neki, hogy valaki azt hiszi, az alapok azzal kezdődnek, hogy már fut a játék. 20 másodpercig észben tartani az alapoktól kezdés jelentését a jelek szerint túl sok volt. Nem sikerült. És annak okán nem jó nekem az a help sem, ami a játékon belül van (@ jonnyjoker01). Mert nekem egy olyan help kell, ami még csak nem is a játékok telepítésével kezdődik, hanem az editionökkel, a futtathatóságukkal, a platform sajátosságaikkal, kapcsolataikkal / elszigeteltségeikkel, licencelésükkel, stb. Licencelés még olyan mértékig is, mint például mobil telefonra ha telepíteni akarok gyereknek, akkor vehetek cd kulcsot a magam nevében, vagy az ő telefonján kell bejegyeznem a hitelkártya adatokat? Ami konkrétan azért fontos részlet, mert a google telefonok szeretik a kártya adatokat úgy behúzni, hogy tényleg törölni már csak factory resettel lehet, amikor is minden törlődik, a telepített alkalmazások is (tudod, "a kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük" - hát elnézem ám egy fenét, money back!). Szóval kismillió probléma még az előtt, hogy bármiféle játék el tudhatna indulni, ugyanis nincsen semmiféle játék, ami már el tudhatna indulni. Így néz ki az én oldalamról. Vajon sikerült érzékeltetnem a kontrasztot?

A videó linket köszönöm, az alkotónak +1 like, mert dolgozott vele, de jelen problémában akkor sem tudom használni semmire. Ez van.

A pocket editiont felejtsd el, van rendes Minecraft.

Blogokból eddig annyit tudtam kihámozni, hogy a java-s nem fut telefonon, a pocket nem fut asztalin. Közvetve visszajelzést is erről kaptam. Eltévesztettem? Tud futni a java-s MC android telefonon?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#36965) coco2 válasza ollie (#36963) üzenetére


coco2
őstag

Gyanítottam, hogy valami nem teljesen kerek vele, de láttam már olyan üzleti modellt is, ami úgy működött. Például most én is játék szervert fejlesztek, és bár egészen egyszerű alkalmazásról van szó, kiszámolva a szerver költséget a havi aktív felhasználó egész évben nem kerül szerver üzemeltetés szempontjából egyetlen dollárba sem. És az átlagos felhasználók nem használnak egy alkalmazást egész évnél tovább. Pár kivétel van, de azok 15% alatti arányban, és 5 évnél tovább meg már csak 3% arányban. Mindenki más fizetett, és lelépett - a pénze hátramaradt. Szóval ha 7 dollárt fizet mindenki egyszeri alkalommal, bőven életképes azt mondani, "örökkön örökké licence". Az MC szerverek hatékonyságát nem ismerem, de ugye a grafika kliens oldali, a mozgások cache-elhetőek, valamennyi szinkron elcsúszás gondolom megengedhető a játékban, szóval olyan extrém terhelést nem kell jelentsen az a játék annak alapján, ami videókat eddig láttam róla. Nagyon pici adatcsomagok oda-vissza, és talán még secure tcp sem eszik kódolásra, mert non-secure-t használ. Szóval vélhetőleg a végeredményt illetően igazad van, de "miért" máshogyan nézhet ki a túloldalról szemlélve.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#36966) icemad válasza coco2 (#36964) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Oké, akkor kezdjük el az alapoktól. Fogalmam sincs milyen blogokat olvastál, de jobb lett volna, ha kapásból a minecraft hivatalos oldalán kezdesz. Ott minden gyönyörűen le van írva, táblázatban összefoglalva. Google első találat.
Így találod meg: minecraft.net – get Minecraft. Itt egy kicsit lejjebb találsz egy „Compare platform and features „ részt. Azt kell neked átnyálazni. Ennél egyszerűbb összefoglalót nem fogsz találni.

A licence dolgok egyszerűek. Amelyik platformra megveszed, azon tudsz játszani. A többi, amit a második bekezdésében írtál, egyszerűen baromság. A kártyád adatai a profilodhoz kötődnek, nem a telefonhoz. Minek kellene törölni? Én mindig, minden platformon magamnak veszem meg a játékot. Androidon ugyanis van családi könyvtár. 4 embert tudsz családtagként felvenni. Amit te megveszel, azt ők is használhatják. A gyerek telefonjára nem kell se kártya adat, se CD kulcs, se semmi. Először megcsinálod a családi megosztást, utána megveszed a játékot, ezután ők is egyből letudják tölteni. Pl a játék 1000 forint, vagytok öten, akkor fejenként 200 forint. Xbox, Ps ugyanez. A vásárolt cuccok megmaradnak, vicces lenne, ha nem.

Úgy meg tényleg nehéz segíteni, hogy minden fontos információt elhallgatsz. Hány gyerek van? Min akarnak játszani? (android, pc, konzol?) Fontos e a modolhatóság? Stb.

Családi könyvtár beállítás: [link]

Vásárlás a play áruházban: [link]

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#36967) #40047616


#40047616
törölt tag

11-es androidon próbálta már valaki a Mudrunner-t? Elindítom és mielőtt az elején a betöltés felmenne 100%-ig kilép a játékból. 10-es droidon simán ment.

(#36968) jonnyjoker01 válasza coco2 (#36964) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Survivalcraft esetében van Windows Store verzió és Android verzió amiket külön meg kell venni. Nincs rendes multiplayer (csak split screen). Survivalcraft 2 az egy re-release új funkciókkal az 1-hez képest. A többi kérdésed nem játékhoz kötődik hanem hogy működik az egyes áruházak család funkciói. Erre nem tudok válaszolni.

Üdv. Johnny

(#36969) coco2 válasza icemad (#36966) üzenetére


coco2
őstag

Megosztok én információt szívesen, ha tudom, mi fontos, és mi nem. Unoka öcsi és húgi, ketten vannak, android tablet és telefon van náluk állandóan kézben, és bár a suliban tanulnak számítástechnikát és van asztali gép is, az valahogy kevésbé játékra van, mert folyton veszekednek, amikor egyszerre ülnek oda, és akkor a szüleik eltiltják onnét őket. Hogy ez mennyire releváns, nem tudom, de ez az oka annak, hogy asztali gép valószínűleg nem fog játszani. Androidon futó cucc kell.

Ami a cross platformot illeti, előre tudni lehet, idővel kevés lesz nekik, hogy csak ketten játszanak, és inkább valami szerver után is néznének osztálytársakkal is játszani. Azért nézelődök az internetes szerverek felé.

A https://www.minecraft.net/en-us/get-minecraft# oldalon van egy táblázat "COMPARE PLATFORMS & FEATURES". Ott a "Windows 10" oszlopban van egy pipa a "Host your own server" sorban (oldalon kicsit lejjebb görgetve), és a "Cross-platform play with Windows 10, Xbox One, Mobile, and Switch" sorban (azonnal a táblázat tetején) pipa van "Windows 10", "iOS", és "Android" platformon is. Mindez azt jelenti, hogy windows 10-re létezik külön szerver app, és hostolni tudok realmet, ahova meghívást kaphatnak a gyerekek és osztálytársaik együtt játszani mobil telefonokról? (Egyik ismerősöm hostinggal foglalkozik, véletlenül éppen tudok windows 10 virtual szervert lejmolni interneten.)

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#36970) icemad válasza coco2 (#36969) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

A szerver pontosan mihez kellene?

Jelenleg nálunk úgy működik, hogy a telefonra levan töltve az xbox app, (ugye ez xboxon és win10-en alap) és maga a minecraft. Az xbox app azért kell, hogy ott feltudják venni egymást ismerősnek. Ehhez kell a gyereknek egy microsoftos email cím. Itt feltudják venni a többi embert is, barátokat, szülőket, téged is. Na, ha ez mind megvan, akkor a Minecraftban bekell lépni az xbox fiókba. Ez csak egy kattintás. Ezután a játékban lesz egy barátok rész, ott egyből látják, ha valaki online van, és csatlakozni is tudnak. Az xbox app még arra is jó, hogy játék közben beszéljenek egymással kihangositva vagy headsettel. Ha gyerek fiókot csináltok, akkor azt a szülő vagy akár te is kezelheted. Beallithatod, hogy mikor mennyit játszhatnak, és kapsz róla email értesítést is hetente.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#36971) coco2 válasza icemad (#36970) üzenetére


coco2
őstag

A szerver ahhoz kellene, hogy ott játszhasson az egész osztály :) Már ahányan játszanak együtt.

Az "xbox app" - ez mi?

Androidon játszanának. Microsoftos email muszáj dolog? Gmail címek nem jók? Ha olyan email cím kell, amihez windows cd kulcs is tartozik, na olyat pláne nem tudok megígérni :( Win 10 gép egy lenne, hogy szerver azon fusson. Gyerekeknél csak mobil telefonok lennének. Ilyen party chat-re maximum annyi, ami ingame szöveges chat van.

Parental control szerintem nem fog kelleni. Semmi szükség rá, hgoy bárki szörnyülködjön, hogy már megint napi 8 órát játszanak a gyerekek suli mellett :DD

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#36972) icemad válasza coco2 (#36971) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

A realm az egy másik szolgáltatás. Egyszerűen fogalmazva, amit ott készítenek az felhőben tárolódik, bárki a csapatból bármikor eléri. Tud építeni, haladni a játékban. Ez viszont fizetős 1 hónap után.

Az alap verzió (nem a realm) annyit tud, hogy helyileg tárolja a mentést. Pl a telefonon. Ennek az az előnye, hogy ingyenes. A hátránya, hogy csak akkor elérhető, ha a készítő is online van. Plussz, ha a készítő kilép a játékból, akkor mindenkit kidob azonnal.

Külön szervert szerintem ezért fentartani nem érdemes. Ha jól tudom telefonról nem lehet elérni semmilyen más szervert, csak azt amit a játék tartalmaz. De ezt nem mondom biztosra.

Xbox app: [link]

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#36973) #40047616 válasza coco2 (#36969) üzenetére


#40047616
törölt tag

Ennyit megér ez a minecraft-os téma? :F

(#36974) icemad válasza #40047616 (#36973) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Mármint mit? Hogy szanaszét offoljuk a topikot vagy, hogy (esetleg) két gyereknek boldog karácsonya lesz? :DDD
A saját szerver üzemeltetése ilyen célra, szerintem overkill.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#36975) #40047616 válasza icemad (#36974) üzenetére


#40047616
törölt tag

Erre gondoltam. Saját szerver meg ilyenek ez miatt? :F

(#36976) icemad válasza #40047616 (#36975) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Akkor ebben egyetértünk. Kezdésnek bőven elég összehozni azt, hogy a két gyerek együtt játszon. Utána lehet továbblépni. Még az is benne van a pakliban, hogy nem is tetszik nekik a játék.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#36977) coco2 válasza icemad (#36972) üzenetére


coco2
őstag

Az az xbox app jól sejtem, how windows phone only?

A magam részéről azt sem tudtam, hogy windows phone-ok még léteznek. Uccsó hírem róla, hogy a microsoft komolytalanná vált a smartphone platformon, és már leszálló ágba került az, ami még el sem kezdődött. Azóta nem követem a témát.

A hátránya, hogy csak akkor elérhető, ha a készítő is online van.

Hmm, futtatott már valaki pocket minecraft-ot valami android board féleségen? Cubie, raspberry, beaglebone, akármi? Csak mert azokat ott lehet hagyni "bekapcsolva" interneten egy vpn-re beállított router mögött, és máris van egy "szerver", amin android lévén ingyenesen fut az, amiért windows alatt fizetni kellene. Szóval csak gondolkodom dolgokon. Lehet, hogy butaságokon gondolkodok?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#36978) Amur válasza coco2 (#36964) üzenetére


Amur
addikt

"A telepítésbe ne menjünk bele", ez azért szerintem elég evidens.Mutass olyan gameplayt ahol a telepítéssel kezdik! azért nincs ilyen mert:
faék egyszerű, pláne ha androidra akarod, megveszed, play store-ból letölt, elindítod, be kell jelentkezni az MS fiókkal, és játszani. Szerintem erről felesleges tényleg beszélni. Kicsit bántja az önérzetem hogy emiatt nyomtad ki a videót, csak azért fejtem ki.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#36979) icemad válasza coco2 (#36977) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Áhhh.... Kész... Feladom....

Linket megnyitottad? Play áruházba visz. Windows phone? Évek óta nincs már!

Ahogy minecraft pocket edition (PE) sincs. Felejtsd el.
Vagy az van, amit írtam, vagy előfizettek a realmre. Azt nem tudom most mennyibe kerül, de 2 gyereknél már nem olcsó. (saccra 4-5 ezer forint havonta) Az meg kizárt, hogy minden barátjuk előfizessen rá. A legegyszerűbb megoldás, ha megbeszélik az xbox appban vagy a suliban, hogy ekkor meg ekkor játszanak.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#36980) coco2 válasza icemad (#36979) üzenetére


coco2
őstag

Oké, bocsi, megnyitottam, azonnal ott olvasom "Microsoft corporation" és domain-t meg sem néztem :)

Most nézem minecraft oldalon, az egykori pocket edition-t azóta átnevezték "Bedrock Edition"-nek, bocsi.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#36981) dionaea


dionaea
őstag

Arra gondoltam hogy kellene vennem egy kontrollert a telefonomhoz kipróbálni milyen is vele játszani . Egyre több játék ajánlja használatát ez a téma off ebben a topikban és van topikja? Ha nincs mik a tapasztalatok? Egyaltalan milyet erdemes venni?

(#36982) janeszgol válasza dionaea (#36981) üzenetére


janeszgol
félisten

Nem off téma, többször is előkerült ez a kérdés. Linkelek egy cikket: [link]

Működik vezetékesen is, de akkor átalakítő kell, de inkább BT-set vegyél, ha teheted. Sokkal jobb kontrolleren játszani. Mondjuk nekem konzolom is van, hozzászoktam, de az érintő kijelző a legrosszabb játékokhoz számomra. Egér-bill, majd gamepad, majd érintő kijelző a sorrend nálam.

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#36983) Ferenczi Áko válasza dionaea (#36981) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

Ha nem akarsz melléfogni, veszel hozzá egy X-box kontrollert, lehet hozzá kapni tartót is, az a legtöbb játékkal kompatibilis.. Keress rá a fórumon, hogy "X-box" vagy "Xbox", rengeteg pozitív tapasztalat van vele..

Xiaomi 13T - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#36984) dionaea


dionaea
őstag

Köszönőm mindkettőtöknek. Megnézem ezeket

(#36985) Amur


Amur
addikt

november hónapban megint egy új játék tarolt nálam mobilon(illetve kettő, de a másikat a végére teljesen elnyomta ez!)
Pocket Trains [link]
vasút szimulátornak írják, de hát ez egy idle tycoon. elindítod a vonataid, azok pedig célbaérnek anélkül hogy be lennél jelentkezve, ez nálam idle.
Te magad fejlesztgeted a vasúthálózatod, először európában, majd sorban veheted a licenceket a többi földrészre.(a szakik szerint a reddit-en ázsiát, majd óceániát érdemes utána megvenni, majd afrika, és utoljára amerika), az állomások kapacításának fejlesztésére külön fizetőeszköz van, ezt speciális kocsik fuvarozásával és a napi eventeken lehet szerezni(szállíts ide vagy innen 50 vagy 75 db vasúti kocsit típusuak a napi eventek). valamint van egy train crate nevezetű szállítmány is, amiben a mozdonyaidhoz vannak alkatrészek, ezeket is azok leszállításával szerzed meg. Egyre jobb mozdonyokat tudsz ezekből összerakni, amelyek gyorsabbak, nagyobb hatótávúak, több rakományt húznak el. mivel itt egy vasútvonalhoz egy mozdonyt rendelhetsz hozzá, elég rendesen logisztikázni kell, és úgy építeni a hálozatot hogy optimális legyen.(minél hosszabb egyenes szakaszokba becsatlakozó kisebb útvonalak az ideálisak. a hosszú szakasz is kb. 5 városonként más vonattal lefedve, a bekötő járatok is más-más mozdonnyal.)
A grafika full egyszerű, maga a játék viszont annyi taktikai lehetőséget kinál, és annyi játékórát mire a full világot behálózod hogy elvan vele az ember!
linkelem a hivatalos wiki-jét is: [link]
Reddit-et is érdemes olvasgatni , valamit barátokat felvenni, mert lehet nekik küldeni alkatrészeket, és ha a haver jár előrébb, akkor lehet olyat is kapsz tőle, amit te még nehezen nyitogatsz, viszont neki már bőven felesleg, mert lehet már régen lecserélte mondjuk a gőzösöket.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#36986) CactuS válasza Amur (#36985) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Érdekesnek tűnik, 17NGV8 a kódom, hátha tartósan bejön.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#36987) Saccco válasza Amur (#36985) üzenetére


Saccco
nagyúr

Akkor játszottam ezzel, amikor még alig volt mobilnetem pár éve, amit aztán jól meg is zabált. :DDD

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#36988) Amur válasza Saccco (#36987) üzenetére


Amur
addikt

nem friss játék,de még mostanában is került bele új város.
a fejlesztőknek van valami városépítős cucca is, majd ránézek, mert az sem lehet rossz .

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#36989) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

Feltelepítettem a Stadiat , mivel úgy olvastam , hogy nálunk is elérhető most már.
Belépnék a magyar régiós Google fiókommal erre ezt irja ki:

Ehhez képest a támogatott ország listájában ott van a Hungary. Ilyenkor wtf? :F

[ Szerkesztve ]

(#36990) icemad válasza WhiteWalker (#36989) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Hagyd a francba. Itt Hollandiában van, de nekem nem tetszett. Lassú, akadozik, darabos. A geforce now sokkal jobb, ha az ingyenes dolgokat nézzük. Ár/érték arányban még mindig az xbox gpu a legjobb, mert abban van jópár játék is. Forza Horizon 4, Doom eternal meg ilyen "gagyik". Viszont kontroller is kell hozzá.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#36991) WhiteWalker válasza icemad (#36990) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Nem eröltetném , egy hónap ingyen próbát megért volna.

Ettől függetlenül ha már megjelent azért működhetne legalább :DDD

(#36992) Saccco válasza Amur (#36988) üzenetére


Saccco
nagyúr

Nah... Most megint ráakasztottam magam...

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#36994) Amur válasza Saccco (#36992) üzenetére


Amur
addikt

Majd írj friend kódot. Ha kell alkatrész és nekem fölös küldök, vagy cserélhetünk ha olyan.
Az enyém 17M126

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#36995) Saccco válasza Amur (#36994) üzenetére


Saccco
nagyúr

&& Cactus:
Felvettelek benneteket.
17NHQG

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#36996) WhiteWalker válasza ollie (#36993) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Köszi! :R

Innen is üzenem az összes firkásznak , hogy tehetnek egy szívességet ;] , hogy kihagyják ezt az abszolút de lényegtelen kis információt.

(#36997) Kasya


Kasya
nagyúr

Nem tudom csak egyedi eset e, de elindult a LoL WildRift open béta tesztje.

[ Szerkesztve ]

(#36998) Narxis


Narxis
nagyúr

Megjelent a hocus 2 és rögtön 50% kedvezménnyel : [link]

Akinek tetszett az első rész annak szvsz kötelező.

Thanos was right.

(#36999) Kasya válasza Kasya (#36997) üzenetére


Kasya
nagyúr

Első 5 meccs után:
Nagyon komoly energiát fektettek bele, szinte teljesen a PC élményt nyújtja. Grafikailag és játékélmény téren is. A Diablo felkotheti a gatyajat, mert ha a Tencent megcsinálta, a minimum hogy ők is megoldják.

(#37000) #40047616


#40047616
törölt tag

Van aki próbálta már 11-es droidon a Mudrunner-t? Elindítom és a mikor a töltés 90%-hoz ér kilép a játék. :(( 10-es droidot használtam mikor megvettem az összes dlc-vel együtt és nagyon sok órát el voltam vele most meg nem indul. :W Grid autosport ugyanez. :((

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.