Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
akooos
üzenetére
Bakker és tényleg..simán parosította

Köszi skacok...
Akkor a controller adott
Már csak egy olyan telótartó cuccli kelenne...olyat külön lehet kapni ami kompatibilis az XO controllerrel is?
Illetve van valahol egy átfogó lista a kompatibilis játékokról?
Van egy Zooba nevü gagyi BR játék a telómon, azzal pl nem megy, vagy legalábbis nem jöttem rá hogy hogy kéne
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
akooos
üzenetére
PvP akár 36k IAP-al, ezt most inkább nem teszem fel. Nem néz ki rosszul, de a sok Freemium szutyokból most lett elegem nemrég.
Tényleg bárki tud olyan multiplayer, kompetitiv játékot ami egyszer fizetős (nem pay to win?). Lövöldék közül a critical ops és a pubg mobile bejövős, mert csak kozmetikát lehet venni, de játszanék már valami mással is, ami nem lövölde.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
akooos
üzenetére
Én is inkább pay to progressnek nevezném, számomra maga a verekedés benne nagyon élvezhető és ami nagyon jó még benne, hogy ha ügyes a játékos, akkor a legnehezebb ellenségeket is simán el lehet verni (első boss nekem impossible difficulty volt, egy picit szenvedtem is vele, de aztán rájöttem hogyan lehet counterelni és nagyon jól esett amikor végül kinyírtam
) Röviden és tömören: ha magával ragad az első pár óra után a játék mechanizmusa, akkor nem lesz baj a játékkal, ha pedig inkább completionist vagy, akkor zavarni fog hogy lassú a fejlődés.
Általában ingyenes játékosként a teljes campaign és max PvP rank olyan 4-6 hónap alatt teljesíthető, attól függően mennyit játszik az ember.
Szerk.: Más: én most nagyon ráfüggtem a Hempires nevű játékra. Konkrétan farm szimulátor, csak kicsit felnőttesebb. Pénz nélkül is nagyon jól lehet haladni és a napi (inkább pár óránkénti) küldetéseket is csinálja a játékos, temérdek prémium pénzt is kap. Nem p2progress, a témája is tetszik annak ellenére, hogy nem élek ilyen szerekkel. Tetszik maga a városépítős aspektus is benne, hogy egy lepukkant környéket kell felvirágoztatnunk.
Megint más: Elder Scrolls Blades-ről mi a véleményetek, érdemes lenne komolyabban belefolyni? Nekem így első pár óra után elég egyszerűnek tűnik, meg azért látszik, hogy még van contentnek hely, de valahogy megfogott. Minőségibb játéknak tűnik mint az átlagos Dungeon Crawlerek.
-
sayCet
aktív tag
válasz
akooos
üzenetére
Reméljük hamarosan lesz EU szerver fixen, ami stabil, ma csak próbálgatták mit bír.
Ja és az elmaradt link, ha valaki meg keresné.
PUBG MobileAz első lesz az angol verza.
-
icemad
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Szóval lényegében semmi értelme nincs.
A cross platform rész engem is érdekelt, szóval utánaolvastam kicsit. Ez úgy működik majd, hogy alapesetben csak olyanokkal játszol, akik ugyanolyan eszközzel játszanak, mint te. Vagyis, ha te telefonon játszol, akkor az összes ellenfél is telefonról lesz. Akkor lesz multiplatform, ha mondjuk az egyik barátod PC-n játszik, és meghiv téged a csapatába. Akkor te már nagy valószínűséggel PC-s játékosokkal fogsz találkozni. Szóval te döntheted el, milyen játékosokkal játszol. Szerintem esélytelen telefonnal versenyezni egy egeret és billentyűzetet használó játékos ellen, de a lehetőség adott.
Akinek meg nem tetszik ez a fajta játék, az tegyen vele egy próbát. Olyan régóta nincs semmi újdonság játék fronton, ez talán felbolygatja az állóvizet. És ez platformtól függetlenül mondom.
-
HoTaZo
addikt
válasz
akooos
üzenetére
Nekem is azok jöttek be igazán, stílus, humor, felület (a boszorkány lányost átengedtem lányomnak, hadd gyakorolja az angolt). Crisis line felülete nagyon nem jön be, még zavar is. Flatline... még ott hörög csinálom, de nem nagy hévvel.
Narxis Jó lesz újratalálkozni Taylorral.Maxtreme Várós és nem várandós!
Mert ez a Taylor amilyen sztoriba keveredik így attól ő várandós lesz! 
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
akooos
üzenetére
Kár, hogy horror műfajához híven nincs jó befejezése a játéknak. Az AI (IRIS) mindenképp ellened fordul úgymond bármelyik csajt választod
Már ha nem lenne elég, hogy választanod kell két élet között, különben mindkettő meghal :/ Nekem is kellett volna a strap, egyszer kiejtettem a telefont a kezemből és berepedt a kijelzővédő fólia

-
Bozek
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Nálam egy iPega PG-9033 teljesít jó szolgálatot. Igazából azért is ezt választottam, mert kompatibilis a Windows-al is, szóval akár PC-n is játszhatok vele. Van egy PG-9052 is a fiókban, de azt épp a PC-vel való kompatibilitás hiánya miatt nyugdíjaztam. Na meg a legelső iPega-m, ez PG-9017. Na, az se volt semmi.

-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Én kb 3-4 havonta fizetek a kedvenc játékomba a Clash of Clansba 1500ft-ot gemmert , mert pont úgy jön ki a lépés a játékban . Aki ismeri az tudja .
Nekem megéri , ha úgy nézem több mint két éve játszom vele , felhő mentés van , a szerverek stabilak , van support.
Az IAP elég nézőpont kérdése is.A többi más játékban nem fizetek semmi IAPot .
-
törölt tag
válasz
akooos
üzenetére
Ezért szerintem nem kéne a fejlesztőt ócsárolni a candy-t és a társait gyártó cég, okos volt csináltak olyan játékot ami rengeteget hozhat,,, ennyi, az, hogy valaki nem bírja kivárni a kb 25 percet még ad 1 életet az nem a cég hibája,
.Érdekes én mindig megtudtam várni, annyira sosem lettem függő, hogy ilyenért pénzt adjak, de ha valaki úgy érzi, hogy ilyenért fizet az ő dolga ezért nem nézem le vagy ilyesmi,de én sosem fizetnék ilyenért igazi pénzt.
-
Dilikutya
félisten
válasz
akooos
üzenetére
Bosszantó. Anélkül egy darabig eljutsz, utána meg csak a várakozás jön, mert keres, tölt, feltölt, javul az autó, pálya stb, és a fejlesztésekhez nem a tucatszám szerezhető anyag kell, hanem az, amiből csak keveset dob a játék. Pl. Angry Birds Transformers ilyen lett mostanra, már csak különféle challenge-eken lehet új karakterhez jutni, csak épp ha egész nap játszol, de ha kivárod a javítást, meg azt, hogy a challange pályák is töltődnek, akkor esélyed sincs. Ez a zombi üdítős is kezd ebbe átcsapni, amilyen ütemben dobálja a plutóniumot, meg a második terepen már 50%-al több a várakozási idő, és a drónok sem tudnak párhuzamosan működni. WC-n lehet, hogy vissza kell állnom valamelyik sima Angry Birds-re, azokban úgy tűnt, nincs ilyen tolakodó IAP.
twi452: miután megvettem egy játékot, nem is érdekel, miért lehet még fizetni, ilyet meg se veszek. Csak egyszeri fizetés, és utána megkapom a teljes játékot. De látom, teljesen jól működik a lehúzós modell, és egyesek még úgy is érzik, hogy ez jó.
-
Saccco
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Nem tudok beleszerkeszteni.

Egy kedves modi nyúljon bele, köszi.
----------BTW akciós a Motorsport Manager Handheld.
$2.99-> $0.99 -
air
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Nekem az 5. küldetés (10 autó 35 sec. alatt) mission impossible.
Az előzés csak nagy sebességnél számít, de ha túl távol megyek nem érvényes, ha csak egy hajszálnyival közelebb bukás.
Az első 10-12 másodpercben nem is jön autó. Az elsőt akkor látom meg, amikor 20-21 sec. van hátra.
Szóval, legalább 50x próbáltam, de totál esélytelen.
Így teljesen elveszi az ember kedvét.
Delete.
Kár érte, mert szép, meg hangulatos lenne, de így nincs értelme. -
Saccco
nagyúr
-
-
válasz
akooos
üzenetére
G2-n játszom igen és nagyon jól elférek rajta (16GB-os készülék igen).
A titkom az, hogy nem tárolok rajta semmi filmet sem, jelenleg zenét sem (jack dugóm csere gyanús lesz, meg egyébként elvagyok én netrádión is).
Nem tömöm tele játékokkal, hanem csak azokkal, amikkel játszom is.
Fényképeket és készített videókat időnként áthelyezem gépre.Soha sem éreztem még, hogy kevés lenne nekem a 16 giga.
Más:
Én is támogatnám, hogy támadjuk le a korábban említett NFS: No Limits topikot, mert el csevegni erről a játékról is bőven.
Mostanában az érdekelne pl, hogy ki mire költi a pénzét és az aranyait. Én például erősen sóhereskedek, amiért látom, hogy versenyekkel is be lehet szerezni frankó dolgokat.Sokszor nem tudom amúgy a játékban, hogy mit csináljak. Milyen versenyt farmoljak újra, matekozok, hogy mikor várható újabb szintlépés és azzal együtt full benzin.
Ilyet eddig NFS játéknál nem tapasztaltam még.
Tetszik, hogy az alkatrészeket akár költözgetni is lehet kocsiról kocsira, azokat különböző kissebb alkatrészekkel kipótolgatni és végül összeépíteni, fejlesztve ezzel a fő alkatrészt.
Na meg rendesen alkatrész raktárunk van, ami szerencsére korlátozott férőhelyű.Ez mind csak kis részlet, ami most így hirtelen felröppent a játékkal kapcsolatban.

-
Danny365
őstag
válasz
akooos
üzenetére
10 adag benzined van, egy verseny 1-2 benzinbe kerül (legalábbis a játék elején, gondolom később több lesz). Ezek amúgy 10 percenként újratöltődnek.
A 30 napos cuccos naponta ad 50 aranyat, amit el tudsz költeni benzinre, meg random alkatrészekre. (ez a napi 50 egyébként nen túl sok)
A benzin viszont feltoltodik, mikor szintet lépsz, szóval az annyira talán nem lesz para. Az arany mellett amúgy van pénz is, amit szintén arannyal novelhetsz.
Amúgy nekem kicsit úgy tűnik, mintha kicsit alacsony felbontason futna a g2-n, legalábbis elég recés.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, köszi 

Vessük bele magunkat Taylor kalandjaiba!