Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem két ea játékot a playből: mass effect és a nfs hot pursuit. Mint a kettő kompatibilis a telefonnal, eddig minden oké.. de a letöltendő tartalom letöltésekor server error (5002)-t kapok.. állandóan. Mit lehet tenni? Találkozott már ezzel vki?Köszi!
Gábor -
Freezbeee
tag
Létezik olyasmi játék androidra mint a saints and sinners bowling?
-
DarknessHope
senior tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
köszi továbbítom a tippet

-
maggi1886076
addikt
válasz
DarknessHope
üzenetére
Pl ez Igaz lövöldözős, de ez egy egész jó játék.
-
DarknessHope
senior tag
Sziasztok egyszerű kérdésem lenne.. tesóm és barátnője szeretnének játszani egymás ellen telefonjukkal.. a gond az tesómnak Iphone-ja van a csajnak meg Samu galaxy s advance. kéne nekik valami online játék amivel egymástól távol is tudnak játszani... nem sakk meg amőba v torpedó... valami komolyabb.
pá ötlet kéne.. túl sok játék van hogy találjak magamtól. én meg nem igen játszok. ötlet?
előre is köszi annak aki segít
-
Mezcal
addikt
[link]
Nagyon jó autós játék androidra! -
adam320
senior tag
válasz
Freezbeee
üzenetére
Hát igen, Avabel, várom az angol verziót, és igazábol én a Lineage II-höz hasonlót kerestem, még taknyos koromban 4évet játszogtam vele, ha véletlenül többen is érdeklődnének itt a forumon az Avabel iránt, és el is kezdenénk játszani,egy 8-10en, lehet indítani neki egy új fórumot, mint anno a Gridnek.
Insaniquarium - ezt a játékot nem ismerem. Zombie vs Plants, ezt nézd meg esetleg.
-
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Tud valaki abban segíteni, hogy a Hill Climb Racing mentése hol található?
Kislányomnak szeretném átadni az X8-asára..
Zoli -
alienpapa
senior tag
Bocsánat a duplázásért, de már nem tudom szerkeszteni az előzőt. iOS alá megtaláltam a kiegészítő árát; ott 1,99$ a coin doubler. Valszeg annyi androidra is.
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok! A beach Buggy-hoz le lehet tölteni egy "Coin doubler" kiegészítőt. Pénzbe kerül, de nem látom kiírva, hogy mennyibe. Valaki meg tudná mondani h mennyi az ára?
-
Mezcal
addikt
Aki szereti a Tower Defence játékokat, annak ajánlom az iBomber Pacific játékot.
-
adam320
senior tag
Üdv
Valaki tud egy értelmes RPG de inkább MMORPG játékot 950mb alatt?
Az Avabel a legjobb idáig amit láttam, de sajnos még japán, és bő másfél hónapig nem lesz angol.szerk. : Earth and Legend tökéletes volt, kijátszottam, Iruna nem kell, Pocket Legendsnél rosszabb MMORPG-t még nem láttam, szóval valami igazán jó kellene. Order and Chaos jó lenne, de több mint 1gb,SGA2 re nem fér fel, rootolni nem fogok, Order and Chaos hero kiadása is elég gyér, szóval ott tartok hogy üres a playweb, Eternity Warriors eléggé unalmas, és nem is mmorpg.
Hozzárakom még hogy legyen jó grafikája, kártyajátékokat, blood brothers, final fantasy és társait hanyagolnám, rettentően 20éves grafika, szóval létezik ilyen?
-
Walkmanfon
aktív tag
Mi a véleményetek a Tom Clancy's Rainbow six hd illetve a Splinter cell hd androidos verziójáról? Van olyan jó mint gépen ?
-
atila4
senior tag
Melyik a legjobb farmos játék?
-
Debesq
tag
Használ valaki GBA emulátort?
-
perge666
veterán
Back to the future nincs androidra magyar felirattal?
Milyen nagy szám lenne már:-D -
fatal`
titán
-
edward2
addikt
Hát a szokásos lista oké (általában 3-5 permission), de amikor én meglátok egy ilyen listát élből nem rakom fel. Felőlem még jogos is lehet meg kellhet a játék működéséhez, de akkor se.
Egyedüli programok ahol gondolkodás nélkül elfogadok ilyen végtelen permission listát azok a google appok, mert ők amúgy is tudják mikor fingok tehát már késő.

-
fatal`
titán
válasz
edward2
üzenetére
Sokszor a fejlesztők hülyék. Itt pl. nem tudom mihez kell helymeghatározás. Hálózat az ok a nethez, névjegyeket kérhet ahhoz, hogy barátokat vehess fel belőlük (scoreloop is tud ilyet, de nem kötelező, én pl. nem használom), a telefonállapot és azonosító az IMEI olvasáshoz kell (általában ez alapján nézi hogy ugyanonnan indítottad-e, mint korábban), legtöbbször ez sem kötelező van még egy változó, ahonnan ki lehet olvasni a telefonazonosítót (android, nem IMEI) csak nem mindig pontos (én ezutóbbit használom a saját játékomnál, minél kevesebb permission, annál jobb). Az alvás és az SD kártya írása/olvasása OK, hálózati kapcsolat ellenőrzése is OK. De hogy minek akar wifit bontani és mihez kell a futó alkalmazások listája, azt végképp nem értem.
-
tibee77
őstag
Srácok valaki a blood brothers rpg-t nem tolja?
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Életem első olyan játéka amiért pénzt is voltam hajlandó kiadni.
Mini Motor Racing

Itt van egy másik megunhatatlan játék ,már aki szereti a sakkot akkor bátran merem ajánlani. Nem olcsó ,de ha egyszer megvan akkor már örökös.

Shredder Chess

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én az AirAttack HD-t imádom!
Iszonyat jó benne a zene, nagyon illik a játék hangulatához! 
-
Finaly
tag
-
törölt tag
Üdv!
Segítséget kérnek. Olyan játékra lenne szükségem, ami felülnézetes repülős. Sok ilyen játékom volt annó Nokia-n, de playen eddig nem láttam.
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
Óriási game! Bár nehéz!
-
BDave
őstag
-
-
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Akció számításaim szerint nemsokára kell hogy legyen mert június végén érték el a 20 milliárd letöltést, akkor volt 20 centes akció, aztán szept. végén a 25 milliárd letöltést akkor volt 25 centes akció, és már szerintem jönnie kéne a 30 milliárd letöltésnek lassacskán, azt hittem karácsonyra meglesz, de úgy tűnik nem.
És sehol nem találtam meg, ahol ezt lehetne követni, hogy mikor fogja elérni...
Egyszer csak bejelentik hogy hopp, elértük.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Plants vs. Zombies? én karácsonyi akcióban vettem 1dodóért. nekem nagyon bejön. (bár lehet, h a mostani áráért nem vettem volna meg)
más: amúgy mikor szoktak leárazások lenne play-en?

-
válasz
LonGleY
üzenetére
Szia!
Látom szereted Te is a gondolkodósabb játékokat.
Szóval a gondolkodósabb fajtából: 100 Doors 2013 Ebben az ajtókat kell különbözőképpen kinyitni, logikai feladatokat megoldva, és használva az elrejtett segítségeket. Destroy Boxes Ebben a dobozokat kell úgy eltüntetni, hogy a kis piros kő nem esik le a földre.
Aztán ez a kettő a Rovio-tól van ezek is építősek, csak ezeknél nem kell olyan nagyon gondolkodni, de jól el lehet velük szórakozni: Amazing Alex Free és Bad Piggies -
törölt tag
válasz
LonGleY
üzenetére
X Construction-t ismered?
-
LonGleY
veterán
Hi! Tudnátok mondani igényes (mondom IGÉNYES) - akár fizikai alapú - játékokat? Autóversenyzős és hasolnó 3D badarságok nem érdekelnek.
Az Elastomania szerű Hill Climb Racing volt az egyedüli, ami lekötött a Cut the Rope-ok mellett. Az Osmos és a World of Goo valószínűleg toronymagasan a legjobbak lennének, de ezeket már ismertem PC-ről. Továbbá kipróbáltam a Sprinkle-t és az EDGE-et, de nem sokat futottak. Az egyszerűbbek közül a Blade Master és a One touch Drawing váltak be, de meglepően sokat szórakoztam az Air Control Lite-al is. Remélem, ez alapján könnyebb lesz behatárolni az ízlésem, netalántán valakinek hasznára válik e bejegyzés.
-
Frozzy
őstag
tudtok valami jó Torpedós játékot ?

-
Sziasztok!
Most wanted-ben be tud jelölni friend-nek, aki tolja? Nick: sirpi
Köszi! -
törölt tag
Végre a Super Hexagon megjelent Droid-ra is!

-
vrgkrisztian
aktív tag
valami bluetooth-on vagy wifin játszható játékot nem tudtok mondani? régen voltak olyan jók(pl sony ericcsonos tennis,vagy dogfightos...csak azok még nem okostelókra
) -
Fitzgerald
veterán
Nagyon sokáig fent volt a marketen, de egy ideje valamiért nincs. Más forrásból tudod csak beszerezni, de mivel ingyenes a játék, nem minősül wareznek a letöltése. Keresd meg az .apk-t a Second Wave-hez. 800 megát tölt le kb. Szerencsére nem a freemium üzleti modell alapján készült (mint a legtöbb Glu és néhány újabb Gameloft játék), szóval az összes tartalmat el lehet érni benne ingyen, relatíve gyorsan. Nem kell goldot meg mindenféle szart vásárolni a komolyabb tartalmakhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Beállításaiban amúgy azt hiszem a " Performance " menüpont alatt ( ha jól emlékszem ez a neve ) válts át 30 fps-es módra, nem eszi annyira az akksit, 30 fps meg bőven elég.