Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam320
senior tag
Üdv
Valaki tud egy értelmes RPG de inkább MMORPG játékot 950mb alatt?
Az Avabel a legjobb idáig amit láttam, de sajnos még japán, és bő másfél hónapig nem lesz angol.szerk. : Earth and Legend tökéletes volt, kijátszottam, Iruna nem kell, Pocket Legendsnél rosszabb MMORPG-t még nem láttam, szóval valami igazán jó kellene. Order and Chaos jó lenne, de több mint 1gb,SGA2 re nem fér fel, rootolni nem fogok, Order and Chaos hero kiadása is elég gyér, szóval ott tartok hogy üres a playweb, Eternity Warriors eléggé unalmas, és nem is mmorpg.
Hozzárakom még hogy legyen jó grafikája, kártyajátékokat, blood brothers, final fantasy és társait hanyagolnám, rettentően 20éves grafika, szóval létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest