- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
válasz
Blackmirror #48683 üzenetére
-
gerner1
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Jól tudtad, a merciben is van rönyó. Lényeg 2010 után a bmw dízel motorjait a renault gyártotta. A legújabb sorozatot már nem. Volt az mindenben, az 1-X5-ig. A merci más tészta. Nekem így mesélték: sok autóba gyárt alkatrészt a delphi, aminek legnagyobb tulajdonosa a renault és az ő fejlesztéseit adják el. Van az bizony a merciben is......
no more
65e, de az sem sok.... -
rootkiller
őstag
Amúgy megfordult a fejemben hogy el kéne adni az 5X-et és venni egy MI A1-et, bár nem tudom hogy mennyire tartósan hozna előrelépést. Az 5X nyáron volt 1 éves, és amikor anno beszart a Nexus 5 akkor sokkal kevésbé volt lassú mint most az 5X.
Sokat nem akarok adni egy telefonért.
-
w333
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #48685 üzenetére
no more: inkabb nem irom ide is amit neked messin
-
no more
veterán
iPhone X, némi kijelző probléma.
-
mentic18
aktív tag
Megint telenoros lettem
Aki telenoros az nézze meg holnapén is holnap tesztelem.
-
w333
félisten
Benne van ... de valami elírás lehet !
Megnéztem ugyan ezzel a díjcsomaggal az iPhon SE -t és ott még külön a telefonra kell fizetni törlesztőrészletet (22X3300Ft) dominós űr 120k, míg az S8 dominóban több mint 200k de arra nincs törlesztő és ingyen adják csak a 15500 Ft havidíjat kell fizetni, hmmm nagyon érdekes !
Aki most megrendeli (szerintem elírás) az nagyon jól jár mert 15500 Ft -ért van ingyen S8 és van korlátlan beszélgetés + korlátlan internet !
-
w333
félisten
Most nézem telekomnál ezeket az új csomagokat ... nem rosszak !
Pl. Hálózaton belül korlátlan (+150 perc más hálózatba) + Korlátlan internet ami összesen 15500 Ft havidíj, és így 0 Ft -ért adják az S8 -t !
Szvsz. ez nem rossz ajánlat !
-
Quqesz
nagyúr
válasz
rootkiller #48668 üzenetére
Az a szomorú, hogy nézd meg mennyi dízel bömös van a listán(jó, egy jó részük rönyó motor volt)...de persze ez a lista sem örökérvényű és tévedhetetlen....nekünk pl hibátlan a két mazda 2.2 skyactive dízel motor(tény az egyikben 70e km van, a másikban meg 16e km), de hallotam olyanról, akinek 2x cseréltek már eddig motort....
-
akooos
veterán
válasz
Pedig az újabb 2 literes TFSI-k egész jók. Új CR Tdi is viszonylag hibamentes. Nekem a 2.0 PD Tdi van, BKD motorkód (hála az égnek
), szerencsére hibátlan az autó jelenleg.
-
no more
veterán
válasz
Tényleg, amúgy üdv köztünk!
-
w333
félisten
-
Quqesz
nagyúr
válasz
rootkiller #48662 üzenetére
Ez sajnos általános jelenség. Vesz egy ratyi droidos telót(mint haverom samsung galaxy ace) és erre mindenki leszólja, hogy xar a droid és vegyen szifont. Erre bemegy és vesz egy 3 éves modellt(haverom vett egy i4s-t, nekem LG G2 volt, szal érted...), mert az már csak 25e a tnornál(persze, mert már 2 éve ott porosodott), azt mondja milyen jó a szifon és xar a droid.....azóta vett egy I5-öt és mai napig azt használja....
-
rootkiller
őstag
válasz
Quqesz #48666 üzenetére
Most olvastam. Tök elszomorító, hogy VW konszern szintéren csak olyan motor van említve ami a 2000-es évek első feléig volt nagyjából forgalomban, némelyik később, de csak mint kifutó régebbi technika, semmi újdonság. Kvázi TSI/TFSI, 2.0 TDI-k (PD/CR) egy az egyben kuka!
-
válasz
Az még hagyján.
Általában levonja azt a következtetést, hogy az Android sz*r.Amúgy üdv
-
Quqesz
nagyúr
érdekes cikk ha már néha szoktunk autózni is.....
no more
Meg mikor xarrá tört kijelzővel rohangálnak, mert kell mutogatni a telót, csak új kijelzőre nincs lovetta....jaj jut eszembe: múlt héten bent vagyok rakiban és bár az egyik szerelősrác nem szereti a szifont, a zasszony rátukmálta. Nos i5 csörög,srác előveszi, huzogatja az ujját a kijelzőn és már vájut is húzott az üvegbe, az mégsem akarta felvenni a hívást....... -
no more
veterán
válasz
És nyilván nem csúcskategóriás Android... Egy alsó-középkategóriáról elég combos ugrás egy 3 kilós iPhone.
-
no more
veterán
válasz
mentic18 #48659 üzenetére
Blaupunkt telefon?
(#48660) Aryon87: Azt nem bírom elviselni, nem nem nem nem! Legtrógerebb, trágya megoldás!
Nincs a 400 ezres telefonban egy k*va 5 forintos színes LED (legyen csak egy színű, könyörgöm!!!)!!! Sosem ég ki, nem fogyaszt áramot, és jelzi, hogy történt valami!
-
no more
veterán
válasz
rootkiller #48651 üzenetére
Van olyan iPhone ami akkuban jó? Én mindig csak azt látom, hogy az iPhone tulajok egyfolytában konnektorért ácsingóznak hogy rádughassák a kacatjukat.
+1, meg a másik kedvencem, a teljesen minimumra vett fényerő (hogy ne merüljön le) és 1 centiről nézi a telefont, mert nem látszik rajta semmi.
-
-
mentic18
aktív tag
válasz
#96302336 #48646 üzenetére
Bocs, agyilag ma zokni vagyok. De ez a joe bucket név nem lenne rossz. Meg kéne változtatnia a nevét.
Szegény, szólj ha hazafele tartasz, elmormolok egy imát.
Ezekkel a szóviccekkel menjél a szóviccek topikba, aszotul lefáraszt már
Kicsit túl lett tolva a film. Főleg drámában. Sokkal többet nevettem amikor valaki meghalt, vagy pl a végén amikor ott állt rey mint egy darab kakimoji a karddal. -
rootkiller
őstag
Van olyan iPhone ami akkuban jó? Én mindig csak azt látom, hogy az iPhone tulajok egyfolytában konnektorért ácsingóznak hogy rádughassák a kacatjukat.
Amúgy volt iPhone-m, egy 5S-t használtam egy darabig. Akkor vettem, amikor összefosta magát az 5X és el kellett küldeni szervizeltetni. A szokásos hiba volt, kapott gariban új alaplapot, azóta jó.
Szóval 5S. Megvettem. A méret kiváló. Kapásból utáltam hogy meg is kellett nyomni a gombot hogy működjön az ujjlenyomat-leolvasója, aminek az érzékelési képességei és elhelyezkedése is rosszabb, mint az 5X-en. Buta az egész telefon úgy ahogy van szoftveresen, a stock droidom sokkal intelligensebb és kézreállóbb. Amúgy az akkuja elég gönc volt annak a telefonnak, annak ellenére hogy cserélték. Gyakorlatilag az akkucsere árát bebukva tudtam rábeszélni egyik ismerősömre, hogy le kéne már cserélni a 4S-t.
Rendeltem Aliexpressről tempered glasst az 5X-re, tök olcsó volt, de elég szar, 1-2 helyen jövöget fel. Van még egy, lehet, lecserélem, mert zavar, de akkor meg nem lesz tarcsi üveg.
-
törölt tag
válasz
mentic18 #48633 üzenetére
Lányom nézett hülyén, mikor szó szerint idéztem a filmből, mikor néztük. Meg is kérdezte, hogy hányszor láttam.
Sokszor. De ez a felpimpelt változat nem igazán jött át, Jabba jelenete nem igazán illett bele.
De most hétvégén jön a létező legjobb rész szerintem. Amikor menni fog a TV-ben, akkor fogom bedobni lejátszóba HD-ben, reklámok nélkül. -
törölt tag
-
-
mentic18
aktív tag
válasz
Quqesz #48641 üzenetére
Sajnos nem jutott eszembe a neved Quqesz, ezért lettél egy írásra bódéman.
Ajánlom figyelmedbe vödrösjózsi kedvenceit: a régi sw előzmény filmjei, tehát óvatosan, neki az is sw.
Mondjuk ő se tudta befogadni a 7. kvázi koppintásos részt. meg ez a kylo ren, meg a lovagi fénykard. ugyan kérlek. Most nincsenek itt modik?
Rootkiller: neke van egy mi band 2-esem. Tök jól működik, és arra amire használom arra tökéletes. Értesítésből mindent tud. -
-
mark!
őstag
válasz
rootkiller #48626 üzenetére
oda már be sem tudok lépni vagy egy hónapja, bet365 és pinnacle nálam a befutó, ha kell valami sporteredmény.
-
mentic18
aktív tag
válasz
#96302336 #48630 üzenetére
Pontosan Tücsök elvtárs. Itt minden söpredék megfordul.
Vasárnap volt az sw. Istenem de jó film. ( bocs, nekem a régi 3 sw az sw, tehát nekem nincs olyan h baljós árnyak, klónok, meg a sithek bosszúja, és olyan sincs h 7. rész). Várok még két vasárnapot, aztán jólvan.
Köszönöm Aryon, nem gondoltam volna hogy így reagálsz. (Egyszer az életbe amikor azt akarom, hogy szóljál be, akkor nem teszed, vedd a jeleket!!!)
-
-
SybenX
őstag
válasz
rootkiller #48613 üzenetére
Üdv itt!
Többieket is át kéne ide csábítani. -
w333
félisten
válasz
rootkiller #48621 üzenetére
Jó kis telefon az ... nekem is volt, kamerában mai napig a legjobb !
Soc már nem mai kicsit eljárt már felette az idő, fakó ips sem annyira jött be !
(#48623) syn7h37ic
Különben tényleg jó, formára még ez az igazi szifon !
-
-
mentic18
aktív tag
Két agresszív kakasunk van csak az egyiket Aryonnak hívják.
Rootkiller: Van egy varjúnk, egy rákocskánk, egy vámpírunk, Bódébá is szokott írni meg sárkányka is. Dottóréval nem tudo m mi van, de ha fáj valamid, ne neki szólj mert szét üt a hangszereivel. Én vagyok Sas kolléga. Ha szereted szidni a blaupunktot akkor haverok leszünk.
A nexus 5x jó volt. De ha váltani akarsz abban is tudunk segiteni.
Ha samsungot szeretnéd fikázni akkor le leszel ütve Kakas kolléga (vodrosjozsi) által. Ha htc-t piszkítod, akkor Aryonnal kezdesz ki. iSheepelni lehet itt elvileg. A moderátorok jófejek (ugye?), én is csak pár napja (hete) vagyok itt, azóta kaptam egy-két embertől.
-
rootkiller
őstag
válasz
mentic18 #48616 üzenetére
Nexus 5X-em van, de már néha úgy érzem hogy ááá meg grrgrr, már nem elég smooth, kevés a 2GB ram.
Ma reggel bekapcsolom a retyón (éjszaka sokszor kinyomom), nem talált hálózatot, majd pár perc után ráállt osztrákra (légvonalban 7-8 km a határ). Közben sikerült két embert véletlen videohívni messengeren és mire visszaváltottam oda h kinyomjam a hívást egy rahedli idő eltelt.
-
mark!
őstag
válasz
útlevél, személyi
majd megbánod hogy írtál ide, úgy mint a többiek 90%-a
mondjuk ettől többen vagyunk, van aki csak néha ír be, van egy agresszív kakasunk, egy pár modi is szokott néhanapján erre járni. tisztára mint a gettó
-
mentic18
aktív tag
válasz
Először is írd le, hogy milyen telefonod van, és melyik az a telefon márka amit nem akarod hogy szapuljanak páran. Minden másra ott a mastercard
-
w333
félisten
válasz
Üdv. köztünk !
(#48612) ZedMester
Csak harapott alma játszik és ebből is az SE (mert az 5S -t is nagyon szerette), sehogy nem bírtam lebeszélni ... pontosan olyan önfejű mint én
-
rootkiller
őstag
Hellohello!
Itt vadászok egy ideje új off totyikra, mert a nexusos annyira kihalt már, hogy senki se ír oda úgyhogy jöttem.
Nem tudom kell-e valami bemutatkozó duma, vagy etcetc. -
-
mentic18
aktív tag
Aryon: add el. egy tizest tudsz érte kérni.
az xtreme-en 14-ért adják el. -
SybenX
őstag
Nekünk szerencsére ilyen gondok nincsenek, mivel haverunk a gls futár
Még jó, hogy ismerősünk és tudtam vele találkozni a városban, ugyanis kiderült, hogy csak a megrendelő tudja átvenni( vagyis én) én pedig napközben suliban vagyok a futár pedig csak délelőtt tudott volna jönni,de a szüleimnek nem adhatja át... WTF telekom
Nem baj, holnap akkor nem megyek suliba, valakinek át kell venni a cuccokat, meg pont nem is vagyok olyan jóllehet orvoshoz is megyek.
mentic18: Nem kell sorszámot húzni a Telekomba, hogy átvedd a cuccokat? Ha nem kell sokat várni akkor lehet én is oda fogom rendelni. Csak félek, hogy furcsán fognak nézni, ha megyek ingyen átvenni egy zsák cuccot
Szerk.: Nálunk a vodafone-ban van sorszám húzás, a telekomnál nem tudom, de szerintem ott is, mert az még nagyobb kiterjedésű.
-
mark!
őstag
válasz
SybenX #48601 üzenetére
furcsállom is, a telekomtól se kaptam megerősítőt meg semmit.
h&m viszont holnap már jöhet. dpd
visszanéztem emailjeimet a gls-el, mindig volt valami probléma
telómat elkeverték, cipőmet bennthagyták a depóban, tavaly karácsony előtt meg be kellett érte mennem mert nem tudták kihozni, faternak pedig nem akarták odaadni (személyivel sem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia