- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Neeee, jaj.......😨😩
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Blackmirror
üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Mert csak a csöcsöket figyeled! 😂 hogy is mondta Reggie Hamond a 48 órában? Sok country-buzi cowboy...😉😊
De hamár feldolgozás, akkor inkább ez: [link] -
Blackmirror
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát nekem fogalmam sincs.
meröregvagy!44444 -
philoxenia
MODERÁTOR
Vajon miért szeretem ezeket a régi zenéket?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SybenX
őstag
-
SybenX
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Ennyivel nem ússzák meg. Lesz még januárig pár rendelesem tőlük, ez nem tántorít vissza
-
Blackmirror
őstag
válasz
SybenX
üzenetére
Régen volt jó használt cuccos akciójuk iPad airt vettem 50-ért, de sajnos akkor is volt egy két ember aki elkezdett reklamálni pedig oda volt írva hogy használt a cucc. Azóta nincs is olyan akció ( meg a dolgozok is reklamáltak mert nekik nem jutott semmi
)Nem tudom mi a hszed célja , de ha nem tetszik hogy ingyen vettél egy bontott fülest ne vásároljon többet tőlük aztán kész

Az én telefonom nem volt bontva, az S7-ekről olvastam
14 napon belül el lehet állni az online rendelestől indok nélkül -
SybenX
őstag
válasz
Quqesz
üzenetére
A samsung fülesnek nincs garipapír, csak elektronikus formában, meg úgy van kibontva hogy szét van szakadva a doboza...
Nem hiszem, hogy azok az s7-ek azért lettek kinyitva, ugyanis ugyanolyan fekete matricával ragasztották újra, valamint volt olyan is valakinek, hogy mikor bekapcsolta a telefont mielőtt berakta a sim kártyáját már ott figyelt egy sms egy másik szolgáltatótól... Az biztos, hogy nem új volt. De a bestbuy vagy black friday topik tegnap erről szólt.
-
SybenX
őstag
Mocskos telekom bontott samsung fülest küldött ma

Milyen dolog ez? Új termékért fizettem 0 Ft-ot...Monduk rosszabbul jártak azok, akik bontott, újraragasztott s7-eket kaptak

Blackmirror: Most megúszták, de legközelebb balhé lesz
-
Blackmirror
őstag
Vót?
-
rootkiller
őstag
Valakinek nem porosodik egy PCMCIA FireWire kártya valahol?

-
válasz
rootkiller
üzenetére
Értem ,használd sokáig megelégedéssel !Páromnak cseréltük az 5xét 35k-ért ment el és vettünk neki A1et 62k volt. Szereti nagyon főleg ,mert nem merül gyorsan

-
Lacy6
senior tag
válasz
akooos
üzenetére
Ez több okból nem helytálló. Elég szubjektív.
Melyik része az?
Nem írtam, hogy teljesen ugyanolyan kényelemmel jár mint a mobilos fotozás.
Azt írtam, hogy a fényképezővel jobb képminőséget lehet kapni.
Ez nem szubjektív dolog, hanem tény.
Tükrös gépet nem szívesen vennék én sem, ráadásul a videó funkcióra nem igen figyelnek ott.
Inkább egy A5100,A6000, vagy ha kompakt akkor RX100 széria, ha kell a zoom és egybe minden akkor FZ-1000. Kérdés kell-e a zoom? Ha nem akkor máris szűkül a kör és a nagy obi sem kell.
A6000 esetén a a gyári obi+fényerős 1.4-es vagy 1.8-as obi.
RX100 széria is már rommá veri a mai mobilokat és zsebbe elfér.
Szóval igényektől függ kinek mekkora, milyen gép kell.
De amit írtam az megvalósítható, nyilván a zoomot még el kell felejteni annyi pénzért, vagy a képminsőg rovására megy. -
válasz
rootkiller
üzenetére
Vegyél hozzá egy mi A1et vagy a note5öt.

-
rootkiller
őstag
Tök várom a Mi Band 2-esemet

-
leslien
nagyúr
nem kell. az a gumi... másikat szemeltem ki.. 4DB Continental 2013 as csak egy telet használt szereléssel 37k.. ez már jobb választás..

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
akooos
üzenetére
Hát szalagavatón pont nem sokat ér egy telefon, kb. arra jó, hogy pár csoportképet csinálj. A tánc közben arcokat fotózni pl. kissé messzebbről esélytelen...
Fényerősebb telével azért lehet jó képeket lőni. Persze az a váz már régi, a mai vázak sokkal nagyobb érzékenységet tudnak.
-
akooos
veterán
Ez több okból nem helytálló. Elég szubjektív. Nekem van egy dslr-em, amit nagyon ritkán használok. Csak nagyobb eseménynél veszem elő. Múltkor öcsém szalagavatóján fel is sült. Egy Canon 50D 18-55-ös obival, nagy vakuval.. Automatán is, de manuálban is felsült, a Note videójából tudtam jó képeket kivágni csak szinte. Őszintén ki szeret mindig magánál tartani egy baszom nagy vázát 2 obival? Kell egy kitobi meg mondjuk egy 28-200-as. Minimum. Ehhez egy nagy táska is kell.
A telefonnal való fotózás egy külön műfaj. Van aki jobban szeret automatában fotózni és azt nézegetni, van aki egy tökmindegy milyen képből is olyat varázsol effektekkel mintha millás géppel lenne fotózva.
A rawról ne is beszéljünk. Dslr-en is jó persze, de az más műfaj. Telefonos fotózás sok embernek jobban bejön.
Tehát hiába ajánlgatunk Aryonnak bármit, ha ő telefonbuzi
-
Lacy6
senior tag
válasz
winery
üzenetére
Én is hasonlót írtam neki.
Passzolja el mindkettőt, vegyen egy Redmi Note 4-et és vegyen mellé egy fényképezőt.
Neki érné meg a legjobban, mert tervezett fotós kirándulásokra megy így még csak az a mondás sem érvényesül, hogy az a legjobb fényképező ami nálad van.
Ez olyan lenne mintha csinálna egy időutazást és ugrik 10 évet az okostelefonok kamerájához képest
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Nagy volt az arcom

Elküldtek boltba
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Siman

Imadtam is. Mind1, elmult mar
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Akkor de szidnam a Samut valoszinuleg, es sztem orok banolast is kaptam volna
Szal jol tettem hogy akkor nem hallgattam a tobbsegre, csak egyvalakire
-
mentic18
aktív tag
Persze hogy az. Meg az utána lévő 4.rész, de nem akartam belinkelni nehogy ledorongoljon valaki aki marvel hater

Rákocska: őszintén szólva nem is járhatna a pofám mert én se csak arról dumálok amiről szólna a topic de milyen jó már hogy egyeseknek külön topicjuk van.
Nem mintha máshova írnék már.
Oké Doki, de ha milliónyi megindokolható és segítő érvet szülünk meg valakinek (főleg aryonnak
) akkor azt illene megfogadni vagy nem? 
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Áááá.....be se fejeződött.....
Mentic
Pedig Doki saját topikot is nyitott Aryonnak a "Melyen telefont vegyen Aryon" címmel. Azóta mindég meglebegtetjük, ha elkapja a gödöllői hév....🤣Nekem most kezd egy kicsit csömöröm lenni ettől a sok szuperhősös filmtől. Sajnos minden filmel így vagyok, amiből sorozatot kezdenek fabrikálni......
Fuck ez az idő! Legalább hó esne...mehetek megrakni egy 5m³-es konténert szeméttel ilyen időben.....

-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem kezdodott el semmi

-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
😂😂😂
-
vodrosjozsi
addikt
Óó hát elkezdődött

-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére

Tudom hogy a masik topik, de ez valahogy jobb

No more: 💩
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
Én valahogy a Bosszúállókat nem tudom megszeretni.
A szuperhősöket szeretem külön-külön, mindenkit saját filmjében, de az, hogy van húsz teljesen különböző képességű hős (akik teljesen különböző módon lettek szuperhősök), illetve teljesen általános jelenség az, hogy a világ tele van szuperemberekkel, akik a filmben erőltetett csapatmunkával drámáznak a csatatéren....
Ez nem az én világom
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
mentic18
üzenetére
Fejjel megy a falnak, majd szidja a Samut, néha nem...
Érdemes megszokni valamilyen módon, ha nem akarsz agyfalloszt kapni
Egyébként meg ott van a saját topikja, elvileg azért jött létre, hogy ott kibontakozhasson.
(Egyébként én szeretem Aryon telefonos helyzetjelentéseit.)

-
w333
félisten
-
mark!
őstag
na jó 136hsz 1 nap alatt. olvassa el őket a görcs
-
mentic18
aktív tag
válasz
akooos
üzenetére
Pingvinbá és sárkánybácsi jöhetne helyrerakni minket

Most h mondod nekem meg két telefon kellene. Mondjuk egy s8 meg egy note8. Az egyikkel fotózok a másik porosodhat. Ne csináld már Aryon, őszintén. Ne lovalld bele magad. Kb olyan mintha kikérnéd a tanácsainkat és utána fejjel mész a falnak. Bocsin, így gondolom. -
Quqesz
nagyúr
honor v10 reklám videjó
Hmmm 0-ról felment 1-re a tetszési index(1-10) -
no more
veterán
2017 top 5 telefonja
-
akooos
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Bezony, törzsgyökeres degeci vagyok

Radiator egy moderátor. Nem tudom pontosan hogyan írja a névét, van benne egy 81-es szám.
Sárkányává pedig Sárkánybá akart lenni, csak a samu billentyű máshogy gondolta
Szerk: megtaláltam, nem radi81tor, csak simán radi8tor. Na, rá gondoltam

-
Quqesz
nagyúr
15 milla eladott iphone x...ennyi. Senki más nem tudja ilyen drágán és ilyen jól csomagolni a bullshitet.....🙄🤐
Leslien
Akkor nincs kérdés, mehetsz bátran. Azt azért lesd meg, hogy az oldalfala nincs-e megrepedezve. Kép alapján nincs. Egy kis szilikont adhatsz az oldalának(v van ilyen gumiápoló szprai) -
laci laci
addikt
Köszönöm mindenkinek

-
Quqesz
nagyúr
válasz
leslien
üzenetére
Fogj egy cantist és mérd le a 10 forintos azon szakaszát, ami a bordában volt. Ha 2mm v alatta, akkor kuka. Városban még elmegy, hegyekbe kevés lehet.
Érdekes, de nem túl erős ajánlat a panasonic-tól
-
Aryon87
félisten
Pont ezen agyalok. Most erzem, hogy felesleges a 2 telo. Mind2 szuper, de ugye fotozasnal korulmenyes a 2 hasznalata. Tegyuk fel megvan a M10P, amelle egy olcso valami siman lehetne helyettesnek, ami porosodhat nyugodtan (pl Redmi Note4, vagy Redmi 5A).
Mert akarhogy nezem, az kivaltja ennek a kettonek a kepessegeit, es arban osszvisz ugyanott lennek, mint most 2vel.
Csak az eladasokkal van gondom, mert nem biztos, hogy a reszleteket ki tudom fizetni fullra
-
Helltak
őstag
válasz
leslien
üzenetére
Elég leharcoltnak tűnik, kissé öregnek is, így vakus kép alapján.
Ha olyan tél lesz mint tavaly, akkor inkább újat vennék.#49615 no more:
Szintén! Legalább 7 éve használom, a legjobb.
#49616) leslien:
Milyen márka, illetve mennyi idős maga a gumi? Elvileg rajta van. 4-5 éves gumi már úgy meg tud keményedni, hogy használhatatlan. -
leslien
nagyúr
válasz
rootkiller
üzenetére
-
rootkiller
őstag
Ilyen telefont szeretnék:
130x65x9mm fizikai méret
4,7" Full HD kijelző
Snapdragon 630
4GB RAM
32GB háttértár
12MP kb N5X minőségű kamera
ujjlenyomat hátul
USB-C 15-20W
3000mAh
Android One -
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
12 óra (majdnem) folyamatos csellózás...
Asszem elkezdődött a Karácsony előtti őrült vizsgaidőszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Értem ,használd sokáig megelégedéssel !