- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
philoxenia #49699 üzenetére
Neeee, jaj.......😨😩
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Blackmirror #49697 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
philoxenia #49696 üzenetére
Mert csak a csöcsöket figyeled! 😂 hogy is mondta Reggie Hamond a 48 órában? Sok country-buzi cowboy...😉😊
De hamár feldolgozás, akkor inkább ez: [link] -
Blackmirror
őstag
válasz
philoxenia #49696 üzenetére
Hát nekem fogalmam sincs.
meröregvagy!44444
-
philoxenia
MODERÁTOR
Vajon miért szeretem ezeket a régi zenéket?
-
SybenX
őstag
-
SybenX
őstag
válasz
Blackmirror #49690 üzenetére
Ennyivel nem ússzák meg. Lesz még januárig pár rendelesem tőlük, ez nem tántorít vissza
-
Blackmirror
őstag
válasz
SybenX #49688 üzenetére
Régen volt jó használt cuccos akciójuk iPad airt vettem 50-ért, de sajnos akkor is volt egy két ember aki elkezdett reklamálni pedig oda volt írva hogy használt a cucc. Azóta nincs is olyan akció ( meg a dolgozok is reklamáltak mert nekik nem jutott semmi
)
Nem tudom mi a hszed célja , de ha nem tetszik hogy ingyen vettél egy bontott fülest ne vásároljon többet tőlük aztán kész
Az én telefonom nem volt bontva, az S7-ekről olvastam
14 napon belül el lehet állni az online rendelestől indok nélkül -
SybenX
őstag
válasz
Quqesz #49687 üzenetére
A samsung fülesnek nincs garipapír, csak elektronikus formában, meg úgy van kibontva hogy szét van szakadva a doboza...
Nem hiszem, hogy azok az s7-ek azért lettek kinyitva, ugyanis ugyanolyan fekete matricával ragasztották újra, valamint volt olyan is valakinek, hogy mikor bekapcsolta a telefont mielőtt berakta a sim kártyáját már ott figyelt egy sms egy másik szolgáltatótól... Az biztos, hogy nem új volt. De a bestbuy vagy black friday topik tegnap erről szólt.
-
SybenX
őstag
Mocskos telekom bontott samsung fülest küldött ma
Milyen dolog ez? Új termékért fizettem 0 Ft-ot...Monduk rosszabbul jártak azok, akik bontott, újraragasztott s7-eket kaptak
Blackmirror: Most megúszták, de legközelebb balhé lesz
-
Blackmirror
őstag
Vót?
-
rootkiller
őstag
Valakinek nem porosodik egy PCMCIA FireWire kártya valahol?
-
válasz
rootkiller #49677 üzenetére
Értem ,használd sokáig megelégedéssel !
Páromnak cseréltük az 5xét 35k-ért ment el és vettünk neki A1et 62k volt. Szereti nagyon főleg ,mert nem merül gyorsan
-
-
Lacy6
senior tag
válasz
akooos #49667 üzenetére
Ez több okból nem helytálló. Elég szubjektív.
Melyik része az?
Nem írtam, hogy teljesen ugyanolyan kényelemmel jár mint a mobilos fotozás.
Azt írtam, hogy a fényképezővel jobb képminőséget lehet kapni.
Ez nem szubjektív dolog, hanem tény.
Tükrös gépet nem szívesen vennék én sem, ráadásul a videó funkcióra nem igen figyelnek ott.
Inkább egy A5100,A6000, vagy ha kompakt akkor RX100 széria, ha kell a zoom és egybe minden akkor FZ-1000. Kérdés kell-e a zoom? Ha nem akkor máris szűkül a kör és a nagy obi sem kell.
A6000 esetén a a gyári obi+fényerős 1.4-es vagy 1.8-as obi.
RX100 széria is már rommá veri a mai mobilokat és zsebbe elfér.
Szóval igényektől függ kinek mekkora, milyen gép kell.
De amit írtam az megvalósítható, nyilván a zoomot még el kell felejteni annyi pénzért, vagy a képminsőg rovására megy. -
válasz
rootkiller #49672 üzenetére
Vegyél hozzá egy mi A1et vagy a note5öt.
-
rootkiller
őstag
Tök várom a Mi Band 2-esemet
-
leslien
nagyúr
nem kell. az a gumi... másikat szemeltem ki.. 4DB Continental 2013 as csak egy telet használt szereléssel 37k.. ez már jobb választás..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
akooos #49667 üzenetére
Hát szalagavatón pont nem sokat ér egy telefon, kb. arra jó, hogy pár csoportképet csinálj. A tánc közben arcokat fotózni pl. kissé messzebbről esélytelen...
Fényerősebb telével azért lehet jó képeket lőni. Persze az a váz már régi, a mai vázak sokkal nagyobb érzékenységet tudnak.
-
akooos
veterán
Ez több okból nem helytálló. Elég szubjektív. Nekem van egy dslr-em, amit nagyon ritkán használok. Csak nagyobb eseménynél veszem elő. Múltkor öcsém szalagavatóján fel is sült. Egy Canon 50D 18-55-ös obival, nagy vakuval.. Automatán is, de manuálban is felsült, a Note videójából tudtam jó képeket kivágni csak szinte. Őszintén ki szeret mindig magánál tartani egy baszom nagy vázát 2 obival? Kell egy kitobi meg mondjuk egy 28-200-as. Minimum. Ehhez egy nagy táska is kell.
A telefonnal való fotózás egy külön műfaj. Van aki jobban szeret automatában fotózni és azt nézegetni, van aki egy tökmindegy milyen képből is olyat varázsol effektekkel mintha millás géppel lenne fotózva.
A rawról ne is beszéljünk. Dslr-en is jó persze, de az más műfaj. Telefonos fotózás sok embernek jobban bejön.
Tehát hiába ajánlgatunk Aryonnak bármit, ha ő telefonbuzi -
Lacy6
senior tag
válasz
winery #49662 üzenetére
Én is hasonlót írtam neki.
Passzolja el mindkettőt, vegyen egy Redmi Note 4-et és vegyen mellé egy fényképezőt.
Neki érné meg a legjobban, mert tervezett fotós kirándulásokra megy így még csak az a mondás sem érvényesül, hogy az a legjobb fényképező ami nálad van.
Ez olyan lenne mintha csinálna egy időutazást és ugrik 10 évet az okostelefonok kamerájához képest -
-
válasz
Dr. 444Hertz #49663 üzenetére
Nagy volt az arcom
Elküldtek boltba -
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #49660 üzenetére
Siman
Imadtam is. Mind1, elmult mar -
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #49658 üzenetére
Akkor de szidnam a Samut valoszinuleg, es sztem orok banolast is kaptam volna
Szal jol tettem hogy akkor nem hallgattam a tobbsegre, csak egyvalakire -
-
mentic18
aktív tag
Persze hogy az. Meg az utána lévő 4.rész, de nem akartam belinkelni nehogy ledorongoljon valaki aki marvel hater
Rákocska: őszintén szólva nem is járhatna a pofám mert én se csak arról dumálok amiről szólna a topic de milyen jó már hogy egyeseknek külön topicjuk van.
Nem mintha máshova írnék már.
Oké Doki, de ha milliónyi megindokolható és segítő érvet szülünk meg valakinek (főleg aryonnak) akkor azt illene megfogadni vagy nem?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #49645 üzenetére
Áááá.....be se fejeződött.....
Mentic
Pedig Doki saját topikot is nyitott Aryonnak a "Melyen telefont vegyen Aryon" címmel. Azóta mindég meglebegtetjük, ha elkapja a gödöllői hév....🤣Nekem most kezd egy kicsit csömöröm lenni ettől a sok szuperhősös filmtől. Sajnos minden filmel így vagyok, amiből sorozatot kezdenek fabrikálni......
Fuck ez az idő! Legalább hó esne...mehetek megrakni egy 5m³-es konténert szeméttel ilyen időben.....
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #49648 üzenetére
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Nem kezdodott el semmi
-
no more
veterán
válasz
😂😂😂
-
vodrosjozsi
addikt
Óó hát elkezdődött
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #49639 üzenetére
Tudom hogy a masik topik, de ez valahogy jobb
No more: 💩
-
Én valahogy a Bosszúállókat nem tudom megszeretni.
A szuperhősöket szeretem külön-külön, mindenkit saját filmjében, de az, hogy van húsz teljesen különböző képességű hős (akik teljesen különböző módon lettek szuperhősök), illetve teljesen általános jelenség az, hogy a világ tele van szuperemberekkel, akik a filmben erőltetett csapatmunkával drámáznak a csatatéren....
Ez nem az én világom -
válasz
mentic18 #49631 üzenetére
Fejjel megy a falnak, majd szidja a Samut, néha nem...
Érdemes megszokni valamilyen módon, ha nem akarsz agyfalloszt kapni
Egyébként meg ott van a saját topikja, elvileg azért jött létre, hogy ott kibontakozhasson.
(Egyébként én szeretem Aryon telefonos helyzetjelentéseit.) -
w333
félisten
-
mark!
őstag
na jó 136hsz 1 nap alatt. olvassa el őket a görcs
-
mentic18
aktív tag
válasz
akooos #49621 üzenetére
Pingvinbá és sárkánybácsi jöhetne helyrerakni minket
Most h mondod nekem meg két telefon kellene. Mondjuk egy s8 meg egy note8. Az egyikkel fotózok a másik porosodhat. Ne csináld már Aryon, őszintén. Ne lovalld bele magad. Kb olyan mintha kikérnéd a tanácsainkat és utána fejjel mész a falnak. Bocsin, így gondolom. -
Quqesz
nagyúr
honor v10 reklám videjó
Hmmm 0-ról felment 1-re a tetszési index(1-10) -
-
no more
veterán
2017 top 5 telefonja
-
akooos
veterán
válasz
aprokaroka87 #49622 üzenetére
Bezony, törzsgyökeres degeci vagyok
Radiator egy moderátor. Nem tudom pontosan hogyan írja a névét, van benne egy 81-es szám.
Sárkányává pedig Sárkánybá akart lenni, csak a samu billentyű máshogy gondoltaSzerk: megtaláltam, nem radi81tor, csak simán radi8tor. Na, rá gondoltam
-
Quqesz
nagyúr
15 milla eladott iphone x...ennyi. Senki más nem tudja ilyen drágán és ilyen jól csomagolni a bullshitet.....🙄🤐
Leslien
Akkor nincs kérdés, mehetsz bátran. Azt azért lesd meg, hogy az oldalfala nincs-e megrepedezve. Kép alapján nincs. Egy kis szilikont adhatsz az oldalának(v van ilyen gumiápoló szprai) -
laci laci
addikt
Köszönöm mindenkinek
-
Quqesz
nagyúr
válasz
leslien #49616 üzenetére
Fogj egy cantist és mérd le a 10 forintos azon szakaszát, ami a bordában volt. Ha 2mm v alatta, akkor kuka. Városban még elmegy, hegyekbe kevés lehet.
Érdekes, de nem túl erős ajánlat a panasonic-tól
-
Aryon87
félisten
Pont ezen agyalok. Most erzem, hogy felesleges a 2 telo. Mind2 szuper, de ugye fotozasnal korulmenyes a 2 hasznalata. Tegyuk fel megvan a M10P, amelle egy olcso valami siman lehetne helyettesnek, ami porosodhat nyugodtan (pl Redmi Note4, vagy Redmi 5A).
Mert akarhogy nezem, az kivaltja ennek a kettonek a kepessegeit, es arban osszvisz ugyanott lennek, mint most 2vel.
Csak az eladasokkal van gondom, mert nem biztos, hogy a reszleteket ki tudom fizetni fullra -
Helltak
őstag
válasz
leslien #49610 üzenetére
Elég leharcoltnak tűnik, kissé öregnek is, így vakus kép alapján.
Ha olyan tél lesz mint tavaly, akkor inkább újat vennék.#49615 no more:
Szintén! Legalább 7 éve használom, a legjobb.
#49616) leslien:
Milyen márka, illetve mennyi idős maga a gumi? Elvileg rajta van. 4-5 éves gumi már úgy meg tud keményedni, hogy használhatatlan. -
leslien
nagyúr
válasz
rootkiller #49609 üzenetére
-
rootkiller
őstag
Ilyen telefont szeretnék:
130x65x9mm fizikai méret
4,7" Full HD kijelző
Snapdragon 630
4GB RAM
32GB háttértár
12MP kb N5X minőségű kamera
ujjlenyomat hátul
USB-C 15-20W
3000mAh
Android One -
-
12 óra (majdnem) folyamatos csellózás...
Asszem elkezdődött a Karácsony előtti őrült vizsgaidőszak. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest