Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #49897 üzenetére
Akkor egy 3rd party app iOS-en majdnem hozza a gyári Samu számológép szintjét?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #49894 üzenetére
Na nem volt időm megírni, igazad van én is a bérszámfejtő program ellenőrzésére gondoltam. Persze arra elég is.
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #49880 üzenetére
Így marad legalább tudja egy 2000 forintos feature phone egyik legfontosabb tulajdonságát.
Ezt tudták a telefonok 15 éve, csak az iPhone képtelen rá.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #49890 üzenetére
Fenéket, mai napig....nehogy azt hidd bármelyik cég vagyont költ ilyenre......a legnagyobb mo-i virágnagyker gazdasági igazgatója a könyvelőnk....szerinted mivel számol? Nem ilyen hiper szuper számológéppel, amit én is használtam középsuliban....
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Intruder2k5 #49879 üzenetére
Tegnap este óta.
Az egész kerületben.
De már van net, úgyhogy csak egy kis nyugodt anyázás van
Mást nem igen tehetek.ConnectBox egyébként, és a modemmel nem volt semmi baj.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #49883 üzenetére
Nem azon számolják, hanem gagyi olcsó számológépeken 10 colos gombokkal..
-
mentic18
aktív tag
válasz
Blackmirror #49883 üzenetére
Én dumáltam egy ilyen bérszámolóval egyszer... Az hogy állitólag az a legunalmasabb munka még talán el is hinném, de hogy mindig valakinek elcsesznek bért vagy szabadságot, netalántán elveszítik az általad írt munkalapokat... emellett elég nagy pofája volt és persze többet keres az irodában mint bárki aki fizikai munkát végez. Ezért mennék én is irodába dolgozni
(na nem bérszámolónak..)
-
mark!
őstag
overallban meg vagyok elégedve a fülessel.
szerda este töltöttem fel teljesen, 19órát volt azóta használva, most merült le teljesen.
-
válasz
-
Blackmirror
őstag
válasz
aprokaroka87 #49882 üzenetére
Amúgy egy fizetést nem ilyenen számol senki de viccen kívül az elmúlt hónapokban két dolog is fordult velem elő : a munkáltatóm duplán utalta a fizum, a másik ami szeptemberben volt 14 nap szabadság helyett elszámoltak 14 órát -na ez nagyon nem teccettt.
Nem tudom mit csinálnak a béresek.. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Jesszus...hogy néha micsoda hibák tudnak lenni ezekben a mai okos ketyerékben.
Most gondolj bele
A fizetést pl azon számoljak ki...gyorsan benyomod hogy aszondja 20x10000 FtEredmény 2000000
Azta mindenit.
De hát a számológép irta ezt.
Ez Feature és nem bug.Rosszul nyomod a számológép gombjait
-
Soybex
őstag
válasz
"Just apple" sok biiiiiiirka
-
Blackmirror
őstag
Ilyen se volt még szerintem: az Apple szombaton küld frissitest
De kijavít egy nagyon fontos hibát :
“Kijavít egy problémát a Számológépben, amely miatt a számok gyors begépelése helytelen eredményhez vezethet“ -
válasz
Dr. 444Hertz #49878 üzenetére
Mióta is? Egyébként tettél hibabejelentést? Ha igen, és azóta a 72 órán is túl vagy, jelezd nekik, hogy a kötbérre igényt tartasz. Másnál is rossz a környéken, vagy egyedi hiba van? A modemed mit csinál? Upstream, Downstream és az Online LED-ek mit csinálnak? Melyik villog, világít, vagy sötét? Milyen modem egyáltalán? TC, Ubee, CISCO, vagy ConnectBox?
[ Szerkesztve ]
-
Még mindig nincs net valami központi hiba miatt...
Ez azért durva. -
-
no more
veterán
Láttátok az új Samu kagylófont? Lehet f/1.5 és f/2.4 között állítani a rekeszt!
-
rootkiller
őstag
K*cs*g kínaiak. Rendeltem Wishről egy olyan kábelt ami a 3.5 4pol jacket két aljzatra bontja, miksire meg fülesre, erre küldtek egy olyat ami simán csak elosztja. K*pják be...
-
Az is, a Nokia 8-at például 2 hónap után offolta, pedig legalább 3 hónapig minden telefon kibírta eddig nálam az elmúlt 20 év mobilozása alatt, ha az első néhány napon sikeresen átestek.
Mivel szeretem a változatosságot, így Samsung kellett volna következzen szeptemberben, mert az régebben volt, mint Apple és Huawei, de a Note 8 gyengének bizonyult az én elvárásaimnak a soványított akkumulátor, illetve az akkumulátoros üzemidő tekintetében, pedig amúgy nagyon jó telefon az is. (A kis Nokia 8 viszont meglepően jól teljesített ebben, bár közel sem Mate 10 Pro szint azért az sem.)
Mindegy, most valameddig Mate 10 Pro, aztán majd meglátjuk mikor és mii következik, a jövő ősszel meg csak jön már egy jó Note, hogy ismét Samsung lehessen, vagy ha nem, akkor egy nagy iPhone, ha az én szemszögemből az előnyére változik kicsit mondjuk a X.
Szerencsére lenyugodtam, már csak a telefonjaimat cserélgetem, más műszaki cuccokat egyre ritkábban... -
akooos
veterán
válasz
Intruder2k5 #49864 üzenetére
Te figyimár, nem arrafelé laksz, mint én?
-
no more
veterán
Hehe, S7 Edge vs iPhone X speedtest.
-
válasz
Aryon87 #49867 üzenetére
Úgy fogsz járni, mint w333 a soha többé Samsung telefonjával, azóta már a sokadik van neki.
Kilépek a bejárati ajtón és 50 cm távolságra van a DIDI koax és LAN, a Telekom és a Flip optika, valamint a UPC koax (hoztak volna be optikát nem olyan régen, de nem kértem), utóbbi jön be a lakásba, nem véletlenül,.
A Flip kivételével, mind a három nagy szolgáltató előfizetője voltam már több évig az előző lakhelyeken, így volt időm megtapasztalni és megtanulni, hogy helye is válogatja, hol melyik a jobb választás, már ha a szolgáltatás minőségét is nézzük, bár itt nekem csak azt kell, illetve érdemes, mert árban mindegyik olcsó sok konkurencia miatt. -
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #49866 üzenetére
Biztos nem fogok upc zonaba menni. Elsodleges szempont lesz, hogy olyan korzet legyen, ahol van digi. Ezt megfogadtam. Meg egyszer azt a kinlodast veluk nem jatszom el.
19.kerben hibatlan, eros viharnal szokott elszallni a net, evente 1x.
Upcnel ez rendszeres volt, es akkor orakra.. -
válasz
Aryon87 #49865 üzenetére
Soha nem mondd, hogy soha! A választás mindig a kínálat függvénye, nálunk pl. amíg nem volt DIGI, addig volt UPC, és Invitel ADSL, max. 15/1Mbps, és hozzá IPTV. Nem volt kérdés, hogy UPC előfizető legyek, ahol volt 120Mbps netem és DVB-C TV, olcsóbban mint amennyiért az Invitel kínálta a rosszabb csomagját.
-
Aryon87
félisten
8kerben volt upc.. azota megfogadtam, soha tobbet. Egy kalap fos az egesz. Most digi van, megeszi a konkurenciat..
-
Én is UPC-s voltam vagy 4-5 évig, mióta felvásárolták a térségi kábelszolgáltatót, a RubiCom-ot. Nekem nem volt gondom velük, de nem régen jött a DIGI, és az eddigi 9600Ft-os havidíj helyett ajánlottak 3000-est, meg persze 1000-es netet hozzá, plusz a TV-khez se kell kártya, box, stb, szóval nem volt kérdés, hogy váltottam.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Nalam senki nem utalja jobban upcot, evekig voltam naluk internet helpdeskes.
-
mentic18
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #49858 üzenetére
Én meg voltam elégedve a upcvel. 2 éves hűségnyilatkozat után felmondtam mert baromira nem tudtak mit kezdeni azzal hogy 2naponta leállt a net vagy 1 mb-es sebességgel működött. Persze az a garantált sebesség volt. Havi 4 ezerért. Ha nincs más akkor telenor korlátlansag, az nekem is jó lett volna de a telekom jobbat igért
-
akooos
veterán
válasz
philoxenia #49854 üzenetére
Nálunk a digi nem akar 80 méterre kihúzni a kábelt. Innen 5 háznyira még van, tovább nincs. Mi is a szutykos upc helyett keresnénk alternatívát.
-
válasz
Dr. 444Hertz #49858 üzenetére
Újpesten teljesen rendben van, 1.5 év alatt csak akkor volt egy nagyon rövid kimaradás, amikor a sebességet emelték, amúgy tökéletes, stabil és a sebesség is mindig a max felett van.
-
-
válasz
Intruder2k5 #49855 üzenetére
Picit nekem bonyolultnak tűnik ez a flotta dolog...
Philoxenia:
-
Quqesz
nagyúr
válasz
philoxenia #49854 üzenetére
Ebben mi a meglepő?(6 évig voltam náluk én tudom a miértekre a választ
)
Doki
Jó a mobilnet is, de sokban függ a sebesség a cella leterheltségétől is. Pl nekünk van voda 4g mobilnef mifivel, jó a térerő és a speedtest alapján nem ment 24mbyte fölé a sebesség, holott elvileg 75mbyte-nek kellene lennie. Betelefonáltam, ez jó érték a voda szerint......lehet pesten ez jobb, de a tnor sem ad asszem 150mbyte-nál nagyobb sebességet.....Na az első bajom a samu tabbal, hogy szöveg törlésnél olyan turbó sebességrt vesz fel, hogy 5x annyit törlök mire felocsudok..........g4 volt ilyen...nem szerettem ezt ott sem.....
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dr. 444Hertz #49851 üzenetére
Mobilflotta korlátlan net. Szerintem az a legolcsóbb... Talán EQ (EuroQuattro), de ebben nem vagyok 100%-ig biztos, lehet IQ Pro lesz az, kérdezz rá a flotta topikban.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Dr. 444Hertz #49851 üzenetére
-
-
Soybex
őstag
-
Tudtok alternatív megoldást a k******************* UPC otthoni internet helyett?
Csak az UPC van bekábelezve itt, szóval nagyon sok lehetőség nincs, de hátha van valami jó ötletetek. -
-
Aryon87
félisten
[ Módosította: philoxenia ]
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #49843 üzenetére
Alap, síp. Azért, mert #szaraziphone, attól még a legerősebb proci van benne.
-
válasz
philoxenia #49834 üzenetére
Rossz pénz nem vész el!
-
no more
veterán
Huawei Mate 10 Pro teszt Magyarósi Csaba által. Nagyon szimpi ez a srác, k*va jók a videói!
-
válasz
Blackmirror #49829 üzenetére
Ááá, ha egyszer beindult a talán jó lenne, akkor már csak idő kérdése, de csere lesz!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #49829 üzenetére
Azt te csak hiszed! 😲😂De mind1 is, ha akar vegyen.....
Syn
Szte te vagy itt az első, aki megkapta(nem béta,gammy,tökömtudjami). Igazából látsz benne vmi újítást, amire felpörög a mezei user?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megjött a nyugati pilótakeksz a telefonra. Pont egy év volt a két oprendszer között, mert tavaly is december 1. volt a telefonon a Nougat frissítés.
Már fenn van vagy 10 perce, eddig jó.Hétvégén kap egy full resetet, úgy illik, minden főverzió után.
-
válasz
Aryon87 #49818 üzenetére
Nálam? Biztos, hogy nem, mert sosem tiltottam még senkinek sem a hozzászólásait, minden érdekel, segítek, ha tudok valamiben, ha meg annyira bosszantó, akkor agyilag ignorálom, nem kell hozzá segéd.
Blackmirror: Felkészültem, hogy hiába gyors és nagyon jó akkumulátoros üzemidejű a telefon, neki sikerül majd letölteni 19 darab olyan 86. féltől származó fényképezős alkalmazást, amikből legalább 1 - 2 beragad majd, akadni fog a rendszer és folyamatosan meríteni fogja az akkumulátort is, illetve hiába nagyon jó a kamera, megoldja egy leejtéssel, hogy utána már rosszul fókuszáljon és rossz képet szülessenek.
Tovább is lesz, mondjam még?
Bocs, Aryon87![ Szerkesztve ]
-
-
mentic18
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #49809 üzenetére
Végső győztes
H 185,6 – D 51,3 – V 1,04
- Akksi probléma
H (igen) 1,25 – V (nem) 12,8
- Beég a kijelző
H (igen) 1,4 – V (nem) 4,6
- Szervíz
1 - 518,7
2 - 12,3
3 - 1,02
4 - 1,23
5 - 1,12
6 felett - 23,4
-Használat
4,5 nap alatt - 1,25
4,5 nap felett - 467,8+
Vissza a két telót
H (igen) 1,2 - V (nem) 1000
Hallgatok mindenki másra és nem válok meg a mostani 2 telótól
H (igen) 200 - V (nem) 1Remélem jól írtam, nem fogadtam még semmilyen sporteseményen.
-
no more
veterán
válasz
😂😂😂😂
-
Helltak
őstag
válasz
Nagyon jó!
Mekkora biznisz lenne -
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #49817 üzenetére
Jsj de kedves vagy.. voltam mar tiltva nala ha jol emlekszem
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #49815 üzenetére
-
-
Aryon87
félisten
válasz
'C
Mi az a "H" es "D"? 🤔
Ezt olyan nyelven ird le legyszi, akinek fingja sincs a tippmixhez
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
Mondjuk a Mate 10 pro nekem is marhára tetszik. Főleg a hátlapi ujjlenyomat olvasós legyintéses dolog. Szóval ha jobbra vagy balra csúsztatod nyitott használatkor akkor programozható stb
-
válasz
Blackmirror #49804 üzenetére
-
Blackmirror
őstag
válasz
-
Tippmix események:
(A vastagon kiemelt fogadások az én tippjeim)Aryon87 vs Mate 10 Pro
- Végső győztes
H 185,6 – D 51,3 – V 1,04- Akksi probléma
H (igen) 1,25 – V (nem) 12,8- Beég a kijelző
H (igen) 1,4 – V (nem) 4,6- Szervíz
1 - 518,7
2 - 12,3
3 - 1,02
4 - 1,23
5 - 1,12
6 felett - 23,4-Használat
4,5 nap alatt - 1,25
4,5 nap felett - 467,8-#szarasamu
Igen-------
Fogadni lehet a www.tippmix.hu/aryon87 oldalon.
A fogadások kombinálhatóak.[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Shavet?
-
Blackmirror
őstag
Látom Aryonba beletettétek az aftert
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest