- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #47449 üzenetére
Az ujjlenyomatolvasó az brutál jó benne.
Pontos és nagyon gyors.
A kijelzővel és az üzemidővel is elégedett vagyok.
Viszont néha ha mikor feloldom a telefont, képes úgy belassulni úgy 2 percig hogy borzalom.
Nem tudom, hogy frissít vagy csak adatot szed le, mert korábban nem volt hálózat vagy mit csinál de idegesítő.
Olyan mintha hibernálva lett volna addig, és kell egy kis idő mire összeszedi magát a rendszer.
A kamerája meg átlag alatti.
Fényképre még talán elmegy, de ott is inkább RAW, viszont a videója katasztrofális minőség.
Összességében amúgy egy szerethető telefon
Az elején voltak még gondok, de mostanra már csak annyi problémám maradt amit leírtam fent.
One plus 5 meg U11 ami csábít, de telefonra többet nem költök ha nem muszáj. -
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #47449 üzenetére
Igazából amit akarok az a Mi A1. De sehol nincs készleten feketében, ahol meg van ott akkora profittal hogy vicc..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest