- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
22200 - 22101
51283 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
-
Keeperv85
nagyúr
-
csongi
veterán
-
air
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Van egy Lenovo PS898T+ dualsimes telefon. Flasstoolsal feltettem a romot, a végén kipipálta és rendben találta telepítést. de indulásnál ezt az üzenet jeleni meg az induló logoval együtt, a képernyő alján.
Tool DL Image Fail.
majd fél perc múlva újra indul. CWM ben sem tudom indítani, mert ugyan ez van.Előzmény, egy vírus beszívása után a rendszer szét esett, majd helyre állítást futtattam ez félig sikeres volt. De a rendszer instabil volt össze vissza indult magától minden, és állt le. Próbáltam a Recoweryt cserélni, de ekkor az instabilitás miatt, teljesen kifagyott, és nem indult el mégegyszer. Ezután jött a fless

Mit tehetek?
Köszi! -
aprokaroka87
nagyúr
-
antal750
senior tag
Üdv ment privát
-
kenyocsaba23
tag
-
blountex
senior tag
Köszi a választ.
Lehet iRootal megpróbálkozok. Már néztem azt a oldalt a flashtoolsal kapcsolatban, csak sajnos a link halott. -
remekmaki
csendes tag
Emberek az U6os samsung adatkábel tojt be nálam! Azért nem ismerte fel a telót a pcm!
Ami a legszebb a vasúti 200Ftos mp4lejátszóhoz való adatkábel meg simán.
A bolti több ezer Ftos kábel kuka, mondom 2 hónapja vettem és nem veszik vissza, 4 alkalommal mentettem át adataim rajta, ez ötödikkel meg már nem észlelte. váá -
teo77
őstag
Sziasztok! A telefonálási hangerő csökkenthető a gyári minimumnál még jobban valahogy.
? Bántja a fülemet még a legkisebb hangerőn is. -
tibcsi0407
félisten
Nekem a Mlais M7-nél egy custom recovery-t kellett telepíteni, aztán pedig recovery-ből a SuperSU.zip-et. Szerintem nálad is hasonló lesz a megoldás, mert a SOC ugyanaz.
És valóban, valamint van egy alternatív megoldás is a második hsz-ben. -
kenyocsaba23
tag
Szerintem az iRoot boldogulna vele.
USB Debug bekapcsolva rádugod a gépre és klikkelsz a root gombra.
Felteszi a king usert.
Utána marketből root checkerrel tudod ellenőrizni valójában megcsinálta e.
Itt pedig a flashtoolos. ez annyiban tűnik jobbnak, hogy recovery-t is telepítenek(később jól jöhet)
[link]Ez pedig egy bug list. Rengeteg gondot már orvosoltak is.
[link] -
blountex
senior tag
Üdv!
Egy Elephone P7000-ret szerenék rootoltatni, tudna valaki segíteni egy pontos leírással (akár privát is jöhet) hogy van ennek a menete lépésről lépésre?
Most csinálnék elöszőr ilyet és jó lenne nem elszúrni.Van esély arra, ha elvan rontva a rootolás nem fog működni a telefon (bármelyikről legyen szó)?
A legújabb update van rajta ha ez számít, illetve lehet rootolás mellett updatelni is?
5.0 (lollipopal kaptam készhez)
Az a pár gyári app nem kéne rá, illetve lenne 1-2 program amihez jól jönne mint pl Link2SDOlvasgattam Oneclick root, Kingrootról stb, melyik a jó?
Elvileg Flash tool-al csinálják páran, ahol néztem, csak kb. mindegyik link halott volt...
(Írtam a saját topicjába is bár ott még nem érkezett válasz, gondoltam itt is megkérdezem hátha valaki tud segíteni). -
Mr Dini
addikt
-
AaJay
csendes tag
Sziasztok! Ide irányítottak a problémámmal. ( :
A helyzet, hogy van egy LG Leon-om, tesztelgettem firmware-ket, ellenben végül úgy döntöttem, a gyárit teszem vissza rá. LG Flash Tools-megoldás, a leírtak alapján.Megtörtént, ellenben a boot képernyő kb 2 percenként újraindul, az android muksóval, akinek a hasán pörög egy egy "mittudoménmilyengörögszám"-gon.
Van ötletetek, hogyan tudnám ezen problémát kiküszöbölni?
-
remekmaki
csendes tag
-
Mr Dini
addikt
-
GEPESZ66
veterán
Ha a telefon menüjében, az Alkalazásoknál megnézem a RAM-ot, a Rendszer+Alkalmazások+Szabad, akkor ez kb. 800MB-ra jön ki az 1GB helyett.
Jó ez így? -
szupermacs
veterán
Sziasztok.
Lehet, hogy már volt ez a kérdés, de nagyon sok a hozzászólás, hogy visszakeressek.
Tehát: ha feltelepítettem a telefonomra az appokat (Android 4.4.2) Dalvikhoz, akkor ART-ra váltás után érdemes újratelepíteni azokat, hogy valami érdemi változás történjen? Előre is köszi a segítséget! -
Balion
senior tag
Köszi a válaszod!
Igen, a kamera az elég durván felemeli a fényerőt nálam is, de a tabletemen szinte minden, amibe belépek, kicsit igazít rajta. Olvastam, hogy esetleg valami asus energiakímélő ficsőr, vagy a lollipop is tehet róla, de a legnyugodtabb akkor lennék, ha még más is visszajelezne, hogy csinál hasonlót a készüléke.
Köszi mégegyszer
-
tibcsi0407
félisten
-
Balion
senior tag
Feltenném nektek a kérdésemet, mert nem tudom, hogy készülékfüggő a dolog, vagy a lollipop tehet róla, ugyanis sok helyen azt olvasom, hogy talán szoftveres a dolog háttere, és nem a tabletem a hibás.
Szóval.
Automata fényerő off, mindenféle akku kímélő off, developer menüben is, és mégis, ha megnyitok egy ekönyvet, képet nézek, böngészek, ahogy oldalt váltok, 2-3 lépcsőben igazít valamennyit a fényerőn. Mi lehet ez, nem tudjátok?Köszi előre is.

-
remekmaki
csendes tag
Meglett a rom. Gondom fent áll. Odin 3.0.7 nem látja a telót.
mobile usb modem 1.0ra keres windos szoftot automatán de semmi.
Tehát hang le menü és bekapcs, okés eddig stimmel , itt fel up. downloading..
rákötöm samsung usbvel a gépre, beteszem odinnal a PDA mezőbe a bin fájlt és semmi 0per0 nem csinál semmit, hiába startolom el. Mi hiányozhat ? vagy a teló hibás?
bekapcsolt állapotba látja!
az új rom óta az van, hogy ami gyári, azért akarjuk, mert olyan, mintha benyomódott volna, s csak egy ponton vesz érintést! persze van, hogy bekapcsoljuk 10edjére és működik simán minden vesz érintést, de mégis!Persze azt is bal oldalt csak az esetek többségében, tehát van hogy megy de 10ből 1szer jól. Tmobis a rom rajta, ami hibádzik. A kütyü független gyárilag. épp egy hónapja járt le a gari. Barátnőm bánkódik rajta.

Nem akarjuk eldobni, igazából csak wifire yutun, meg telefonálásra ment.
Mondjatok bármit, sokat tesz nekünk!
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
GEPESZ66
veterán
A memóriaszivárgás minden gyártmányú telefonon lévő 5.0.2-ban jelen van, vagy csak bizonyos gyártmányokra jellemző?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
A címlistát felszinkronizálhatod ugyanabba a Gmail címbe, ami a használni kívánt készüléken van.
Amennyiben a készüléken tárolod a neveket, akkor Bluetooth kapcsolattal átküldhető.Az SMS-eket lemented valamilyen SMS backup programmal, majd a másikon visszaállítod.

-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e valami mód arra, hogy két telefonon (mind a 2 telefon Sony Xperia - csak más modell) található adatokat(SMS, címlista, stb.) összegyűjteni feltölteni a két telefon közül az egyikre.
-
dellfanboy
őstag
az mitol lehet, hogy van egy ht desire telom, idaig ha felraktam ra mp3-t siman lejatszotta, most is felmasoltam parat de azokat nem jatsza le...
megneztem es az uj mp3-k vmi miatt zold kulcsot kaptak mig a regiek szurket... mitol lehet ez szerintetek? [link] -
törölt tag
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Van arra módm hogy a jelenlegi gmailes fiókomat átülteni egy másik gmailes fiókba? Egészen pontosan az a gondom, hogy szeretném, ha a megvásárolt appjaim megmaradnának, ugyanis szeretném az email fiókot megváltoztatni a telón. -
buci30
addikt
A képeknél rálehet nyomni arra, hogy képek privátba helyezése.
Ez megtörtént.
De hogyan tudom vissza állítani ,hogy újra lássam mindegyik képem?
-
air
nagyúr
Az ilyen kérdés feltétele is tilos a fórumon.
Ez ugyanis illegális cselekmény.
(#22162) Norbi095HUN
Nem lehet.
-
dokee78
félisten
Root nélkül nem biztos.
Az elvileg rendszer alkalmazás módosítás,amihez Root kell.De max megcáfolnak.
tothjozsi96
Szolgáltató megcsinálja. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok.
Egy Galaxy Core LTE-t lehet függetleníteni magán úton?
Nem szeretnék ezért pénzt fizetni.
Üdv. -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Van valamiféle mód esetleg arra, hogy megváltoztassam a HTC-men a Navigációs gombok [Soft Keys] kinézetét, Lehetőleg Root nélkül?
A Beállitásokban nekem sehol nincsen rá mód. HTC Desire 510-em van, Sense 6-tal.
Köszönöm előre is! -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Mr Dini
addikt
-
remekmaki
csendes tag
-
dokee78
félisten
-
aprokaroka87
nagyúr
Arra létezik-e valamilyen megoldás hogy kikapcsolt képernyő esetében a "MENU" gomb is átvegye azt a funkciót amit a "POWER" vagy másnéven "END CALL" gomb ellát.
Vagyis azt szeretném hogy ha pl dupla nyomás végzek a "MENU" gombon akkor oldja fel a kijelzőt kikapcsolt képernyő esetén,mert most igy power gomb megnyom,majd menu,és feloldodik a kijelző.
Néztem a system→usr→keylayout mappában .kcl fájlokat,abban a "POWER" gombnál ott van hogy WAKE.
Viszont a "MENU" sor nincs is benne.
A kérdés nyilván ilyenkor az az hogy azt a "szöveges" fájlt szerkesztve ez megvalósitható-e,vagy az csak egy leírás ami egy állapotot tartalmaz.
Aki esetleg tudná mi a megoldás az írjon nyugodtan.
Köszönöm! -
vicze
félisten
Nem Lollipopp újítás, a készülék titkosítása már talán 2.3-ban is volt, de 3.0-ban már biztosan.
Ez annyit tesz, hogy a Data partíciót titkosítod, és minden egyes telefon indításkor azt a kódot kéri, amit PIN-ként beállítottál titkosítás beállításakor. Az adataidhoz csak akkor lehet ezután hozzáférni, ha ezt a kódot megadtad. De a készüléket ugyan úgy lehetett törölni és felülírni mint eddig, tehát recovrey-ből vagy fastbootból. Készüléket zápékernyőn szintén csak PIN-nel lehet, más lehetőség nincs.
Az 5.0 egy opcionális pont kód nélküli teljes disk titkosítást hozott, csak éppen performancia okokból nem tette.(A magasabb bites kulcs sok esetben nagyon belassítja a készüléket.) Alapból kizárólag a Nexus 6 és Nexus 9 érkezik alapból titkosított system és data partíciókkal, legjobb tudomásom szerint ezt egyetlen másik gyártó se tette meg.
Tehát jelenleg az 5.0 annyi pluszt ad a korrabiakhoz, hogy lehetőség van jelszó nélkül titkosítani a Data petíciót, illetve PIN mellé a Pattern is lehetőség lett szintén rendszerindításkor. Illetve a korábbi 96bit-es AES helyett 128bit-es AES lett a minimum és 256bit-es opcionális. Recovery reset még mindig ugyan úgy probléma nélkül működik.Az 5.1 hozta az a lehetőséget hogy titkosított készülék esetén a recovery reset után bekéri a készülékhez rendel Google fiók jelszavát.(leírás itt) De a reset lehetséges, de a készülék nem lesz használható, a Google fiók jelszava nélkül. DE ha a system-et felülírják fastootból factory image-el, akkor ugyan úgy működőképes lesz a telefon mivel systemben tárolódik a szükséges információ.
Ehhez FW update szükséges hozzá. N6, N9 támogatja és többnyire gyárilag 5.0-lal szállított készülékek tudják többnyire.
Itt videóban végigmutatja, elég pontosan.@Mr Dini: Rosszul tudod.
-
olivera88
veterán
-
Mr Dini
addikt
-
MythBuster
tag
-
géeles
aktív tag
Attól függ milyen formátumokba tud menteni, és milyenbe mented el?
-
MythBuster
tag
Bocs lehet ,hogy lama a kérdés
: a telefonban lévő 'NoteBook' alkalmazással létrehozott feljegyzéseket mivel-hogyan tudom lementeni v. átmenteni egy másik telora ?
köszi! -
tordaitibi
veterán
Sziasztok,
tegnap reggel óta, ha hívást indítok, vagy fogadok, bekapcsol a GPS,
annak ellenére hogy ki van kapcsolva, és vagy így marad a hívás végéig,
vagy működésbe marad órákig. Néha random bekapcsol hívás nélkül is.
Wayteq xtab7 quad, a play frissítések letiltva, és az utóbbi 1 héten nem
tettem fel új alkalmazást, azaz semmi változás nincs szoftver téren.
Kivéve, kínomban legyalultam a RocketDialer tárcsázómat, de nem
ez felelt a jelenségért.
Van valami apk, amivel meg tudnám nézni, mi indítja el a GPS-t?
A tab rootolt. -
olivera88
veterán
Mire jó a telefon titkosítás Lollipopon? Azt írja ezután kód kell telefon feloldásához, akkor ugyanaz mint a kódos lezárás. Elvileg titkosítja az adataimat, de mi hasznom van ebből? Azt olvastam régebben mikor megjelent a Lollipop hogy nem lehet csak úgy gyári állapotra visszaállítani a telefont? Szóval ha valaki netalán ellopja nem fogja tudni visszaállítani. Ez igaz? Gondolom a titkosítás teszi ezt?
-
Pöttön
őstag
-
beg
veterán
-
Pöttön
őstag
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e valami mód arra, hogy 2 telefonon (mind a 2 telefon Sony Xperia - csak más modell) lévő adatokat összegyűjteni és csak az egyikre tenni?
-
dokee78
félisten
-
rjg
őstag
-
dokee78
félisten
-
beg
veterán
-
dokee78
félisten
Twrp-re rá lehet flashelni CWM-et?
-
dokee78
félisten
-
bzoly
aktív tag
-
dokee78
félisten
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Egyik rokonom tegnapelőtt áthozott egy telefont két hibával, az egyik, hogy folyamatosan, kb. naponta lefagy, a másik hogy néha alig hallja őt a hívófél. Frissítettük a legfrissebb Androidra, azóta nem volt baja a lefagyással, kopp, kopp, kopp. A másik probléma viszont fura. Ahogy kérdezősködtem viszont sokkolt a dolog, a zaj mikrofonról az hitte, hogy reset gomb!!! és ott akarta tűvel le resettelni a telefont. Szerintetek kiszúrhatta a zajmikrofont? És ez miatt hallhatják néha alig? Bár azt mondta, hogy 10 hívásból 2x van. És van hogy a csendes szobában nem jó, a buszon meg jó. A telefont nem lehet szétszedni, meg nem is vagyok hardverguru, így hagytam. Lehet valahogy tesztelni, hogy jó-e a zajmikrofon? tud benne egy tűvel (állítása szerint 1x próbálta) kárt tenni? Kipróbáltuk, hogy hangrögzítőn egyenletes tempóban azonos hangerővel elkezdett olvasni, majd bekapcsoltam mellette a zenét. De nem lett halkabb a beszéde. Vagy ez hülye teszt volt?
Minden ötletet szívesen fogadok. -
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Van egy hatalamas gondom. Kitkat 4.4.2 van a Lenovo A536-omon. Céges, ezért nem szívesen piszkálom root ügyileg.
Szóval mikor megkaptam, SD kártya nélkül kezdtem el használni. Majd kapott egy SD kártyát, megformáztam a telóval.
Mostanában vettem észre, hogy hiába beraktam a kártyát, nem oda menti a dolgokat.
Szóval kutakodtam a beállítások között és megtaláltam az alapértelmezett írás-lemez beállítási lehetőséget.
Átállítottam SD kártyára. (persze újraindítás stb.)
A belső fájlböngészőjével áthelyeztem az eddig készült képeket és videókat az SD kártya megfelelő mappájába.
A hibajelenségek a következők:
Ha fényképezek, az SD kártyára mentene, de nem tud bélyegképet készíteni, nem látom az elkészült képeket, csak a helyüket a fényképezőgép alkalmazásban. A régi képek természetesen látszanak, elérhetőek.
A másik, hogy ha chrome-ról akarok letölteni valamit, kiírja, hogy hiányzó SD kártya, és nem tudok menteni.
Eltávolítottam már az összes frissítését, újraraktam (teljesen nem engedi eltávolítani, mert gyári app) de akkor sincs semmi.
Segítsetek kérlek! -
GEPESZ66
veterán
A Google Play fiókomban,az eszközöknél a régi telefonjaim is szerepelnek.Hogyan lehet törölni azokat?
-
törölt tag
Sztem igen. Az SGS2 -n többször megtettem mókolások után a dalvik törlést és a fix permissions -t. Utána az első boot hosszabb, mivel újraépíti a cache -t. De már csak az aktuális alkalmazásokat gyorsítótárazza.
-
air
nagyúr
Nem. Sőt épp fordítva kellene legyen, mivel a cache gyorsító memória.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az létezhet hogy egy Dalvik Cache törlés után javul az Android azon tulajdonsága hogy "laggol"?
Ugyanis 2 napja kitöröltem a Dalvik-Cache-t és érezhetően kevesebb beakadás van. -
kenyocsaba23
tag
-
tomy86
addikt
google wallet - belépés után: fizetési módozatok - ott kiválasztod az adott bankkártyát (ha több is van) - eltávolítás
vagy
a Playbe belépve (weben) beállítások (fogaskerék ikon jobb felső sarokban) - fiókom - fizetési mód szerkesztése - fizetési módozatok - utána ugyanaz, mint az előzőekben -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A Play áruházba megadott bankkártya adatokat hogy lehet törölni? -
vicze
félisten
Ott a Mate S ugyanaz van benne, mint iPhone-ban. Tehát a kérdés nem feltételes, hanem már megcsinálták.
Mivel az Android támogatja a rezisztív kijelzőket is, így tudja mérni az érintés erejét erre van API csak funkció nincs hozzákötve. Jelen esetben a programozók kell megoldják, hogy az app ezt figyelje és megfelelően reagáljon rá.Lehetséges, hogy létrehoznak egy API-t, ami végső soron csak egy event lesz és ahhoz a programozó olyan eseményt rak, amit akar. Túlságosan nem könnyíti meg a dolgot, csak minimálisan egyszerűbbé válik a vezérlés.
Saját vélemény:
Konkrétan gyűlöltem, minden fizikai gombbal rendelkező telefont és hogy erőt kell kifejteni valamihez, ami lényegében felesleges. Azért érintő kijelző, hogy érintsem, ne pedig nyomkodjam.
Azok a funkciók amikre az Apple használja, pl. a Sony már használta csak épp hover over ként, szóval nem kellett semmit nyomkodni. Nem nagyon maradt meg a működési elv miatt, max. gimmick szinten. Összességében még iPhone-on és Mate S-en se nagyon tudják, hogy ez mire jó és mire használják. -
firewolf
tag
Üdv!
Van egy Samsung Ace 3-om, ami tegnap csak úgy elfelejtette az összes wifi hálózatot, ami benne volt (nagyságrendileg 100db). Kies-sel csináltam mentést nemrég, de nem hajlandó onnan visszatenni a hálózatokat. Google szinkronizálás be van állítva, a múltkori gyári reset után letöltötte onnan a wifiket. Hogyan tudom most ezt manuálisan megtenni? Félek, hogy ha rányomok a szinkronra, akkor törli a google-ben levőket is, mivel nincsenek a telefonban...Köszi előre is!
Firewolf -
teo77
őstag
Sziasztok!
Nagyon zavar, hogy nem tudom a hangerőt lejjebb venni, mikor Whatsapp - on beszélek. A minimum hangerő is igen bántja a fülemet. Létezik valami megoldás, hogy ezt a minimumon csökkentsem? Köszönöm! -
aprokaroka87
nagyúr
vajon az Androidon meglehetne-e oldani azokat a funkciókat amit az Az Apple tud a Forcetouch-al?
Persze nyilván itt a "Long press" esemény müködne.
De elvileg a launcher pl megtudná oldani,hogy ha az adott app ikonjára rányomunk hosszan akkor felkinálja az adott activityt az appon belül.
A kérdés hogy meglehetne-e oldani?
Legyen ez amolyan Force touch light
-
atala
addikt
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Lollit hogyan szoktátok rootolni? Csak a SElinu miatt kérdezem. Van vmi bevált módszer?
-
lovi27
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
-
bach66
tag
-
Oldman2
nagyúr
Duplázni azért duplázhat ilyenkor, mert ha ugyanaz a hang a ROM-ban és az általad felmásolt hangok között is létezik, akkor az kettő hangfájl (ugyanazzal a tartalommal).
A TWRP Backup (ha csak külön nem adod meg neki), nem menti az SD kártyát.
Az SD kártyán létrejövő Android/Data/ mappa létrejötte teljesen normális.
Én CM11 alatt itt tárolom az egyedi hangokat: /storage/sdcard1/media/audio/
és ez alatt 4 könyvtárban:
Alarms
Notifications
Ringtones
UI -
Mr Dini
addikt
-
atala
addikt
Be lehet azt állítani, hogy csak wifivel frissítse és szinkronizálja az alkalmazásokat?
-
törölt tag
Köszönöm! Elnézést ha amatőr volt a kérdés de a beállításoknál a telefon az app-nál ki írta a névjegy résznél, hogy a rossz indulatú alkalmazások ezt azt tehetnek.. .
Persze ezt nem gondolnám erről a cégről azért amiket írtam, plussz a facebook on is a legnépszerűbbek között vannak a játékaik , de azért egy kicsit beparáztam, azon amit a teló írt, ezért inkább megkérdeztem .
Nem tudom, hogy ki szabad e írni a játék vagy a gyártó cég nevét, ezért így írtam elnézést

-
whYz
őstag
En nem aggodnek a helyedben. Ezek a jatek appok megkeresik az ismeroseidet es ha van aki jatszik akkor berakjak baratnak vagy ilyesmi, esetleg meg tudod osztani veluk az ilyen-olyan okossagokat, de nem szoktak maguktol ugyeskedni a nevjegyek korul.
Egyebkent ha cm romod van akkor a privacy menupontban, vagy google playen van rakas app amivel le tudod tiltani a hozzaferest a nevjegyekhez. Ehhez valoszinuleg root-ra is szukseged lesz.
-
törölt tag
Sziasztok, szeretném megkérdezni, ha 1 játék hozzáfér a névjegyekhez, az számomra lehet aggasztó?
Elvileg komoly cég játéka fenn vannak a facén saját játék oldaluk is van szóval nekem komolynak tűnik, ez esetben kell aggódnom emiatt? (esetleg elgondolkodni, hogy inkább nem telepítem a játékot).
köszi ha valaki segít
.kb az összes játékuknak több milliós letöltése van
-
bach66
tag
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Milyen olyan androidos program van ahol az akksi elhasznalodasat tudom megnezni?
-
Keeperv85
nagyúr
-
bach66
tag
Köszönöm!
Szóval a megoldás a FlashTool. Csak még sosem csináltam ilyet.
(Mondjuk előző telómra - OT-995 - már raktam fel CWM-et, és azon keresztül custom ROM-ot, de annak a topicjában részletesen leírták, hogyan kell...)Akkor keresek valami részletes leírást, hogy kell használni a FlashTool-t.
Még egyszer köszönöm, hogy segítesz!
-
whYz
őstag
-
whYz
őstag
Koszi.
Ebreszto, sms, hivasok szerencsere mukodnek.

Talan csak emaileket nem szinkronizal a hatterbe ami nem is annyira baj.air: Igen valami beragadhatott, de hogyan tudnam kideriteni, hogy micsoda? Kerdeztem mar ezt korabban is a topicban de csak BBS meg WLD volt a valasz ami ennyit ir, hogy *alarm*. Raadasul a legnagyobb gondom, hogy az osszes cm12.1 alapu rom ezt csinalja a telon es erre nincs mas custom rom(van kb 15 fele de mind ugyanazon a kernelen es cm12.1-en alapul), a gyari meg meg durvabb hibakkal rendelkezik, ugyhogy az kilove.

-
air
nagyúr
-
vicze
félisten
"The Alarm Manager is intended for cases where you want to have your application code run at a specific time, even if your application is not currently running. "
"The Alarm Manager holds a CPU wake lock as long as the alarm receiver's onReceive() method is executing. This guarantees that the phone will not sleep until you have finished handling the broadcast. Once onReceive() returns, the Alarm Manager releases this wake lock. This means that the phone will in some cases sleep as soon as your onReceive() method completes."
Azért ne csodálkozz, ha mostantól pl. nem ébreszt.

-
whYz
őstag
Sikerult letiltanom az RR wakelock blockerrel. Igen az 1% ebrentartas eleg furcsa, mert nem is igazan az a gond, hanem hogy nagyon durvan szivta az akksit.
Tehat igy nezett ki az akksi fogyasztas:
Raadasul itt minden lehetseges dolog, szinkronizalas, emailek ki voltak kapcsolva, mert azok megjobban szivtak.
Amint kikapcsoltam az alarmot minden megjavult, a screen kerult legfelulre es a tobbi csak elhanyagolhato fogyasztast mutat. Csak azt nem tudom, hogy ez az alarm mire volt jo...
-
air
nagyúr
-
whYz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
22200 - 22101
51283 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok