- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
-
22600 - 22501
51283 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
-
WD9
csendes tag
Sziasztok!
Testvérem Samsung telefonja a következő hibaüzenetet jelzi: "Nincs regisztrálva a hálózaton. Csak segélyhívás indítható"
A SIM kártya másik telefonban rendesen működik. Azóta volt szervízben (garanciális), most kapta vissza, újrahúzták a telefont, de ugyanaz a probléma fennáll.
Mi lehet a gond, tud valaki segíteni?
Köszönöm előre is!
-
HoTaZo
addikt
A Total Comander van fent, ezzel (rootolt a készülék) be tudok menni az említett mappába.
De én az előző felállású gyárilag telepített alkalmazások közül akartam kinyerni az egyik, a Play áruházon nem fellelhető, alkalmazás apk-ját. Amit láttál, az az abból a felállásból mentett backup. De amikor tégla lett a telefon, nem sikerült azzal visszaállítanom. Most egy teljesen "új", eltérő ROM van rajta, de ez az alkalmazás nem szerepel a listán.
Túl nagy lényege nincs is, mert csak egy kisméretű battery saver, melybe egy frappánsan működő task killt is beépítettek. Találtam már helyettesítőt, csak a makacsságom visz előre, hátha a mentéseim közt fellelem. De lehet, hogy az INT2Ext Cronmoddal átkerült a kártyára, melyet formatálnom kellett az újraélesztéshez, ahonnan nem mentett a CWM, s ezért nem találom. -
hardsongoku
csendes tag
Sziasztok. Hivószám kijelzésben szeretnék segitséget kérni. Vettem egy cubot X15 tipusu telefont, android 5.1-el. Nem találom a hivószám kijelzés megváltoztatása beállitást. Belemegyek a telefon menüpontba ahol a tárcsázás van, és azt olvastam pár helyen hogy a készülék menü gombját kéne megnyomni, és akkor elvileg előjön a hivás beállitás menü. De sajnos a gomb megnyomására nem reagál semmit a telefon. Máshol kéne keresnem a hivás beállitásokat. A telefon beállitások menüpontjában sincs semmi ilyesmi. A választ előre is köszönöm.
-
kosztilaci
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
A Páromnak és nekem is Samsung galaxy grand neo készülékünk van.
Sajnos az itthoni Wi-fi hálozathoz csatlakozás a TP-Link routeren keresztül bizonytalan állandóan ellenőriz és megszakad, korábban Galaxy Ace és Ace3 kifogástalanul üzemelt.T-Home 120 Mbit/s előfizetésünk van
Cisco EPC3925-ös modem wifire teljesen jó a csatlakozásebből megosztott TP-Link WR1043ND routerhez sajnos nem.
bevallom baromira nem értek hozzá, még azt sem tudom, hogy a kérdést sikerült-e értelmesen feltennem..
Köszi -
ben-ga
tag
Sziasztok!
van ötlete valakinek, hogy miért nem tudom a hívószámkijelzést megjegyeztetni a telefonommal?
Már kártyát is cseréltettem, de ki-bekapcsolás, meg repülőmód után mindig letiltja...
-
aprokaroka87
nagyúr
-
kmarci25
veterán
Hát, ezzel valami van. Én nem használnám többet.
-
aprokaroka87
nagyúr
lefutott a teszt
a következőt írta ki
Error writing file 'P:\1.h2w', offset 0x1f100000.
It is still possible to verify the test data written up to this point.
(A rendszer nem találja a megadott fájlt. Code 2)
Warning: Only 903 of 7444 MByte tested.
Writing speed: 2.30 MByte/s
H2testw v1.4Egyszer csak meg is szakadt a kapcsolat
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
-
beg
veterán
H2testw progit neki, az megmondja ha hibás. Ha az lefut hiba nélkül (sokáig tart) akkor máshol lesz a hiba.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Kicsit off témaAdott egy 8gb-os Tdk micro sdhc class 4-es kártya
Az a furcsa helyzet van vele hogy ha pc-ről másolok rá pl 50mb-nál nagyobb tartalmat,akkor egy idő után elkezd belassulni a másolás de nagyon(kb ilyen 100-120kbyte/sec-re)
Majd egyszer csak meg is szakad a kapcsolat,azzal a hibaüzennetel hogy a késleltetett írás nem sikerült.Géphiba kizárva,mert több gépen is ezt csinálja,illetve másik telefonokban is.
Kb 4-5 hónapja áll fent ez az érdekes hiba,végeztem rajta vagy 4X teljes formázást már eddig Windows alatt.
Akkor kb 2-3 alkalomig jó,majd megint kezdi a dolgot.A kártyáról másolás hibátlan
Ha a telefonon belül másolok,az is hibátlan
MTP módban is megszakad bár ritkábban,de ott is belassul.
Várom az ötleteket...bár lehet hogy kuka lesz.
-
cappa72
nagyúr
-
HoTaZo
addikt
-
cappa72
nagyúr
-
HoTaZo
addikt
-
cappa72
nagyúr
-
törölt tag
Semmi sem jelezte, ezeket azért észrevettem volna. Nem éltem barlangban az elmúlt években, csak Windows Phone-t használtam

-
szárnyacska
tag
-
Bozek
nagyúr
Elvileg a DCB a Direct Carrier Billing rövidítése.
Vásároltál valamit a Play áruházból (vagy alkalmazáson belül) a telefonszámládra?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ha ezzel a módszerrel sem tudom megnyitni az .img fájljaimat ( error), akkor mi jöhet még szóba, vagy mivel lehet kijavítani a fájlt?
-
szárnyacska
tag
Sziasztok ma kaptam egy érdekes sms-t :
dcb_association:w2mzjhctgkkigw5vicksqmk
ez volt a szövege fel akartam hívni de nem lehet,rákerestem a netten a számra és elég érdekes dolgot találtam http://www.telefonszamkereses.hu/szam/36203809969
felhívtam a szolgáltatót ahol azt mondták nem az ő számuk, ez egy magán előfizetői szám nincs rá befolyásuk.A telefonomban tiltsam le.
Ki találkozott már hasonlóval és kell e félnem ha igen mit tehetek ellene? -
aprokaroka87
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
Nincs. És az energiakezelőben sincs. A Lollipoppos Lenovoknál is be volt kapcsolva ez az idióta funkció, de ott elég hamar meglett.
Jól van, meg lett. Wi-Fi beállításain belül kell nyomni egy menü gombot, és onnan el lehet érni. Eszembe sem jutott, hisz nem volt a képernyőn sehol arra utaló jelzés, hogy vannak további opciók. Most komolyan.

-
aprokaroka87
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom a legjobb topikban járok-e, de felteszem a kérdésem:
Adott egy KitKat alapú Lenovo telefon, és azt vettem észre, hogy ha hosszabb ideig le van zárva a kijelző, bontja a Wi-Fi kapcsolatot. Egyszerűen nem találok erre vonatkozó menüpontot a beállításokban, van ötletetek?
-
cappa72
nagyúr
-
Werkly
addikt
Csak európai régiós frissítés mehet egy telóra?
-
aprokaroka87
nagyúr
-
törölt tag
Miben? Mert nem mindegy, hogy mivel nyúlnál bele egy governorba. Pl. az STweaks -ben én nem emlékszem ilyen "sorokra".
-
aprokaroka87
nagyúr
aki tudja esetleg
a hotplug governornál melyik extra sor felel a skálázodás idejéértaki tudja az úgyis érti mire gondolok

-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Újra kérdezném:
Ha lemez inkonzisztencia hibára hivatkozva sem írni, sem olvasni nem tudom a telefonban lévő SD-met, tudok csinálni mást a kártya formázásán kívül? Ha nem, akkor mire formázzam? Fat32? Vagy hagyjam, hogy a telefon megcsinálja magának?Előre is köszi a válaszokat.
-
szárnyacska
tag
Sziasztok mindenkinek köszönöm a hszt különösen cappa72 linkjeit és program leírásait.

-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A telefonom mentésének képfájljait (.img) nem tudom megnyitni a számítógépen.
Tudtok javasolni valamilyen megoldást? A winzip nem tudja megnyitni vagy érvénytelen fájlnak látja. -
szárnyacska
tag
Sziasztok újabb akadályba ütköztem mit kell kiválasztani a flash tool program Download-agent mezőjébe leírom mit csináltam MtkDroidTools-al lementettem a telefon romját to prepare blocks for flash tool funkcióval létre hozta a mappát+a fájlokat amiből szerintem tudna dolgozni a flash tool ezután elindítottam a progit a scatter fájlt hozzá adtam betöltötte a download agent mappára kattintottam betallozttam az előkészíttet mappát de 3 fájlból tudok ott választani lk,logo,preloader egyik sem jó neki....
Hol hibázok? -
Troy.
addikt
-
Chrys_
addikt
Hogy lehet 5.0 alatt a naptári időpontokhoz tartozó riasztásokat kikapcsolni? Nem a termineknél direkt, azt meg akarom hagyni, hanem az Android saját fullscreen jelzését. Azért kellene deaktiválni, mert az acalendar nevű app-nak van saját riasztási ablaka, és így mindig minimum 2x kapom meg ugyanazt az üzenetet.
-
GEPESZ66
veterán
5.0.2 android-ig jelen van a memóriakezelési hiba.
Érdemes-e visszatérni Kitkat-ra? -
modflow
veterán
Köszi, a fejlesztői beállítások között tényleg van, köszi.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
modflow
veterán
Van valami teszt amivel a telefon érinthetőségét lehet tesztelni? Mostanában olyan mintha nem érzékelné rendesen, ahogy nyomkodom a betűket. nagyon zavaró.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
Nos ez úgy néz ki, hogy a külső programból (DisableService a neve) egyes programok alá tartozó processzeket lehet tiltani, vagy egyszerre akár az összeset (a komplett programot, a processzek mindegyikét kijelölve). Ha tiltom a google play services-t, aminek ilyen színes kirakódarab az ikonja, akkor a wifi indikátor szürke lesz. Egyenként nem próbáltam ki mind a 369 processzt, mert elég sokáig tartana.
A default app kezelőben viszont már ezek után a komplett csomagot (service-t) lehet tiltani, de ugye ez így nem jó, mert akkor a wifi...
De az tuti hogy a kirakósban van ami nekem kell
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
Bizony, 370 processz, ebből 1 Sync van ami widgetből vezérelhető (ez a konkrét rendszerre vonatkozó sync, ami az összes programot szinkronizálja ha lehet, pl. email kliens)
Szóval valamelyik a 369 processzből lesz a ludas a wifi indikátorért.
Érdekes mód a system appokat a belső appkezelőből is tudom már tiltani, miután külső programmal tiltottam-feloldottam megadott processzeket. Előtte nem lehetett.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Szeretném letiltani a google play szolgáltatásokat, feltoltam egy progit, konkrétan google play alatt 370 processz van. Ha letiltom mindet, egy zavaró elem lesz csak, a wifi kijelzés az értesítés sávban.
Alap esetben:
– Ha fel van csatlakozva wifi routerre, és van net is, akkor kék színű a wifi indikátor.
– Ha fel van csatlakozva wifi routerre a telefon, de a router nem kap netet, akkor szürke az indikátor. Tehát a színekből lehet vágni mi a helyzet.Ha viszont a google play services alatt letiltom az összes szolgáltatást, akkor a wifi indikátor fixen szürke lesz, annak ellenére hogy van net, és működik is.
Valaki meg tudná mondani, hogy az alábbiak közül melyik szolgáltatás az, amelyik érintett ebből a szempontból? Vagy mire kellene rákeresni benne (wifi szó nem jó, próbáltam).
[ Módosította: radi8tor ] -
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, találkoztatok e olyan problémával, hogy a samsung galaxy core prime nem találja a kártyán lévő névjegyeket. Másik telefonban működik. Fel se ajánlja, mikor a megjelenítendő névjegyekre megyünk. Csak tárhelyről meg ugye a netes szinkronizálások. Több ugyanilyen telóban is próbáltuk. Van rá valami ötlet?
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
tboy93
nagyúr
-
GEPESZ66
veterán
Állítólag a Gmail-ban van olyan lehetőség, hogy az üzenet menüjéből lelehet íratkozni a hírlevélről.
Itt a "Lezárás"-ra kell kattintani, mert más lehetőséget nem látok? -
Mr Dini
addikt
-
helixP
nagyúr
Ha lemez inkonzisztencia hibára hivatkozva sem írni, sem olvasni nem tudom a telefonban lévő SD-met, tudok csinálni mást a kártya formázásán kívül? Ha nem, akkor mire formázzam? Fat32? Vagy hagyjam, hogy a telefon megcsinálja magának?
Előre is köszi a válaszokat. -
CyberJedi
tag
SEGÍTSÉG kellene... csak profiktól:
Adott egy Vodafone Smart 4 (Vodafone 888N = Yulong/Coolpad 7576U), buherálatlan.
2 éves múlt, egyszer csak bootloop-ba került, a bootanimáció utáni körbe-körbe forgó hernyó sosem akart abbamaradni.
Cache wipe: ugyanaz.
Full wipe: megjavult, de ugye minden adat elveszett.
Google fiók megadása nélkül, SIM kártya nélkül, csak Wifi jelszóval ellátva első boot után röviddel kiírta, van rendszerfrissítés, 70MB. Előtte: 4.4.220.06.T3.140404.KVT49L.VF.HU volt rajta.
Hadd menjen. Hibaüzenet a végén, bizonyos fájlokat nem tudott frissítnei. No, utána már a bootanimációig se jutott el, mindig Recovery-be lép.
Yulong honlapjáról letöltöttem a 4.4.230.33.T3.140715.7576U.vf_hu.CPB fájlt, magyar romnak néz ki!
Coolpad driverek fel a szűz Windows-ra, YGPD telepít, telefon Download módba tesz (aksi nélkül összekötöttem a pc-vel), ROM szépen feltelepszik, %-os mutató felkúszik 100-ra, siker!
Újraindítom a telót, immár aksival: Factory moda-ba került (asszem ez a neve):
Semmire nem reagál, nincs recovery, nuku.
Kipróbáltam ugyanezt a ROMot rátölteni Coolpad Assistant-tal, ugyanez az eredmény.Vannak a neten leírások, hogy hogyan lehet ADB-vel innen feléleszteni, egyik sem működik.
kiegészítés: a YGDP mappáiban a Downfiles vagy mi folderben NINCSenek ott a magyar ROM elemei, nem bontja ki oda..
Ki tujda a megoldást? Kinek van esetleg egy scatter-file-ja? Kinek van esetleg egy 4.4.22-as rom mentése?
Sürgős, fontos. Egy profival szívesen beszélnék is. Számom: 06 70 600 5012, visszahívok bárkit, Teamviewerrel távirányítást tudok biztosítani. Rendszergazda vagyok, csak ezek a kínai telók újak még nekem.
Köszi előre is! -
törölt tag
Ez az Android Alkalmazások topikba való, de, ha már... Dual SIM Control pro. Ezzel biztosan, bár a tiltáshoz lehet, hogy a free is elég. Önmagában nem tudja automatikusan, de a pro verzió egyben Tasker plugin. Az összes olyan automatizálóval működik, ami a Tasker beépülőket kezeli (én E-Robot -tal használom). A free nem Tasker plugin, de "parancsikon indítása" művelettel is meghívható automatizálóból.
Figyelem!!!
Nem Android API -kat használ, hanem az MTK lehetőségeit, ezért csak MTK telókon (és néhány funkció Samsungokon is) működik. -
Vanek25
tag
vettem egy xiaomi mi4i-t és ha felrakom usb-vel laptopra,pc-re akkor nem ajánlja fel, hogy mappaként megnyissam, csak elkezdi tölteni. Tudja valaki, hogy hol lehet beállítani, hogy csatlakoztatni tudjam számítógéphez?
kösz -
HoTaZo
addikt
Szia!
Nekem is ilyen gondom volt. A Mini Partition Wizard hozott megoldást. De láthatod okozott meglepetést azelőtt.
Ha van adaptered próbáld előbb (főleg ha csak bele akarsz nézni) azzal. -
tboy93
nagyúr
Sziasztok! Adott egy dual simes telefon (jiayu s3). Milyen appal lehetseges ejszakara automatikusan letiltani az egyik sim kartyat? A ceges hivasok miatt kene, hogy este 8 es reggel 6 kozott ne csongjon ki, viszont a masik simen elerheto legyen a telefon. Sajnos eddig nem talaltam ra megfelelo alkalmazast

-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Kivettem a micro-sd kártyát az android telefonból és egy micro-sd kártya olvasóval rádugtam a PC-re. Nem látja, formázni akarja!
Megoldható valahogy hogy látni lehessen ezzel a módszerrel a gépen? -
HoTaZo
addikt
-
szupermacs
veterán
-
GEPESZ66
veterán
-
GEPESZ66
veterán
Több telefonnál is tapasztalom azt, hogy 2G-n használna a telefont pár nap használat után elmegy a mobilnet.
Ilyenkor az is segít, ha átváltok 3G-re, vagy újraindítom a telefont.
Elég lenne a 2G az email-ok fogadásához, de így lehet váltok 3
G-re.
Bár így ugrálni fog 3G,H+, stb közöttt.
Tapasztaltatok ti is ilyet? -
géeles
aktív tag
-
.Benett
tag
-
Gyb001
senior tag
-
.Benett
tag
-
beg
veterán
-
.Benett
tag
Sziasztok !
Bocsánat ha OFF-nak számít , de segítség kéne
Leejtettem az Xperia Z-n és a kijelző is teljesen OFF
A telefonkönyvem hogyan tudnám belőle valahogy tapi nélkül kinyerni kábellel ?
Az életem is benne van
Help :/
-
törölt tag
Android miniPC -knél rendszeresen előforduló probléma az inkompatibilitás. A custom romokat úgy készítik, hogy a Play vmilyen telóként lássa az eszközt. Pl. az Anysoft Keyboardot nem dobja a Play. De apk -ból telepítve tökéletesen működik. Szóval az nem szentírás, ha a Play szerint nem kompatibilis egy alkalmazás.
-
HoTaZo
addikt
-
Oldman2
nagyúr
-
HoTaZo
addikt
-
szupermacs
veterán
-
beg
veterán
2013 január 8-i bejegyzést találtam róla, ahol már egy halott link van a rá való fw-vel. Sok sikert a kereséséhez, szerintem annál újabbat mint ami most van rajta, nem fogsz találni. Ráadásul kétféle verzió létezik, home gombbal és anélkül, nem mindegy melyikre mit teszel.
2012-es modell, már akkor sem volt támogatás hozzá mikor a szalagról legördült (konkrétan csak ez a száma van, gyártója ismeretlen). -
air
nagyúr
-
MaMMonBelAg
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy kaptam egy régebbi táblagépet. Körülbelül az első táblagépek közé tartozhat 4.0.3-as Android verzióval, modellszám gs701b. Kicsit lassúcska, tudom-e frissíteni esetleg egy újabb verzióra és, ha igen hogyan tehetem meg? Sajnos nem nagyon értek az androidhoz és a hozzá tartozó programokhoz sem, ezért nagyon megköszönném, ha valaki részletesen elmagyarázná.
Előre is köszönöm.
-
r4z
nagyúr
-
SidCorky
őstag
-
beg
veterán
-
szárnyacska
tag
-
SidCorky
őstag
Nem teljesen szakmai, de nem tudom hol kérdezhetném. QHD kijelzős userek
Honnan szereztek QHD hátteret? Sehol nem találok olyat, ami nem lesz pixeles -
szetib
tag
Van-e arra mód, hogy androidos készülèkeket (telefonok, tablet) egymással egy hálózatban lássuk, tükrözésre, streamelésre, fileküldésre szeretnèm használni.
A neten mindenhol csak az android+TV vagy android+PC-ről van info.
Ha a telefonra letöltök egy filmet, azt hogyan tudnám a tableten nézni, másolás, feltöltés nélkül? -
vicze
félisten
Azt hogy milyen korlátozások vonatkoznak az adott alkalmazásra, kizárólag a fejlesztő határozza meg, semmi köze hozzá a Google-nek, vagy gyártónak.
A fejlesztő elég változatosan szűrhet, hogy mire engedélyezi az alkamázsát, felbontás/PPI-n keresztül, gyártók, készülékek vagy országokra.Minden esetben a fejlesztőnél kell érdeklődni.
-
kmarci25
veterán
Inkább privátban folytassuk, mert ez itt nagyon off.

-
szupermacs
veterán
-
Oldman2
nagyúr
Sajnos túlzottak az elvárásaid. A Google -nél ilyen igény lehetősége ez idáig fel sem merült.
:-( -
kmarci25
veterán
(#22471) kmarci25: Lecserélted az iNew V3-at?
Bizony, hogy lecseréltem, elég volt belőle...
-
szupermacs
veterán
Igaz... Most ránéztem az áruházra és ott van a gomb, de nem enged továbblépni.
Hol láthatom azt, hogy milyen eszközök, vagy régiók vannak támogatva egy appnál? Nem szeretnék a jövőben beleesni egy olyan hibába, hogy megveszek egy újabb telefont és az eddig megvásárolt játékokkal nem tudok játszani majd rajta, mert nem kompatibilisek. Örökké nem maradhatok ugyan ezen a telón. 
-
Oldman2
nagyúr
Ha a készüléken azt mondja a Play Áruház, hogy egy app nem kompatibilis, akkor azt a böngészőből sem tudod hivatalosan megvásárolni.
:-( -
szárnyacska
tag
Szia megnéztem a linkelt oldalt és úgy érzem ennyire mélyen nem akarok belenyúlni a dologba módosított recoveryt nem akartam feltenni rá.
Mentésem van mindenről több is legalább ezt elértem
,sajnos nem úgy sikerült a dolog mint a szerencsésebb CC tulajoknak ig az inspirált engem a folyamatra hogy másoknak ez egy órájukba került,de már sejtettem az első napon hogy ez nem fog összejönni.
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
szupermacs
veterán
Igen, de gondolom a régió miatt lehet gondja. Egyik android eszközöm se kompatibilis. Ahogy láttam neten sokaknak a Galaxy S5 sem kompatibilis. De a hardverigény megvan hozzá, hogy futtassa. (Nálam is.)
-
aprokaroka87
nagyúr
a play áruház ír ki kompatibiltási gondot?
-
szupermacs
veterán
Nem tudom mennyire minősül alkalmazás mentésnek, hogy olyan eszközre akarok appot ami nem kompatibilis. Viszont a böngészőből meg tudnám vásárolni. Ezt nem értem, hogy miért működik így. Nem bánnám, ha hivatalosan is le lehetne tölteni az apk-t az áruházból. Nagyon sokszor törölgetnem kell, hogy a telefon belső memóriájából törölgessek, mert először letölti oda és telepíti.
Amit szeretnék megvásárolni abból találtam a neten apk változatot (The Amazing Spider-Man 2) és úgy vagyok vele, hogy ha működne akkor meg is vásárolnám, függetlenül attól, hogy csak külsős oldalról tudom lementeni/letölteni.(#22471) kmarci25: Lecserélted az iNew V3-at?
-
aprokaroka87
nagyúr
hát igazábol ez egy fura dolog
ugyanis ha alkalmazásmentésre hivatkozunk,akkor abba senki nem köthet beleviszont vannak appok,amiket nem mindig tudsz menteni .apk formátumban
ha a Google akarná egy pillanat alatt megtudná oldani hogy a "külső-forássok"-ból ne lehessen appot telepíteni...de szerintem nem akar ő ellenségeket szerezni

-
migabi24
nagyúr
Van itt olyan aki tud apk-t ki-be csomagolni? Pár értéket módosítottam, de nálam a kezelőfelülettel ellátott apk bütykölők nem működnek, kicsit elvan hanyagolva a pc-m, szóval ha valaki megcsinálná nekem a visszacsomagolást azt nagyon megköszönném, ja kicsomagolni és módosítani sikerült csak vissza nem megy
-
szupermacs
veterán
Sziasztok ismét.
Lehet, hogy már volt ilyen kérdés, de rengeteg a hozzászólás:
Mennyire legális, ha megvásárolok a böngészőn keresztül a Play Áruházban egy appot és letöltöm bővítménnyel az apk fájlt, hogy felrakjam telefonra? Mivel a telefonon az áruházban nem kompatibilis az eszközömmel de a böngészőben meg tudom vásárolni, érdekelne, hogy szabad-e ilyet. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
22600 - 22501
51283 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
crok