- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
4100 - 4001
51281 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
-
VeryByte
őstag
-
Vardar
tag
-
klambi
addikt
szevasztok!
lenne 1 érdekes kérdésem, remélem valaki tud segíteni...
ugye vannak RDP kapcsoalt létrehozására képes app-ok ez nem is kérdés, pl RemoteDesktop vagy x2.. stb!
az lenne a kérdésem, hogy ezeknek a kapcsolódása a szerverrel, rdp protokollon keresztül is történik, vagy valahogy máshogy?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!" -
Flyme
senior tag
-
Necc
addikt
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy valahogy esetleg meg lehet-e oldani az alkalmazások adatainak mentését root nélkül, vagy akár van ilyen funkció a beállítások menüben? Előre is köszönöm a választ. -
Necc
addikt
Bejutni egy rendszerbe ugyebar ugy lehet, hogy az adott alkalmazas megnyit egy portot es ott figyel (listen), es utasitasokra var. Ha ezt egy hacker kijatsza, akkor az adott figyelo alkalmazas felett uralmat gyakorolhat.
Fontos ugyanakkor, hogy a figyelo alkalmazasnak tudnia kell valamilyen szinten a szabvanyos utasitasokat, ha csak egyedileg programozott utasitasokat ismer, akkor nem biztos hogy a hacker barmit is fog tudni vele kezdeni, es az csak hab a tortan hogy a legtobb alkalmazas nem root szinten fut, es az esetlegesen megszerzett iranyitassal a jogosultsagi szint miatt nemigen lehet mit kezdeni.A gond inkabb akkor kezdodik, ha az alkalmazas root szinten fut, es valamilyen szinten szabvanyositott (pl. egy samba szerver, bar leginkabb pont a mysql-t hasznalo webszerverek a legsebezhetobbek). Ezek az alkalmazasok jelentik a legnagyobb biztonsagi kockazatot.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB! -
VeryByte
őstag
2X Client-tel van, Teamviewer-rel van, de mint mondtam tapizással nem túl gyors a kezelés.
Na meg függ a kijelző méretétől is, mert lehet, hogy az egészet kell ide-oda huzigálni.
Lehet, hogy kicsi lesz a betűméret a kijelzőn, akkor meg nagyítgatni kell.Tehát, alkalmazás van rá, de az, hogy Te melyiket tudod majd használni, azt neked kell eldöntened.
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul." -
albinolynx
senior tag
-
VeryByte
őstag
Jump Desktop-ot kipróbálod egy másik géppel. :-) De szerintem menni fog. Mondjuk az ingyenes verzió 1 gépes limitációja nem tudom mit takar pontosan és most nem teszem fel csak ezért. De nézelódhetsz még más Remote Desktop alkalmazásokat is a Play-en.
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami custom ROM-ot jiayu g2 dual sim-es telefonra? -
albinolynx
senior tag
-
VeryByte
őstag
Pont erről van szó.
De ugye ez OS függő.
Vagy telepítesz rá (mondjuk egy TeamViewer-t, bár az szerver esetén és főleg, ha domain-ben van, akkor necces lesz és nem fog menni), vagy mondjuk Windows esetén simán használod az RDS (Remote Desktop Services) szolgáltatást, amire bármilyen RDP protokollt ismerő cuccal fel tudsz csatlakozni, ha az a szerveren engedélyezett.
Linux esetén is hasonló a dolog.
Ezért nem értettem azt, hogy OS függetlenről beszélsz.
Windows esetén android-ra mondjuk a 2X Client az egyik amit így használni lehet.Egyébként arra számíthatsz, hogy ha csak apróbb dolgokat kell csinálni, akkor használható, komolyabb dolgokra kényelmetlen lesz. A szerver operációs rendszer nem tapicskolásra lett kitalálva. :-)
albinolynx
senior tag
-
VeryByte
őstag
Mit is szeretnél pontosan? Hogyan szeretnél hozzáférni a VPS-hez?
albinolynx
senior tag
Kereséssel nem jutottam biztos eredményre. VPS-hez kellene anroidos eszközzel csatlakozni (android verzió minimum ICS, vagy újabb). Ezt találtam a neten: jump desktop
Ez írja, hogy gyors az RDP kapcsolathoz. A VPS-ről annyit tudok, hogy teljes RDP hozzáférés és a VPS vezérlőpult SolusVM. A VPS windows operációs rendszert futtat, de ez ha jól értelmezem, a kapcsolatfelépítés szempontjából mindegy.Van valamelyikőtöknek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mire számíthatok?
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban. -
akos727
senior tag
-
Vardar
tag
Sziasztok!
Az Android biztonságával kapcsolatban szeretnék kérdezni. Gugliztam már egy sort, de nem kaptam választ a kérdéseimre. Nem elsősorban alkalmazásoktól és vírusoktól félek, az erre vonatkozó sandbox módot is ismerem. Engem az érdekelne, hogy mi akadályozza meg azt, hogy egy program/hacker betörjön az én telefonomba(pl: mert látja hogy wifi hálózatra csatlakozok) és ott szétnézzen? A tűzfal alkalmazások a kimenő forgalmat ellenőrzik, de a bejövőt ki/mi szabályozza? -
Superhun
addikt
Esetlen a tab topicjában próbáltad?
-
Keeperv85
nagyúr
Én is >>

Meghalt a második GXI-em is...

-
akos727
senior tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni internet beállításban?
Concorde Tab One-om(802.11 b/g/n) nem hajlandó csatlakozni az internetre az egyetemen. 2 wifi van amihez van hozzáférésem, de hiába nyomok akármelyikre, nem hajlandó felmenni, csak írja, hogy obtaining adress, majd csak annyit, hogy save. Egyik az nyitott hálózat, böngészőben kell bejelentkezni, a másik 802.1x titkosítással rendelkezik(username és passwordöm is van hozzá). Telefonom (Xperia S), minden laptop, iPad, Samsung tabok, felmennek hibátlanul, csak az én és egy másik srác Concorde-ja(de más tipusú) nem hajlandó csatlakozni. Próbáltam statikusan beírni mindent, de nem működött úgy sem. FReset után ugyan ez a helyzet, bár ez nem meglepő.
Remélem jó helyre írtam, előre is köszönöm segítségeteket.
-
800.henrik
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr

A J-TAG egy eszköz, nem egy szoftver elsősorban. Külön csatlakozója van a panelen és többnyire a soros portra kell kötni, vagy az újabbaknál van USB-s átalakító. A különféle modelleken különfélre szoftverek kellennek az újra íráshoz. Van amelyiket csak box-ban lehet J-TAG-elni.
Nem is túl legális és nem is éppen olcsó a folyamat, szóval nem szokták otthon bevállalni a legtöbben.

-
800.henrik
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
-
royalka
őstag
Szia. Írtam a kártya pontos típusát. Próbáltam már gépbe/telón is formázni. Nem hozott érdemleges sebességet. Természetesen nem kis fájloknál várok nagy sebességet.1 particio van rajta FAT32 jelenleg amit a teló generált magának. "cluster mérete"? Ez használ valamit?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled. -
Superhun
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
Szia!
Semmit. Papírnehezék lett belőle. Add el alkatrésznek. Befejezte a telefonként megért pályafutását 99%-os esélyjel.

-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Xperia X8-on próbáltam bootloadert nyitni, de nem kapcsol be. Mit csináljak?A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább.... -
Keresztapper
senior tag
Sziasztok!
Örülök, hogy ráakadtam erre a topicra, mert ahogy visszaolvastam, úgy tűnik, vannak potens fórumtársak, akiktől 2 problémámra megoldást remélhetek.
Az egyik az lenne, hogy a jelenleg használt CM10 ROM-ban a headset (vezetékes) hangerejét, illetve ennek felső limitjét kicsit alacsonyra lőtték be, akár a CM9-cel összehasonlítva is. Így pedig a korábbiakhoz képest nem nagy élmény a zenehallgatás...
Erre időleges megoldást jelent, ha az alsamixer-rel a limit felső értékét kitolom. Azért csak időleges a megoldás, mert egy akármilyen, pl. a rendszer által lejátszott figyelmeztetőhang, esetén a limit visszaáll a "gyári" értékre. Hol lehet az a config file, amit ilyenkor az alsamixer módosít? Talán akkor át tudnám írni véglegesen...A másik problémám a hangrögzítés. Illetve a fenti ROM esetén ez nem gond, mert kicseréltem a /system/lib/hw/audio_policy.exynos4.so és az audio.primary.exynos4.so fileokat olyan patch-eltekre, melyekkel a kétirányú hívásrögzítés megoldott, de ezek sajnos a CM9-10 után a CM10.1-del már nem működnek többé.
Mit tehetnék szerintetek?
A készülék Galaxy N7000, a ROM jelenleg, illetve a vágyott is hivatalos CM nightly.
Előre is köszönök szépen minden segítséget / ötletet!
http://palscoffeetech.com/ -
kertsa
senior tag
-
kertsa
senior tag
L9-em van JB 4.1.2-vel. Van lehetőség rá, hogy 3G/2G választó gomb gyorsan elérhető legyen? Esetleg a felső sávba?

-
Keeperv85
nagyúr
Nincs. A "Fastboot" mód, a hivatalos nevével ellentétben (Bootloader, vagy Download mód), nem tud olvasni, csak írni.
A recovery pedig csak az menti, amit csatolni is tud. A recovery.fstab-ban vannak a csatolt meghajtók. Az SE-re írt verziók a kernelt direkt nem szokták bántani.
Ha rootolt telód van, akkor lehet menteni Terminal vagy Terminal emulator alól a boot lemezképet is, amiben a kernel van.
-
LámaZ
addikt
-
vgyuri
őstag
-
Magnat
veterán
-
Flyme
senior tag
Értem, köszi.

-
wardemi
senior tag
-
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
GB 2.3.7 alatt olyan gondom van, hogy a böngésző nem hajlandó az űrlapokon megjegyezni sem a felhasználónevet, sem a jelszót, annak ellenére, hogy minden erre vonatkozó beállítást (accept cookies, remember form data, stb...) megcsináltam. Próbáltam UC Browserrel, Opera Mini-vel is, a helyzet ugyanaz.
Van erre valami app, vagy egyéb beállítási lehetőség?
Kösziiii -
Magnat
veterán
Pont az a legrosszabb az egészben, h a nagy belső tár sem garancia... A Prestigio Multipad 16 gigás, de a data partíciója 1giga sincs, tehát a többire nem tudnak programok települni... Ez sztem egy orbitális faszság (a maradék belső sd - ként használható), a Vodafone Smarttabnál pl vmi trükközéssel a 16 giga nem rendszer számára fenntartott része (kb 13 giga) mind data partíció, de belső sd - ként is látszik. Így én döntöm el, milyen arányban mire használom... Sajnos ezt még semmilyen más eszközön nem láttam.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ -
WhiteWalker
nagyúr
-
LámaZ
addikt
Még nem, de lassan haladok előre.
Ezt a 35 oldalas dokumentumot kell letölteni, amely leírja a folyamatot. (Az első sor ne tévesszen meg, nem csak rootolásról szól az egész. Azt azért hangsúlyozom, hogy ez MTK65xx csipes készülékeknek van! Ha más készüléked van, arra is van hasonló megoldás. Csak keresni kell.) Majdnem annyira bonyolult, mint a Vojnics-kézirat.
Ráadásul, 2 letöltendő alkalmazás linkje már elavult, a Google-lel más helyek után kell keresni. A leíráshoz képest, például, módosult az Android Kitchen menürendszere, emiatt én elakadtam a 14. oldalnál.
Igazából ez már ambíció kérdése lett nálam. Olyan kis jöttmentek kérdőjelezték meg a képességeimet, akik még meg sem születtek, amikor én első fortranos kódsoromat leírtam, majd egy operátor lyukkártyákra vitte. Igaz, kezdtem öregedni, de soha nem szabad lebecsülni egy vén csatalovat!Legyen minden jó! -
WhiteWalker
nagyúr
Kb erről van szó...
, non plusssz ultra, hogy ez miatt vegyek új készüléket...arról ne is beszélve, hogy ugye rootolt a teló....bele sem merek gondolni ,hogy gyárilag érintetlenül mennyire nulla az a 148MB-t....és hogy mire lenne elég.... 
Jönnek itt a gigapixelekkel,meg ilyen arckövetés stb...."jobbnál-jobb" feature-kel, erről a memória elfogyásról meg hallgatnak...
Nem vennék ez miatt egy jobb és drágább telót,mondjuk egy One X + - t, vagy egy SGS III-at ,amibe már több memória van...szoftveresen kellene megoldani...de nem értem miért nem teszik...azt sem értem ,hgoy az appok több helyre is beírják magukat...

-
wardemi
senior tag
Olyan telót kell aminek nagy a belső tára szerencsére nekem sincs ilyennel gondom 16gb belsővel. De amúgy elég necces, hogy dobálóznak a kibővítéssel stb stb de azt nem mondják el sajna sehol, hogy amúgy ha nincs belső memóriád akkor hajadra kenheted és használhatod mp3 lejátszó gyanánt...
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3 -
WhiteWalker
nagyúr
Én egy 2 éves HTC Desire-vel küzdök..eleinte nem tűnt fel a kevés memória (148MB) ,de találtam egy tetszetős romot , szép lassan kezd megtelni..sőt ki is dobta a felkiáltó jelet,hogy már csak 15MB szabad helyem van... ,ráadásul ugy , hogy használom az a2sd appot és sok minden át van helyezve az SD-re...
lassan egy hete küzdök más romokkal,telepítgetés stb...kezdek beleunni...találtam egyet ami telepítéskor symlinkel az SD-re helyezi a memóriát,csak ez meg 4.0.2-es és ha jól tudom ez már 2 magosakra van megírva..mintha egy picit fogná is a telót...itt vetül fel a kérdés,hogy ez miatt vegyek egy új telót??? Mert arról sehol nem beszél senki,méla hallgatás van,hogy ha az user használja a telót,appokat telepit fel,az szép lassan felemészti a szerkezetet...
Mondhatni elég szar a memória elosztás...ezen nem akarnak változtatni esetleg?? 
Van választásom, lehet venni új telót amibe már van min. 1 giga memória , de azért nem adnék ki több tizezret,miközbe van a kezembe egy jól müködő eszköz...
-
hodostamas
addikt
-
Peaceliker
addikt
-
Magnat
veterán
Azért van egy nagy rakás alkalmazás már, amihez ICS kell... persze szerencsére a legtöbbnek van alternatívája, szóval egy 2.2-es rendszerrel is el lehet azért éldegélni
WhiteWalker
nagyúr
-
Peaceliker
addikt
Az attól függ, hogy milyen telód van. Az appok tudják melyikkel kompatibilisek és ami nincs a listában arra nem tölthető le … ennek orvoslására szokták a küld.prop állományban módosítani a teló márkáját és típusát (ehhez root jog kell) kevésbé neves egyedeknél. :-) Én is ezt tervezem csak még lusta voltam :-)
Amúgy az appoknak android verzió követelményük is van, de állt 2.1-2.2 vel a legtöbb beéri, az meg tán már van mindenen :-)"Oh my Goa'uld!" -
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a 4.2.2-vel?
Nexus 10-en mitől lehet az, hogy pár óra használat után egyszerűen elfogy a ram?
Semmilyen feladat kezelőben nem látom, hogy mi az ami a hibát okozna.. Már a 3. fokkal próbálkozok.. A stock, task650 és a cm 10.1 is ugyan ezt csinálja.. Ugye az kizárt, hogy ez hardveres hiba legyen?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. -
Flyme
senior tag
-
Magnat
veterán
Szia,
gondolom feltelepítésre gondoltál
Sajnos nem attól függ, hanem a data partíció méretétől, amit a legtöbb esetben nem tudsz kideríteni a hivatalos marketing anyagokból. Ha van vkinek olyan kütyüje amit venni akarsz, akkor pl a Diskinfo nevű cuccal meg tudja nézni.Most látom, h közben szerkesztetted a hsz-t, én erre válaszoltam: "Az, hogy a Play-ből hány appot lehet letölteni, az attól függ mennyi RAM van a telefonban? "
A másik kérdésre: sztem ramhoz nem szokták kötni, inkább a soc típusától és az Android verziójától meg a kijelző felbontásától szokott függeni... a build.prop fileban van tárolva az eszköz azonosítója, ezt átírva (root jog kell hozzá) ki lehet kerülni ezt a megkötést, ha olyan eszközre írod át, amin elfut a program. Viszont ezzel csak annyit érsz el, h az alkalmazás látható lesz a PLayebn, de azt nem garantálja semmi, h futni is fog az adott kütyün. De vannak esetek, amikor segít, pl a Whatsapp Messenger nem támogatja a tableteket, viszont hibátlanul elfut a legtöbbön. Egy ilyen tabon átírva a build.propot teleptíhető lesz Playből a Whatsapp. (Mondjuk én inkább letöltöm a telefonomra, onnan exportálom és az exportált apk filet telepítem tabon)
Flyme
senior tag
Sziasztok, lehet, hogy amatőr kérdés:
Az, hogy a telefonnal kompaktibilis-e egy app, tehát ha le szeretném tölteni, de mondjuk nem jelenik meg a listán az XY alkalmazás a Play-ben, az attól függ mennyi RAM van a telefonban, meg hogy elég friss-e az android verzió? Előre is köszi a választ
-
dokee78
félisten
-
royalka
őstag
Sziasztok. Kiváncsi lennék a véleményetekre: Szal adott egy 16gigás Samsung Cl10-es kari. Amire 5MB/s nél többel nem tudok másolni, holott ezt a sebességet a Cl4 -es kártyám is tudja. Szerintetek mitől lehet az alacsony sebesség ? Próbáltam több telóba: Samsung ACE, Advance, Fényképező: Pana FZ45. USB2-es kártyaolvasó. Nagyot csalódtam. A CL10-es kari tipusa Samsung MB-MPAGA a gyártó 21MB/s írási sebességet ír (én már a 10-15-el is kibékülnék. ).

(#4039) dokee78: Rootolt telóval hozzáférsz a belső memóriához. Másold oda a csengőhangot. System/media/audio/ringtones mappába. Sztem.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled. -
dokee78
félisten
Meg lehet oldani vagyis fog működni,ha a csengőhangokat a rendszermemóriába teszem?
Ugyanis ha a telót a gépre csatlakoztatom,akkor máshogy jelez illetve csörög. -
törölt tag
ööö, nem akarok kötekedni, de ebben biztos vagy?
Nekem van egy CWM mentésem is jelenleg a gépemen, cache, data, system, és az android.secure részek vannak csak lementve...és nincsen itt a kernel.
A kernel amúgy sem a ROM része, mivel ha kernelt flashelek a telefonra, és netán nincsen rajta rom, akkor se történik semmi, max nem bootol be.
De a kernel attól még ott van, jelen van a telefonon, és nekem valahogy ezt kéne lementeni. 
-
Superhun
addikt
-
törölt tag
-
Superhun
addikt
-
törölt tag
Sziasztok!
Van arra valami lehetőség, hogy Fastboot módban, vagy akárhogy, a telefonon levő jelenlegi kernelt " lementsem " ? ( Sony Ericsson Xperia Pro, ha ez számít valamit )
-
qkaleko
tag
-
wardemi
senior tag
Minden miatt agódhatsz nem lehet tudni. De gondolom nem ott volt a gond. lehet egy másik app is hozzáfért dolgokhoz vagy máshol volt egy keylogger stb stb stb. Ügyelni kell, hogy minden amit használsz megbízható helyről jöjjön az már egy jó kiindulás.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3 -
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Xperia X8-on próbáltam bootloadert nyitni, de nem kapcsol be. Mit csináljak?
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább.... -
qkaleko
tag
-
Necc
addikt
Ennek ezer meg egy oka lehet, nem feltetlenul a custom ROM a ludas.
Lehet hogy valaki az ismert e-mail cimeddel probalkozott, a jelszot pedig megprobalta kitalalni (sok ember hihetetlenul egyszeru jelszot hasznal), vagy esetleg sikeresen feltorte egyik accountodat (pl. email?) es annak a jelszavaval probalkozott (sok felhasznalo ugyanazt a felhasznalonev+jelszo parost alkalmazza mindenhol).
De az is lehet, hogy valaki csak egyszeruen elgepelte a sajat felhasznalonevet ami veletlenul egyezett a te felhasznaloneveddel.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB! -
ux1
addikt
-
qkaleko
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy előfordulhat-e ,hogy egyes főzött romokban található valamiféle backdoor cucc, a kódban, vagy az előre telepített appokban, ami továbbítja valakinek a jelszavaimat, pl google accountomét? Csak azért merült ez most fel bennem, mert tegnap este feltettem a táblámra egy romot, ma reggel, pedig kaptam egy emailt az egyik netes pénztárcámtól, hogy sikertelen belépési kísérletek voltak az éjszaka.
-
LámaZ
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
-
LámaZ
addikt
Igen, fizikai átpartícionálásra van szükség.
A vietnami srác fent belinkelt apk-ja egyszerűnek tűnik, de a CWMR telepítése nekem fogas kérdés.
Elolvastam egy csomó honlapot, de tele van szeméttel minden fórum. Egy csomó szmájli, küldözgetés más honlapokra, onnan meg másokra, nem működő letöltési linkek, működő adománykérő linkek stb. Káosz ez az egész androidos világ.Legyen minden jó! -
ux1
addikt
-
Superhun
addikt
-
LámaZ
addikt
Nálam a Link2SD nem vált be. (Amúgy a partíciók kialakítását a külső SD-kártyán én PC-n csináltam az Aomei Partition Assistant programmal, de nem magyar felületen, mert az nem jó, csak angolul.) Konkrétan, a programok frissítése után lassan csak elfogyott a belső tárhelyem, ezért leszedtem a Link2SD-t.
Az elfogyó belső tárhely-problémára javasolják még a belső tárhely <-> külső SD-kártya cseréjét (swap), de én azt nem ajánlom, mert mi van, ha elromlik a külső SD-kártya, kiveszed, kilazul stb.
Az igazi megoldás tehát a belső tárhely átpartícionálása lenne (XDA-fórumon közölt megoldás), de kell hozzá a custom CWM recovery.
Legyen minden jó! -
Superhun
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Peaceliker
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
Kéne hozzá kernelt javítani. Szerintem itt erre nem lesz vállalkozó...

-
Peaceliker
addikt
-
Adamis
őstag
-
OgKush
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
-
Adamis
őstag
-
Superhun
addikt
Link2SD app kell neked. Play-ről töltsd le. Root jog kell hozzá.
-
WhiteWalker
nagyúr
Vissza olvastam egy kicsit és látom hogy vannak akik használják ezt a szimbolikus linket...Nekem kicsi a telefon (HTC Desire) memóriája (148MB) , az lenne a kérdésem és kérésem , hogy a terminálba mit kellene beütnöm, itt a szimbólikus linkre gondolok pontosan, hogy a belső memórát linkeljem az SD kártyára amin én hozok létre egy tetszőleges méretű particiót és oda mutasson a link, ezáltal több legyen a memória...

-
Salex1
őstag
Van egy JB-s tabletem, bele lehet tenni utólag valahogy a bluetooth-os internet megosztás fogadását? (Concorde Tab Speed)
-
Peaceliker
addikt
Skacok!
Olyan tud-e vmelyik ROM mágus, hogy a fényérzékelő szenzor mintavételezési idejét esetleg intervallumát lehet-e módosítani vhogy?
Mert az a bajom, hogy nagyon gyorsan reagál bmilyen pici fényviszony változásra. Mondjuk elhúzom felette a kezem és már le is vett a fényből, mire ezt megtette már nincs ott a kezem és világosít is... ezzel néha bajom van. Ha tudnám módosítani olyanra, hogy pl 3-5 mp ként nézze a fényerőt vagy hogy ne ilyen rövid időt figyeljen , hanem mondjuk 2-3mp-et vizsgáljon és ahhoz állítana, akkor boldogabb lennék
Köszi"Oh my Goa'uld!" -
OgKush
senior tag
-
OgKush
senior tag
-
Kasya
nagyúr
Sziasztok!
Ma allitottam valamit a hangok-ban, beallitasokon belul. Nem tudom mit, de a Navigacio-ban a hangos navigacio (amiben egy értlemes noi hang mondta mi merre, mikor hogy) most egy ertelmetlen, mintha kisebbsegi magyar robot hang mondana az utasitasokat. Neha neha azert bejon meg a noi hang is melle....
Amikor a celt beallitom, az elejen mindig a noi hang kezd. Utana valt at magatol ferfi "felolvaso" robotra.
Mit allithattam el? Mi lehet a gond? -
Keeperv85
nagyúr
-
OgKush
senior tag
-
OgKush
senior tag
CyagonnenMod-ra pedig sokan esküsznek, sajnos csak cm10 van a telómra, de azért kipróbálom majd egy régebbi ROM-al, mert ezt tegnap elött adták ki, elég friss.
Egyébként milyen romot ajánlanátok? A gyári LG-s rom egy kalap kaki, ahogy kinéz.. Van egy ROM aminek valami ló egy fekete körben a logója, annak mi a neve nem tudod?
-
Keeperv85
nagyúr
"Gapps-et feltettem recoverybol, de azt irja, hogy a play alkalmazas hirtelen leallt, ugyanezt irja a mapsre is."
Ezt még meg lehetne oldani esetleg...
"A masik, hogy nincsen hangja a telefonnank, se fulessel, se a hangaszoron. (Igaz eddig csak a apollo lejatszoval probaltam)"
Ezt már nem annyira...

"nincsen halozat"
Ki adat ki ezt a sz.rt?
Már nem azért, de ennél még az alfa romok is jobbak szoktak lenni. Nyilván a kernel egy az egyben hulladék ahogy van, a RIL is, az auido lehet csak a kernelben, de lehet bármi más baja is.Inkább ne erőltesd...

Új hozzászólás Aktív témák
-
4100 - 4001
51281 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kutya topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5405
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, non plusssz ultra, hogy ez miatt vegyek új készüléket...arról ne is beszélve, hogy ugye rootolt a teló....bele sem merek gondolni ,hogy gyárilag érintetlenül mennyire nulla az a 148MB-t....és hogy mire lenne elég.... 

Nekem van egy CWM mentésem is jelenleg a gépemen, cache, data, system, és az android.secure részek vannak csak lementve...és nincsen itt a kernel.

crok