Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Szeretnék telefont venni a következő paraméterekkel:dupla sim-es , új
Android
Fotózásra alkalmas min.8MP kamera
Lehetőleg 5"
Ram 1 GB
Rom 8 GB
Internet, email, zene, játék néha ,használható GPS.
Közben felismertem mindezek után fontos az aku mérete lehetőleg a 3000mAh -hoz legyen közelebb.
Keret: 30e ft
Természetesen ezen az áron ezt a tudást csak külföldi rendeléssel érhetem el ez nem probléma.
Valójában ez miatt is ekkora a keret mert ez lenne az első külföldi rendelés kísérletem és nem szívesen mennék sokkal100$ fölé
Mielőtt bárki kioktatásba kezdene természetesen kompromisszum képes vagyok,és ha nem minden teljesül akkor is fogok tudni mérlegelni.Itt megadott paraméterek csak adatok és nincsenek kőbe vésve.
De arra gondoltam több szem többet lát és lehet így hamarabb megtalálom a befutót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest