- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Novicsok #9741 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Tiszta sor, hogy azért írtál 27%-ot, mert az áfára gondoltál.
Te már a második vagy, aki azt írja, hogy a PandaWill-ről rendelt, és minden rendben volt. (Amivel ugyebár nem cáfoljuk a fórumtárs panaszát, aki pórul járt velük...) Én először kínai tablet-es körökben hallottam erről az oldalról, és ott nem olvastam panaszt róluk, de ez persze semmire nem biztosíték.
Így viszont egyre jobban hajlok a B930 felé a PW-ről rendelve...
(Közben a guglin kutakodva azt találtam, hogy az MTK6515 erősebb cucc, mint az, ami az Y200-amat hajtja, tehát ezzel sem lehet gond. Elvileg.)
szerk.: Az hogy lehet, hogy ez a B930 csak a PW-n van 4-es Androiddal, míg máshol 2.3-assal kínálják? Lehet, hogy a PW verzión ICS-re skin-ezett GB van valójában?
És mennyire lehet elhinni vajon, hogy beszél a készülék magyarul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest