- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
KamuMazsola #94620 üzenetére
ebben igazad lehet, szerintem ez a note hármamnál 1800mA lenne, (3100mAh akksija van), de ezt egyik töltő sem tudja. sőt van, amelyik még annyit sem tölt, hogy életben tartsa a készüléket beszélgetéshez. volt már, hogy 5% aksinál töltőre volt dugva, telefonáltam és lemerült. akkor kezdtem tesztelgetni a töltőket, kábeleket. van amelyik csak 300mA-t visz át. viszont ha nem sürgős, van, hogy nem az "1200"-re, hanem csak a "700"-as töltőre dugom estére, hogy kímélje az aksit. de ezt nem a teló szabályozza le, hanem a töltő nem tud többet. viszont ha valami nagy bika táppal tölteném, arról sem venne fel többet a teló 1200-1800mA-nél. tehát akkor jó lehet a 2A töltő, az a teló által engedett (vagy a kábel által átvitt) maximunon fogja tölteni az aksit.
de mondom ezt úgy, én nem értek az elektronikához, csak ezt mutatja a tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest