Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
Terentius #94309 üzenetére
Nem bántasz meg vele. Én sem ezt választottam volna. De ugye említettem, hogy hölgynek lett véve. Meg azonnal kellett. Meg fehér, meg egy noname kinai csoda helyett lett, aminél minden szempontból jobb. Nem lesz rajta játék, max szókirakó, csak internet, meg film, meg telefon.
Ja, és a Honor 3C lett volna az amiért mentünk de sehol nem volt vagy nem volt nyitva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Egérpad topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Automata kávégépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Borderlands
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest