Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Telót keresek a közeljövőbeni vásárlásra.
Mindenképp android 4.2-től felfelé
2gb rom
4,7"-vagy nagyobb kijelző
4 v. 8 mag
viszonylag jó grafikus képességek
GPS-st néha használnám
és lehessen vele telefonálniAz ár jó lenne, ha megállna 45-50k-nál mindennel együtt. Nézegettem ilyen vám+áfabiztosításos pandás megoldásokat, de eléggé lehúztátok mindenhol a pandás bagázst
Eddig amiket úgy kóstolgattam:
Lenovo A808T
Coolpad F1 (ez utóbbira írtátok, hogy már nem gyártják, a plus meg gyatrább)Tud valaki ezekre egy jó tanácsot? Köszi előre is
Köszi
Magicratui. nem vagyok egy nagy netrendelő nindzsa, legutóbb minidealról rendeltünk feleségemnek Jiayu G4-et kb egy éve, azzal viszonylag elégedettek vagyunk...
ui2. nem találok egy jó kínai telefonkereső-szűkítő-összehasonlító portált, egyszerűen katasztrófa pl árukereső.hu-hoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest