Új hozzászólás Aktív témák

• Bikkrom

senior tag

Huhúúú. Öröm-bódottág. :)
    Megjött az antelife spanyol warehouse-ból a THL W300. Unboxing videó megvolt, ahogy sokan javasolták, biztos ami biztos alapon. Teljesen újnak néz ki(kamera, kijelző, hátlap, aksi alatt karcmentes, fólia volt mindenen még az aksi csatlakozóin is) ÉS ajándékba kaptam tokot is. Holott ez nem volt az aukció része. Éppen agyaltam is, hogy honnan fogok tokot rendelni, mert mindenhol kifogyott vagy 7k...
    Az egész szösszenet 160+46 dollár volt. Tehát kb 50k jó magyar forint. Szerda este 11-kor rendeltem. Ma kora délután itt volt. Tehát 2,5 munkanap.
    Most nyúzom 2-3 hetet és írok egy tesztet. Első benyomások:
    Pro:
    - 160 dollárért(206 végül is tokkal vonóval) semmi hasonlót nem találtam volna 6-6,5"-ban. Igaz azóta újra 280-300 mindenhol. :P
    - TEPSI. :) Szokni kell, de nagyon bejövős a 6,5". Teló és tablet kiváltva.
    - A kijelző csodaszép. A retina kijelző óta nem tapasztaltam ilyet.
    - A wifi erős. Szívtam már kínai szarok wifijével. Ez 2 falon át fogja 3 hurkával.
    - Féltem, hogy kevés lesz a vas a full hd alá. Szerencsére a durvább játékokon kívül máshol nem akad, de az nem is volt szempont. Tudtam, hogy ez nem játék gép ilyen felbontással és 4 maggal.
    - Nem recseg, frankón össze van rakva.
    Kontra:
    - Szokásos 1 napos aksi kb. Tehát 3 óra aktív wifi/film/játék használattal lenyomtam 52%-ra, igaz full fényerővel. Tehát 1 napot bőven bírni fog.
    - A keményebb játékok megfogják. Ez lehet másnak szempont ezért ide beírtam.

Eddig pozitív, de majd pár hét múlva jelentkezem.

Köszönöm a sok segítséget! :))

Új hozzászólás Aktív témák