Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bioengin
tag
Sziasztok!
Rövid értékelés a frissen megrendelt Doogee DG310 Voyager2-ről.
Miután az előző, elégedettséggel használt ZTE v967S fejestugrott a kőre a sarkával előre, kellett egy újabb a nejemnek. Feltételek: ne legyen kisebb/lassab, mint az elődje, kétkártyás legyen, és alapvetően csak kínaiban gondolkodtam. A kiválasztott a DG310 lett, mivel a felbontás különösebben nem volt szempont.Antelife Spanyol warehouse-ból lett rendelve múlt pénteken késő délután. Keddig semmi jelzés nem jött. Írtam mailt kedden, szerdán délben válaszoltak, megadva egy (sehol nem kereshető
) TN-t, de a lényeg: rá egy órára meg is jött a postával, nagy meglepetésre (ténylegesen 3 munkanapnál gyorsabb volt a dolog, egy hétvégével). Ígéretnek megfelelően ÁFA fizetési kötelezettség nem volt. Paypal-al vásárolva 32.800 lett a vége.
Szóval a teló:
- Teljesen egyben van, elég vékonynak tűnik, fémes kerettel, SGS4 szerű textúrájú hátlappal, semmi nyekergés, tényleg korrekt minőségű.
- Választható, melyik slottal menjen a 3G.
- Az egyik slot normál (azaz mini SIM), a másik micro.
- A kijelzővel semmi baj (pixelérzékenyek ezt a sort ignorálják), teljesen OK a képe.
- Procijának megfelelően gyors, telepítgetés, "belakás" során semmi rendellenest nem tapasztaltam.
- 4.4.2-vel érkezett.
- Volt mellette egy pótfólia, töltő (1000-es), meg egy füles (nem használjuk, minőségéről nem tudok nyilatkozni, nyilván az alja...).
- A telefonon van magyar nyelv, egész kulturált mennyiségben.
- Root nincs (noha kértem).
- Fényképező: amit ilyen áron várni lehet, világosban hirtelen elővéve jó.
- GPS-t nem tudtam tesztelni.
- Wake gesztusok működnek.
- Nincs rajta számottevő chinasoft.Összességében: bátran vehető, korrekt gép, piti áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest