Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor most én is becsatlakozom ebbe a folyamba...
Én is a nyertesek között vagyok abban a táblázatban és én tegnap kaptam meg a telefont. Ha felnéztek a FB oldalukra, akkor rólam is láthattok képet, ez is a nyeremény megkapásának az egyik feltétele. Nem értem, hogy ismeretek hiányában (és kellő mennyiségű negatív előítélettel felruházva) miért kell egyből valakit lekutyázni. Ha valakit be lehetne panaszolni a modker-ben, akkor azok pont Ti lennétek mélyen tisztelt trollok...
Az ész megáll tőletek...nincs jobb dolgotok, mint itt hitetlenkedni, meg köpködni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest