- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
válasz
Laza... #80492 üzenetére
Amúgy erről a Newman K1S -ről mit lehet tudni? Én ezt a márkát most hallom először, ráadásul a google, a youtube csak K1 -et talál, a K1S -ről szinte semmi, csak 1-2 kép és specifikációk, ami eléggé hasonlít a Jiayu G4S -re. Üzemidő, összeszerelési- és anyagminőség milyen? A 2GB RAM -mal és a 8 magos CPU -val minden alkalmazás akadás nélkül, gyorsan működik (tehát erőforrás hiány nincs)? A GPS tényleg pontosan, gyorsan dolgozik? A WiFi, 3G rendesen talál jelet, kellően gyors? Szoftverfrissítés érkezik hozzá rendesen? Van bármi ismert hibája ennek a telefonnak?
Azért kérdezem ezeket, mert hátha Ti tudjátok ezeket valamilyen forrásból, én nem találtam választ.Illetve most vettem észre, hogy az Antelife -on valami spanyol kiárusítás is van, még 1 nap 2 órán keresztül. Tehát onnan rendelve plusz vám- és áfa nélkül lehet beszerezni a készüléket, mivel EU -n belül történik a vásárlás? Ráadásul 1-2 nap alatt kiszállítják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest