Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni tőletek.
Új telefont szeretnék vásárolni az alábbi paraméterek mellett:-5 inch, HD kijelző
-4 mag
-dual sim
-hárombetűs GPS jól működjön rajta(nekem a GPS nagyon fontos,mert sokat kell navigálnom)
-60-70e ft-os ár maximumEddig a Concorde 5005NFC-t nézegettem.Az meg is felelne,mert a sarkos/téglatest formája és a súlya nagyon tetszik.Nem szeretem annyira a lekerekített sarkú és nehéz telókat.
Ha tudnátok ajánlani néhány készüléket,amit érdemes megnéznem,akkor hálás lennék ha megosztanátok velem.
Előre is köszönöm mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest