- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
Természetesen én sem ismerek minden készüléket minden hibával, de volt már "pár" kínai telóm. Ezzel kapcs. nem tudom...lehet én vagyok rosszul összerakva, de amihez nem értek abba nem szólok bele és nem "próbálom" értelmezni, stbstb.. Vannak akik személyes tapasztalatból kisujjból 1-2 hszban meg tudják válaszolni a dolgot, mint ahogy én az imént. Lehet hogy nem 5-10 percre rá, de 1-2 órán belül tuti infót fog kapni a kérdező. Ennek a topicnak nem a hsz gyártás a célja, hanem az, hogy minden esetlegesen felmerülő dolog meg legyen válaszolva a témában jártasak által. Legalább is én jobb szeretem azok véleményét megfogadni, akiknek személyes tapasztalatuk van a témában. Nem szeretnék vitát nyitni ezzel, részemről befejeztem, nem célom teleoffolni sem a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 2042
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest