Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
gipsztigris #75775 üzenetére
Egy szóval sem istenítettem
Írtam, hogy "vérestorkú" szerkezet, rengeteg sebből vérzik, igazad van. Ámde akinek a kamera köré épített telefon kell olcsón, az nem talál ennél olcsóbban "kamerafont"... Meg én megreklamáltam az anténél, alapból 10 dodó kedvezménnyel vettem, lejött belőle még ennyi, így már 80 körül van... a magam kütyüje, amivel lehet random fotózgatni elfogadhatóan és végképp nem kell aggódni érte. Ó és elérhető vagyok közben telón
Az a funkciója működik még... persze akad akinek megsült, mert túl sokat túráztatta 1.4 Ghz-en és olyankor az akksi is felkúszik 40 fok fölé lazán, a többi bélésről nem is beszélve...
Óvatosan kell kezelni. Ha 1 gigán járatod akkor nem megy 40 fölé az akksi sem. Valóban eddig a legtávolabbi telefon az out-of-the-box használatú kategóriától számra. "Kalandos" na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windowsos tablet topic
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Sweet.tv - internetes TV
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő