Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csubuka

addikt

válasz tlala #75771 üzenetére

En az utobbi idoben mindig az olcso kategoriaban vasarolok akciosakat, kuponnal joarasitva... A 100 dodo korulieket kethetente lehet poenbol cserelgetni... Persze kihivas hogy normalizalj egy-egy telot meg ertelmetlen de most kivancsisagbol egy par megfordult nalam. Magasabb arakon nem tudom mennyire viszik oket.

A Newmanben is Sony Exmor RS van 13 mpxes verzio... Tenyleg baromi jo. Es nem kell sajnalnod a telot mert olcso... GG elolap uvege van... hardveresen adja amugy, de az hogy csutkan melegszik kezzel erosen erezhetoen az valoban nem jo, le kell fojtani 1 ghzre es az exynos4412 ugy is odaveri meg az mtk6589et annal jobb meg hd ala nem kell... Kerem a koveket ezuton is :) Persze van akinek kellhet 40ks antutu ertek... Igy a vilagmegvalto nyolc magra is szukseg lehet, foleg ha 4k-s nemletezo tartalmakat akarunk fogyasztani nemletezo kulso kijelzonkon, ezaltal is novelve onnon produktivitasunkat es reszt veve a bolygonk fejleszteseben. Ujabb kavicsokat kerek :DD

Amugy sok rom van az n2re csak kicsi gyikja mindnek van, de a filleres statuszt dicson viselheti szerintem, ha fenykepezo kozponti tema akkor koronas foleg 100dodoert, bar nem egy fogd es vidd telo van vele munka. Veres a torka de nekem a fenykepezo es a nyuhetoseg fontos, itt nincs kimeles meg folia meg tokok... lesz masik max...

Új hozzászólás Aktív témák