Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senator
aktív tag
válasz
Dominó85 #72804 üzenetére
Nekem a szívem kőkeményen vérzik, mert imádom a Jiayu-kat és örültem mint majom a "banánnak" amikor kijött a G4S octa-core-ral! Meg is rendeltem azonnal nagy "naívan"! - más konkurens octa-core telefonokhoz képest amikben király volt a gps -
Majd hidegzuhanyként ért, hogy megint pont a GPS a kaki és egyszerűen nem hiszem el grrrr.. Sajnos mivel több helyen is említik a gps-el való problémát (tobbek között XDA-n is és itteni fórumban is) biztos, hogy nem egyedi jelenségről van szó. Nem értem mit tud a Jiayu állandóan elszabni a gps-el.... Nade erről ennyit még az is kiderülhet a végén, hogy én vagyok a béna és balszerencsés
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Napelem
- Fujifilm X
- Amazon Kindle
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- iPhone XR 64GB
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest