Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
meridaharcos
üzenetére
Szia! Az imei szám csak a telóban van! Az első tanulópénz! Legközelebb a csomagot kívülről fényképezd le!
aztán amikor kinyitod akkor is lehetőleg valami sorozatot próbálj csinálni! Ha minden ok legfeljebb kitörlöd! Amúgy valami gond van mostanában a kínából érkező csomagokkal! A fiamnak kétszer bontották fel a csomagját és vissza is küldték a feladónak! Pedig egy PIC KIT2 programozó panelről van szó kb akkora mint egy cigarettás doboz csak fél centi vastag panel!
Nekem még nem volt ilyen tavaj vettem át egy telót kint Köln-ben de a vámos nem is nyúlt hozzá előtte nekem kellett felbontani! Vámot ott sem kellett de áfát igen igaz 19%-os ott! De a plusz 32eurót el tudtam volna költeni egy töröknél is sörözés közben
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest