Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushmoon
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Ha valaki az említett két öt colos között gondolkodna, mint én is tettem pár napja, némi info:
- Az atab5quad-ot a tecsót leszámítva mindenhol 512mb rammal hirdetik, ez elírás lehet. Az eladók is biztosra mondták az egy gb-t, sajnos nem ellenőriztem amikor a kezembe került.. A Vertis-01 1gb.
- Az atab kijelzője közepes minőségű tft (vagy a világ legrosszabb betekintési szögű ips-e, mert az említett áruház szerint az, ugye..), 800x480-as felbontással, a vertis egész "jóképű" ips (960x540)
- Kézbefogva is a vertis tűnt minőségibb darabnak, szóval én azt választottam. Eddig nagyon nem bántam meg.Mindezt azért írtam csak le, mert a fent említett részletek nem derülnek ki, az atab "lefelejtette" ezeket a dobozròl.. És talán nem sokan taperolták meg mind2 telót.
- Szerk.: az akksikat ki is hagytam, 1600 vs 2100mAh, szintén a vertis javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest