- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Nem értesz. Vagy szándékosan nem akarod megérteni, amit írok.
Pont azt magyarázom, hogy az Android rendszerben rengeteg kiaknázható lehetőség rejlik a 3G-n és a GPS-en túl, és ez nem a wifi megléte.
Én már nem vennék "buta" telefont, mert azokra nincs app kínálat. (A Java-s cuccok 99%-a a muhaha kategóriába tartozik.) És a specifikációjuk is gáz (pl. QVGA kijelző). Nekem attól okos a telefon, hogy mindent személyre tudok szabni rajta, akár a launcher-t vagy a böngészőt is. Ezt nem tudja egy fícsőrfón.
Ja, és ha nem nyúzod egész nap, akkor egy relatíve kisebb akkuval szerelt okostelefon is kibír 2-3 napot üzemidőben. (Az Y200 eleinte - amíg nem hagytam bekapcsolva mindig a wifit és a szinkronizálást - 5-7 napos üzemidőt tudott nálam, ez ment le később 2-3 napra.) Úgyhogy ez az üzemidő kérdés sem teszi vonzóvá számomra a Nokiákat (vagy bármi hasonlót).
De senkit nem akarok meggyőzni semmiről. És sem én nem fogok azért lemondani az Androidról, mert a hozzád hasonló gondolkodásúak szerint a magamfajtának nincs is valójában okostelefonra szüksége, sem az a több tízmilliónyi ember, akik évente Android-os készülékre cserélik a "buta" telefonjaikat, majd szimpla mobilként használják őket.
U.i.: Nem zárható ki, hogy a közelebbi vagy távolabbi jövőben szükségem lesz a mobilnetre és a telefonos navigálásra napi szinten. Ha ez bekövetkezik, nyilván olyan készülékre váltok (bár most is ilyen van), ami ezeket tudja. És nem fogom lenézni azokat, akik ezeket a funkciókat nem használják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest