Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
b0bcat
üzenetére
Teljesen egyet értünk. Ezen én is kiakadok, mikor nagyon okos emberek akarják megmondani, hogy valamit miért használj. Én is évek óta használok androidos telefont, és nincs mobilnetem hozzá (nem is szándékozom). Navigáció megy mobilnet nélkül is, számtalan hasznos program pl. sport tracker (én pl. futok), gitárhangoló, és még ezer más amit használok.
Sajnos mindig vannak "okos" megmondó emberek, de jobban jársz, ha inkább nem is reagálsz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő