- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu02
csendes tag
válasz
Balu02 #46636 üzenetére
Én írtam két napja, hogy használhatatlan a telón a GPS (Haipai i9389), rendszeresen eldobta a jelet, és állandóan legalább 10-20 méterrel arrébb mutatta a pozíciómat, mint a tényleges.
Ezt a Google Navigation művelte. Ma megpróbáltam egy másik szoftverrel (OsmAnd) és nem tudom, hogy mi az oka, de ezzel a szoftverrel tök pontosan (tényleg, talán ha 1-2 métert tévedett néha) navigál a teló, villámgyorsak az újratervezések is, pikk-pakk talál műholdat. Most megvuduztam vagy mi történhetett? Vagy a Google navigációs szoftvere nem barátja csak a kínai telefonoknak? Most tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell XPS 13 9343 - i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest