- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Jiayu G4 vs. Zopo ZP980 (vagy C2, ha úgy tetszik). Saját tapasztalatból.
G4: Bár vastagabb, mint a Zopo, mégis nekem jobb a fogása, "férfiasabb", érzed, hogy valamit tartasz a kezedben. A Zopo a nagyobb méretét viszont a vékonyságával ellensúlyozza. Mindkettő minőségi anyagokból van, semmi zongoralakk, f@sz@ matt hátlapok. Nálam mindkettő nagyon kényelmes, de a G4 nyert a kisebb mérete miatt.
Én semmilyen bugot nem tapasztaltam egyik telónál sem, a Zopo-nak kicsit jobb a kamerája és a térereje, a G4 viszont tovább bírja szuflával a nagyobb akksi miatt, ill. nagyobb a fényereje napon.
A G4 leheletnyit gyorsabb, lévén "csak" HD felbontású, de ez a gyorsaság csak a szintetikus tesztek során nyilvánul meg.
Hangminőség mindkettőnél OK, GPS vevő szintén. (A-GPS nélkül is fognak műholdat, csak jóval tovább tart, kb. 60-90 mp alatt. Ugyanez A-GPS esetén 20-30 mp.)
Nekem mindkettő nagyon bevált, de a Zopo a méretei miatt esett ki, úgyhogy a hardveraprón nemsokára megtalálható.
Annyi még, hogy a G4-nek egyelőre gyengébb a szoftveres háttere, a Zopo-nak egész komoly a közössége, de ez biztos, hogy változni fog hamarosan a G4 javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest