- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
tolvaj! #32278 üzenetére
Én már a Galaxy W-m után otthagytam a Samsung-ot, mint a sz@rt. Elmennek a francba!
Annó volt ígéret, hogy lesz rá 4.0-es Android (ICS), aztán amikor odakerültünk, akkor meg jött a duma, hogy bocs, kevés a memó... Lassú lenne, meg ilyenek. Ezt hagy döntsem már én el, nem?
Persze főzötten jött rá 4.0.X, 4.1.X, 4.2.X... (CM build-ek) És milyen érdekes, egyiknek sem volt kevés a ram! De fura!
Most utólag (legalábbis ezt olvastam a W-s topicban) állítólag mégis megcsinálják a 4.1.X-et. Gratulálok kedves Samsung!
Remélem egyre többen pártolnak el tőlük és akkor esetleg észbe kapnak!
Erre a garis dologra: nekem még sosem volt bajom a telókkal! Se a Samukkal, se a kínaiakkal. (Most a 2-ik kínai van nálam.) Persze nem állítom, hogy nem jöhet be valami gikszer (mint ahogy pár kolléga már beleszaladt ilyesmibe, de ha jól tudom, akkor kínai barátaink mindig cserélték is).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest