- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
tolvaj! #32278 üzenetére
Én már a Galaxy W-m után otthagytam a Samsung-ot, mint a sz@rt. Elmennek a francba!
Annó volt ígéret, hogy lesz rá 4.0-es Android (ICS), aztán amikor odakerültünk, akkor meg jött a duma, hogy bocs, kevés a memó... Lassú lenne, meg ilyenek. Ezt hagy döntsem már én el, nem?
Persze főzötten jött rá 4.0.X, 4.1.X, 4.2.X... (CM build-ek) És milyen érdekes, egyiknek sem volt kevés a ram! De fura!
Most utólag (legalábbis ezt olvastam a W-s topicban) állítólag mégis megcsinálják a 4.1.X-et. Gratulálok kedves Samsung!
Remélem egyre többen pártolnak el tőlük és akkor esetleg észbe kapnak!
Erre a garis dologra: nekem még sosem volt bajom a telókkal! Se a Samukkal, se a kínaiakkal. (Most a 2-ik kínai van nálam.) Persze nem állítom, hogy nem jöhet be valami gikszer (mint ahogy pár kolléga már beleszaladt ilyesmibe, de ha jól tudom, akkor kínai barátaink mindig cserélték is).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Le Mans Ultimate
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest