- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
adambox #25744 üzenetére
hasonló cipőben vagyok én is. annyi külömbséggel, hogy már megrendeltem a telót. a lényeg annyi, hogy elvileg 175€-ig magánszemélyek között vámmentesség van. talán a fastcardtechen volt teló, ami haza free shippingeltek, ide viszont +30 $ volt a dolog. én soká megyek haza, nem tudom te hogy vagy vele, szóval ide kértem
(#25747) Deathfolk: szerintem ne aggódj a 4GB miatt. szerintem bőven elég. legalábbis az én Arc-omon van még 200mega szabad. ez is egyénfüggő, ki mennyit pakol telóra. én nem játszom, szükségtelen a 16/32 giga. nyilván a magas sebesség miatt nem egy hátrány ha van. nézd meg az almádon mennyi hely van és próbálj abból kiindulni. az androidos portok nem foglalnak (sokkal) több helyet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest