- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások
- 25
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
#40993792 #25539 üzenetére
Nekem Blade félresikerült root után volt az az érzésem pár hétig/hónapig, hogy többet nem akarok a teló lelkébe ilyen szinten belemélyedni, de változott a világ.
Az történt, hogy fel kellett tenni két appot, az egyik a root jogot követelte ki, a másik a CWM-et rakta fel, de ezek marketes appok voltak. A teló kiírta, hogy root, a másik akalamazás is azt mondta ok, de reboot után zöld robotom maradt. meg persze kisebb szívinfarktus.
Félóra múlva mertem csak "akku ki, majd be" megoldást választani. A telefon feléledt. reboot után próbáltam a recoveryt elérni, megállt zöld robotnál.Később jött az a 256->512MB hiba javítását eszközlő TPM-es megoldás, viszont az csak gyári recoveryvel volt elérhető, amit nem tudtam a nem működő CWM-ból felrakni.
Miután megszereztem a kellő ember segítségét, megadta a megfejtést:
adb-windows reboot bootloader
fastboot-windows flash recovery recoveryfájlneve.img
Ezzel visszament a gyári recovery, majd (ami eggig nem) ment a memóriaformázás (és CWM telepítés egy lépésben) Majd a friss rom felrakása.Meg is hívtam a megoldást megadó kollégát egy korsó sörre...
Ezúton is köszönöm neki.Leírva könnyű. de nekem az elejétől a végéig 3 hónap telt el...
Tehát: inkább olvass, mint a falba verd a fejed.
(és ez mindég jobb, mint ez:
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Haditechnika, harcászat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest