- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
tabela #25114 üzenetére
ha tudsz túrni egy recoveryt amit flashtool ban fel tudsz tenni, akkor nekem van egy itinerem (már belinkeltem, de ha nem találod írj és megint megírom), amiben root van, meg ft meg driver, meg leírás
csak saját recovery meg scatter kell...(#25121) bucs12
szedd le a gsam battery-t, azt szépen kiírja majd neked mi mennyit eszik...
MÁS:
star s7589 update:
a gyári hátlap egy f*s, azért van a recsegés, amit írtam...most jött egy flip-es hátlapom, az vastagabb anyagból van és úgy passzol, alig bírtam leszedni, majdnem rajta hagytam inkább...nem is recseg, király... xD
csak azért írtam, hogy ha vki ilyet rendel, akkor érdemes lehet hozzá rendelni egy ilyen hátlapot (de ettől függetlenűl, még gyári is passzolhat, még mindig esélyes, hogy én kaptam egy selejtest).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest