Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
tabela
üzenetére
ha tudsz túrni egy recoveryt amit flashtool ban fel tudsz tenni, akkor nekem van egy itinerem (már belinkeltem, de ha nem találod írj és megint megírom), amiben root van, meg ft meg driver, meg leírás

csak saját recovery meg scatter kell...(#25121) bucs12
szedd le a gsam battery-t, azt szépen kiírja majd neked mi mennyit eszik...
MÁS:
star s7589 update:
a gyári hátlap egy f*s, azért van a recsegés, amit írtam...most jött egy flip-es hátlapom, az vastagabb anyagból van és úgy passzol, alig bírtam leszedni, majdnem rajta hagytam inkább...nem is recseg, király... xD
csak azért írtam, hogy ha vki ilyet rendel, akkor érdemes lehet hozzá rendelni egy ilyen hátlapot (de ettől függetlenűl, még gyári is passzolhat, még mindig esélyes, hogy én kaptam egy selejtest).
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- sziku69: Szólánc.
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Temu
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest