Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Geree
senior tag
válasz

fi:zi'k

üzenetére
						Az angol részével nincs probléma
 - de valóban nem vagyok otthon egyébként így nem tudom megnézni jött-e értesítő...Ha futár viszi, akkor sanszos, hogy nem fog megtalálni a címen nappal de elvileg posta..és mivel Sopronba kértem, nem Budapestre, ha értesítőt is hagyott, nem értem miért "Budapest" és miért "Failed" miért nem "Pending on reception" vagy vmi hasonlo 
 na sebaj..majd a héten rájövök talán... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
 - Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

- de valóban nem vagyok otthon egyébként így nem tudom megnézni jött-e értesítő...Ha futár viszi, akkor sanszos, hogy nem fog megtalálni a címen nappal de elvileg posta..és mivel Sopronba kértem, nem Budapestre, ha értesítőt is hagyott, nem értem miért "Budapest" és miért "Failed" miért nem "Pending on reception" vagy vmi hasonlo