- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LámaZ #123320 üzenetére
"átlag felhasználónak"
No, ez az "apróság" maradt ki az eredeti véleményedből. Én nem vagyok átlag felhasználó, így rögtön kiesek az általad definiált halmazból. Sőt, az átlag felhasználó telóvásárlás előtt egyáltalán nem tájékozódik a PH Android dual SIM topikjában, tehát aki olvassa a véleményedet, az az iménti kiegészítéseddel szintén kiesik a halmazból. Sztem, aki követi a topikot, és a 100 dollár feletti kategóriában választ telót, az pontosan tudja, hogy miért teszi. Emiatt én meg továbbra is fenntartom, hogy az eredeti véleményednek a vitageneráláson kívül, ebben a topikban semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 40 Neo 12/256GB kék
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (115A)
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Eladó MacBook Pro 14" M3 Pro 11C 14C 16GB 512GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest