Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LámaZ
üzenetére
"átlag felhasználónak"
No, ez az "apróság" maradt ki az eredeti véleményedből. Én nem vagyok átlag felhasználó, így rögtön kiesek az általad definiált halmazból. Sőt, az átlag felhasználó telóvásárlás előtt egyáltalán nem tájékozódik a PH Android dual SIM topikjában, tehát aki olvassa a véleményedet, az az iménti kiegészítéseddel szintén kiesik a halmazból. Sztem, aki követi a topikot, és a 100 dollár feletti kategóriában választ telót, az pontosan tudja, hogy miért teszi. Emiatt én meg továbbra is fenntartom, hogy az eredeti véleményednek a vitageneráláson kívül, ebben a topikban semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest