- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #123315 üzenetére
Okés, főnök – ahogy nekem is mondani szokták – maradjunk ennyiben.
Én továbbra is fenntartom, hogy hálistennek eljutott a technika arra a szintre, hogy átlag felhasználónak – mint amilyen én is vagyok, és ilyen a felhasználók minimum ¾-e – bőven elég egy kipróbált, a felhasználók által jó minőségűnek ítélt (min. 4 processzormag, 2 GB RAM, 16 GB ROM, két SIM-hely, 4G képesség), 100 USA dollár alatti okostelefon, legyen az akár kínai is.
A kocsik terén is vannak Alfa Romeók, Jaguárok, Mercedesek, Ferrarik, Lexusok stb., olyan sem kell mindenkinek, és mégis boldogan élünk. Ezt kell tudatosítani az emberekben, nem túlköltekezésre buzdítani őket, és akkor helyreáll a világ normális rendje. Aki meg mást cikizik azért, mert olcsó telefonja van, le kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest