- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
viktorhu #122663 üzenetére
Az össze-vissza forgó iránytűre van megoldás, csak úgy tűnik nem igazán ismert. Az Alcatelemnek először teljesen használhatatlan volt az iránytűje (mindnek), mindig egyirányba mutatott, azt hittük, a hangszóró, vagy alami más mágneses cucc megzavarja. Aztán egy szoftverfrissítéssel kijavították, de akkor meg összevissza pörgött. Egész addig, míg "be nem kalibráltam". Fogod a telefont, bekapcsolod az iránytűt és gyorsan leírsz a telafonnal néhány nyolcast a levegőben úgy, hogy a telefon "egy síkban mozogjon" közben. Nem tudom, mennyire érthető, a lényeg, hogy az eleje-hátulja közben ne forduljon ki abból a síkból, amivel kedted. Mintha az asztalon tologatnád a lefektetett telefont úgy hogy a közepe körül forog közben és nyolcasokat ír le.
Ezt egyszer megcsinálod és a következő gyárira visszaállításig, vagy oprendszer frissítésig teljesen jól működik, mint már írtam, villanydrótokat is szoktam vele a falban keresni és 3-5 centi pontossággal megmutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest