- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
Lányomnak van egy THL T6C telefonja, aminek ki tudja mije rendetlenkedik: random kikapcsolt pár alkalommal, töltőre dugva elsőnek azt mutatja, hogy csontra le van merülve, majd pár másodperc múlva teljes feltöltöttség. Csak hosszas töltőn hagyás, majd gyári visszaállítás után indult el. Rendeltem hozzá új és nagyobb akksit (2250mAh), hátha azzal van a gond.
Mire megérkezett, megint produkálta a hibát, de most már nem érem el a menüt a visszaállításhoz (csak a boot menü jön be) és mindkét akksival ugyanazt a töltéshibát mutatja. (Mindegy, lehet megnézetem szervizben, vagy kuka.)A gondom az, hogy értékelnem kéne a vásárlást, de így fogalmam sincs, hogy az új akksi tulajdonképpen jó-e. Tehát van-e itt valakinek T6C-je és belepróbálná-e nekem az akksit (Bp-en)?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest