- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Outlander #117218 üzenetére
Értem, köszi. Hiába másik modell, amit lehúztak, azért lehet, hogy a márkáról is elmond valamit.
Az a baj, hogy olcsón jó nem nagyon szokott lenni. Mondjuk az Oukitel U7 az okés, de semmi extra. De szerintem az U8 nem véletlenül lett leárazva, a k4000 meg vaskos kicsit. *Ha már kis aksis meg gyenge az Xfire 2 legalább menjen komoly hardveres gondok és szoftveres nyűgök nélkül jó ideig.
Lehet redmi 3 lesz ez, tök más árkategóriából
Csak nekem az a teljesítmény tök felesleges. Igazán lehetne egy "gyengusz" gép jó kamerával (vagy ne nagyon rosszal) igényes külsővel okos áron. De a jó kamera sajnos mindig a komoly gépekbe megy, ahogy a normál külső is, szóval ilyen nincs ami pont nekem lenne kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest