Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Outlander
üzenetére
Szia!
Nos ebben nincs semmi különleges. Nekem 2 éve a cubot x6-os simán gyorsabb és pontosabb volt(városban is) mint az átlagos GPS. A waiteq-nek is kínai HW-ra pakolja a saját szoftverét vagyis ott sem kell hasra esni a "minőségtől". Ezek nem katonai minőségek és az antennájuk is csak egy nyúlfarknyi és nem akkora mint a telefon. Egy másik "occó" hazai "márka" a navon aminek szintén kell a papír térkép a navigáláshoz főleg városban.
Persze ez annyira helyfüggő, hogy bármelyik "márkára" lehetne ráhúzni a vizes lepedőt. Pl. én az vettem észre, hogy a csehetktől ahogy átérek a német részre ott van egy rész (sík terep) ahol rendszeresen megszűnik a GPS vétel.
Ezt egyébként több részen és most már több célhardverral is tapasztaltam. Ott a honor 6 a glonass segítséggel is alig talált jelet. Kellett vagy 10km mire magához tért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Persze ez annyira helyfüggő, hogy bármelyik "márkára" lehetne ráhúzni a vizes lepedőt. Pl. én az vettem észre, hogy a csehetktől ahogy átérek a német részre ott van egy rész (sík terep) ahol rendszeresen megszűnik a GPS vétel.
Ezt egyébként több részen és most már több célhardverral is tapasztaltam. Ott a honor 6 a glonass segítséggel is alig talált jelet. Kellett vagy 10km mire magához tért.