- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Előljáróban szeretném leszögezni, hogy nem áll szándékomban "hitvitát" indítani, de pár dolgot meg kell jegyeznem a Go és az ADW között.
Mindkét launchert használtam.
A Go-t még stock romon, az ADW-t pedig a CM7-el. A 23 Ft-os akcióban megvettem az EX-et, mondván, hátha jobb lesz.
Nem volt fenntartásom az ADW-vel szemben, de vannak olyan hiányosságai, még a fizetős változatnak is, amik a Go-ban ingyenesen benne vannak.
Szeretném ezt két példával személtetni:
1, Mappa létrehozása a desktopon
a, ADW-ban létrehozod a mappát, és kiírja, hogy "Folder". That's all! Egyesével kell belerakosgatnod a programokat az app drawerből (lehet meg lehet oldani máshogy is, de erre nem jöttem rá pár hónap alatt sem.)
b, Go-ban kirakod a mappát, és a létrehozás előtt megkérdezni, hogy mi legyen a neve, és kipipálhatod azokat az appokat, amiket bele akarsz tenni.
Egy picit felhasználóbarátabb
2, Programok elrejtése.
Sajnos nekem ez a vesszőparipám. Mindenkinek a telefonján vannak olyan programok, amiket nem akar az appdrawerben látni, pl az Adfree, vagy a Kindle, esetleg a CarDock. Ezeket ADW-ben csak mindenféle katalógosuk létrehozásával tudom megoldani, míg Go-ban 4(!) kattintással megoldható, hogy elrejtve legyenek a programok.
És végül az akkuhasználat. Nem tudom, van-e összefüggés a két dolog között, de ADW-vel naponta kellett tölteni a Defy-t, míg Go-val 2 napot simán megy.Még egyszer szeretném elmondani,hogy nem akarok flame háborút indítani, de ezek kikívánkoztak belőlem, és bocsánat, hogy ilyen hosszú lett!
PEACE!
Aktív témák
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 26
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest