Aktív témák

• toth_janika

őstag

Előljáróban szeretném leszögezni, hogy nem áll szándékomban "hitvitát" indítani, de pár dolgot meg kell jegyeznem a Go és az ADW között.
    Mindkét launchert használtam.
    A Go-t még stock romon, az ADW-t pedig a CM7-el. A 23 Ft-os akcióban megvettem az EX-et, mondván, hátha jobb lesz.
    Nem volt fenntartásom az ADW-vel szemben, de vannak olyan hiányosságai, még a fizetős változatnak is, amik a Go-ban ingyenesen benne vannak.
    Szeretném ezt két példával személtetni:
    1, Mappa létrehozása a desktopon
    a, ADW-ban létrehozod a mappát, és kiírja, hogy "Folder". That's all! Egyesével kell belerakosgatnod a programokat az app drawerből (lehet meg lehet oldani máshogy is, de erre nem jöttem rá pár hónap alatt sem.)
    b, Go-ban kirakod a mappát, és a létrehozás előtt megkérdezni, hogy mi legyen a neve, és kipipálhatod azokat az appokat, amiket bele akarsz tenni.
    Egy picit felhasználóbarátabb
    2, Programok elrejtése.
    Sajnos nekem ez a vesszőparipám. Mindenkinek a telefonján vannak olyan programok, amiket nem akar az appdrawerben látni, pl az Adfree, vagy a Kindle, esetleg a CarDock. Ezeket ADW-ben csak mindenféle katalógosuk létrehozásával tudom megoldani, míg Go-ban 4(!) kattintással megoldható, hogy elrejtve legyenek a programok.
    És végül az akkuhasználat. Nem tudom, van-e összefüggés a két dolog között, de ADW-vel naponta kellett tölteni a Defy-t, míg Go-val 2 napot simán megy.

Még egyszer szeretném elmondani,hogy nem akarok flame háborút indítani, de ezek kikívánkoztak belőlem, és bocsánat, hogy ilyen hosszú lett!

PEACE!

Aktív témák

Hirdetés