- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Előljáróban szeretném leszögezni, hogy nem áll szándékomban "hitvitát" indítani, de pár dolgot meg kell jegyeznem a Go és az ADW között.
Mindkét launchert használtam.
A Go-t még stock romon, az ADW-t pedig a CM7-el. A 23 Ft-os akcióban megvettem az EX-et, mondván, hátha jobb lesz.
Nem volt fenntartásom az ADW-vel szemben, de vannak olyan hiányosságai, még a fizetős változatnak is, amik a Go-ban ingyenesen benne vannak.
Szeretném ezt két példával személtetni:
1, Mappa létrehozása a desktopon
a, ADW-ban létrehozod a mappát, és kiírja, hogy "Folder". That's all! Egyesével kell belerakosgatnod a programokat az app drawerből (lehet meg lehet oldani máshogy is, de erre nem jöttem rá pár hónap alatt sem.)
b, Go-ban kirakod a mappát, és a létrehozás előtt megkérdezni, hogy mi legyen a neve, és kipipálhatod azokat az appokat, amiket bele akarsz tenni.
Egy picit felhasználóbarátabb
2, Programok elrejtése.
Sajnos nekem ez a vesszőparipám. Mindenkinek a telefonján vannak olyan programok, amiket nem akar az appdrawerben látni, pl az Adfree, vagy a Kindle, esetleg a CarDock. Ezeket ADW-ben csak mindenféle katalógosuk létrehozásával tudom megoldani, míg Go-ban 4(!) kattintással megoldható, hogy elrejtve legyenek a programok.
És végül az akkuhasználat. Nem tudom, van-e összefüggés a két dolog között, de ADW-vel naponta kellett tölteni a Defy-t, míg Go-val 2 napot simán megy.Még egyszer szeretném elmondani,hogy nem akarok flame háborút indítani, de ezek kikívánkoztak belőlem, és bocsánat, hogy ilyen hosszú lett!
PEACE!
Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest