Hirdetés
Aktív témák
-
klambi
addikt
szevasztok!
keresek proxy beállítására szolgáló programot, néhányat már próbáltam de nem volt jó, telefont nem rootoltam, kell hozzá root jog vagy nem?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
szevasztok!
bootscreen-t szeretnék cserélni, ennek az oldalnak a leírása szerint meg is csináltam a hozzávalókat, csak a boot része nem világos hogy abban mit kell csinálni, valaki tud ebben segíteni?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
vagy próbáljam meg terminálban a flash_image splash /sdcard/pb31img.img?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
boot animációkat hol találok, jó sokat!!?
-
klambi
addikt
nem ismertek olyan progit amivel telefonálás közben fel tudom venni a beszélgetést, és ha lehet valami olyat mi nem bonyolult lépkedés hanem akár 1 gombnyomással el tudom indítani a felvételt...
-
klambi
addikt
hát nem akarnak felvenni, meg nem is olyanok legalábbis én nem találtam olyat mi egyszerű kezelésű lenne, 1 gombbal indítom 1 el leállítom... 1 se volt ilyen
-
klambi
addikt
nem gmail-es postafiók kezelésére milyen app-et használtok, most a k9-et probáltam freemail-re de nem igazán volt jó!
-
klambi
addikt
szevasztok, olyan gondom lenne hogy desire-re felraktam a cyanogenmod-ot [link] asszem az 5. van fent, elötte oxygen volt, telefonálás után nem hozza vissza a képernyőt hanem sötét marad és mintha nem is akarna reagálni abban 2-3 mp a gombokra, ez mod gond vagy valamivel orvosolható?
-
klambi
addikt
válasz istnag #48374 üzenetére
csak olyan van hogy sensor be ki de most hívtak és nem változott, hívás után kép sötét marad és semmi, rezeg mikor vonal szakadás van ugye mert az beállítottam hogy azért mégis csak tudjam, de oxygen-nel az volt hogy mikor elvettem e fülemtől akkor aktív volt a képernyő itt meg nem.... már nagyon idegesít, jó a rom de ezt ha nem toom orvosolni akkor valami más romot kell keresnem...!!!!
-
klambi
addikt
szevasztok!
az lehet hardveres gond, hogy ha telefonálok a hívás után nem akitválódik a képernyő, ergo nem tudom lerakni a telefont, mert már a sokadik romot raktam fel a napokban és nincs változás ez van ciánnál is miuinál is.. nem tudom mitől van... van erre valami ötletetek?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
van valami olyan program ami szimulál 1 telefont és fel lehet rá tenni a telefon romját, ezt természetesen pn értem...
-
klambi
addikt
szevasztok!
van 1 weather & toggle widget-flip clock amin az utóbbi 1 hétben nem frissül az időjárás.. pedig nagyon szeretem jó kis óra, szép is és jó is..
nem tudja valaki mi lehet a gond, megszűnt a support vagy mi?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
Valami szép jól megcsinált flip clock-ot nem tudtok mutatni, amit még be is lehet szerezni?
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest