- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Nem rang kérdése ez, a lótúrót !
Csak valahogy szerettemvolna érzékeltetni, hogy barátkozzál újoncként a gondolattal (megintcsaknem pejoratíve mondtam) hogy sokan marharégóta idejárnak és ők is mernek kérdezni , kérdezni nemszégyen.
SŐT.
Azmeg hogy vannak itt szószátyárabb kollégák, akik többet cseverésznek, hát a navükben is elnézéstkérek Tőled, hogy annyit kell olvasnod miattuk.
Mértnekéne.
Azért fórum a fórum.
"KIBESZÉLŐ TOPIC "
Most pl. jól kibeszélünk engemis , meg tégedis.
Ha egyszer nemkap választ a kérdésére, akkor megismétli, bizonyos türelmi idő után, hátha azóta előkerült olyan ember, aki ismeri a megoldást.
Ez ígymegy minden fórumon.
A 10 percenkénti ugyanaztkérdezést persze senki, sehol nem tolerálja.
De gondolj bele a régi igazságba, " Egy ujszülöttnek minden vicc új" Biztos érted a hátulütőjét.
Magyarán aki benéz a fórumra és találkozik a kérdéssel, néha ráismer benne a saját problémájára.
Ezért is nagyon jó, ha ugyanaoz a problémák időről időre felmerülnek.
Mert akkor lehet hogy nem 10 000 hozzánkszólást kell visszaolvasni, hanem csak 180-at, mennyivel jobb az arány, lássuk be.Énis nagyonszoktam ajánlani egyeseknek a kereső használatát, vagy a "gugli a barátod" szlogent, de mint tudjuk a kereső sem mindentudó.
Mert vannak olyan válaszok, amikben a kérdező problémája egyáltalán el sem hangzik, betűszerint, csak a megoldás.
Aztmeg ugyebár nemdobja fel a kereső, mikor a problémás szókkal keresel.Remélem sikerült megvilágítanom ami bökte a szememet, ha nem akkor privátban nagyon szívesen kifejtem.
Nem ellened szóltam hanem éretted.Love, piece and understanding...
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Háztartási gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest