Aktív témák

• Rickazoid

addikt

Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Titanium Backuppal visszaállított programok Éclair alatt nem jelentek meg a Market My Downloads listájában? Én belefutottam ebbe, pedig korábban sose volt hasonló gondom, illetve a backupok tartalmazták a Market linkeket is. Lefuttattam a Market Doktort a TB-ben, de nincs hatása, lefut, kiírja, hogy 63 programot csatolt a Markethez, de nem jelenik meg ott egyik sem, csak a már ott lévő pár darab. Illetve az ez után készített mentés a TB-vel nem tartalmaz Market linket, még az egyébként Market által látott programjaimról sem.
    Megjegyzem nem csak a listában nem szerepelnek a programok, hanem keresésre is csak annyit ír, hogy Free, nem hogy Installed, ha telepíteni próbálom, szimplán letölti, anélkül az üzenet nélkül, miszerint a telepített korábbi verziót felül fogja írni.
    Ha törlöm a TB mappáját és a TB-t is, majd megint telepítem, akkor viszont egyetlen telepített programot sem lát a rendszerben.
    Cache és Dalvik Cache törlés nem segít, Motorola Milestone-ról van szó (amin a Froyo nem túl stabil és már meguntam a hibákat, ezért került vissza az Éclair).

Aktív témák

Hirdetés