Aktív témák

• Shrike7973

senior tag

Hello!

Leszedtem a sokat emlegetett launchereket. ADW, pro, go ex, wp 7 launcher... Eleinte azt se tudtam, hogy kell inditani öket, aztán az egyikhez oda volt írva marketen, hogy ha nem tudod megnyitni, szedd le a home swithert. Jelenleg így tudok köztük navigálni, az lenne a kérdésem,hogy a sok közül realtime csak az fut, amelyiket éppen kiválasztottam, vagy a home alap mellett még a masik is? Tovabba azon kivul, hogy betoltik elore a memoriaba az ikonokat, meg adnak par plusz gorditheto ikont, tesznek valamit? Nekem ugy tunik, hogy nem. Én viszont azt szeretném, hogy az eroforras igenyes alkalmazasok (jatek, pl.: nova), navigacio, stb. minel jobban fussanak. Hatassal vannak a futtatasi sebességre ezek a launcherek?

Masik:
    Kell android platformon takaritast vegezni, mint egy windows-on? (Pl.: tune up utilitieshez hasonloan). Sajnos amig ki nem jon a 2.2 milestone-ra helszukolkodes van a telefon memoriajan, most 60 MB van szabadon, hiaba a 8 GB SD.. Korabban meg azt olvastam, hogy 2.1-re nincs Apps2SD.

Aktív témák

Hirdetés