- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Hello!
Leszedtem a sokat emlegetett launchereket. ADW, pro, go ex, wp 7 launcher... Eleinte azt se tudtam, hogy kell inditani öket, aztán az egyikhez oda volt írva marketen, hogy ha nem tudod megnyitni, szedd le a home swithert. Jelenleg így tudok köztük navigálni, az lenne a kérdésem,hogy a sok közül realtime csak az fut, amelyiket éppen kiválasztottam, vagy a home alap mellett még a masik is? Tovabba azon kivul, hogy betoltik elore a memoriaba az ikonokat, meg adnak par plusz gorditheto ikont, tesznek valamit? Nekem ugy tunik, hogy nem. Én viszont azt szeretném, hogy az eroforras igenyes alkalmazasok (jatek, pl.: nova), navigacio, stb. minel jobban fussanak. Hatassal vannak a futtatasi sebességre ezek a launcherek?
Masik:
Kell android platformon takaritast vegezni, mint egy windows-on? (Pl.: tune up utilitieshez hasonloan). Sajnos amig ki nem jon a 2.2 milestone-ra helszukolkodes van a telefon memoriajan, most 60 MB van szabadon, hiaba a 8 GB SD.. Korabban meg azt olvastam, hogy 2.1-re nincs Apps2SD.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest