Hirdetés
Aktív témák
-
titán
Végre bekerült a magyar fordításom a minimalistic text widget-be. Majd egy hónapja várok rá.
Szóval már van magyar nyelvű óra, időjárás, naptár és akku kijelzés.
Ha fordítási hibát találtok, plz jelezzétek. Thx. (leszámítva a legújabb, még fordítás nélküli részeket)
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
r0by
addikt
Több helyen is azt olvastam hogy ingyenes navi a Sygic Aura, illetve a market is free-nek jelöli.
Nos, mondom kipróbálom, feltelepítem. De az első indulásnál már aktiválni akar.., 1 hetem van rá.
Akkor most free vagy sem? -
siofok
őstag
sziasztok! a widgetlocker hez nincs véletlen valahol magyar leirás?mert nagyon tetszik,csak 10%-nál többet pl nemértek a beállítások közül.Vagy elsőkörben tudnátok abban segíteni,ogy a már kintlévő csúskát hogy tudom eltüntetni,ai nemkell?
előre is köszönöm!OnePlus nord 2t
-
canniball
nagyúr
Szükségem lenne olyan zseblámpa alkalmazásra, amelyiket ha bekapcsolom letiltja a képernyőzárat, azaz ne kelljen újra feloldani a képernyőt a kikapcsolásához (és nem lenne rossz ha kikapcsolás után nem futna tovább a háttérben); találkozott-e valaki ilyennel?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
zeorsdfd
senior tag
-
Skynet258
veterán
-
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül egy offline Appbrain kliense telefonra?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
Kis csevegő kérdésem lenne,ki milyen alkalmazást ajánlana msn,és egyéb használatára?Ebuddy fent van most a fring sztem androidon kuka számomra,nimbuzzal tapasztalat? Skype-ra gondolom külön app létezik..
Illetve böngészőben sokan dícsértétek a Miren browsert,csak épp magyarul nem beszél..pontosabban nemcsak jó de viszonylag takarékos böngészőt keresek
Köszönöm!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
canniball
nagyúr
Akkor köszönöm!
zeorsdfd!
Letöltöttem, kipróbáltam; a két kattintásos megoldással még nem is lenne gond, de ugyanaz a bajom vele mint a jelenleg használt Moto Torch Led-del: baromira nem áll kézre a be/kikapcsoló ikon. A többi része amúgy tetszik, úgyhogy marad.
Widgetekkel spórolok ahol lehet, inkább ikonokkal operálok én is, de ha nincs más megoldás akkor nincs más megoldás.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
Van egy pár találat, melyikre gondoltál?
-
ferke72
aktív tag
válasz KuCu_155 #6473 üzenetére
Nah tisztázzunk valamit,vezetékes neted asztali/notebookod van?
Mivel sima apk file-at gépre le tudod húzni onnan pedig pl. Myphone expoler progibal vagy szimplán csak sd kártyára rámásolva fel tudod tenni telóra!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
Liudvikas
tag
hm, rövid keresés után ezt a topicot találtam, elnézést ha off
a kérdés az lenne, hogy androidon ha zenelejátszás közben kihúzom a fülest, a zene szól tovább, vagy elnémul? (régi SE telókon/iOS-nál jó volt ez a fícsör)
mivel elég gyakran hallgatok zenét, zavaró folyton leállítgatni a zenét S60on kihúzás előtt, és erről nem találtam semmit androidfronton..
ez gyártó, vagy lejátszófüggő dolog? köszi -
xxman
senior tag
ÜDV!
S.O.S!!!
Tmobile pulsem van , minden alkalmazásom és minden egyéb memkarin van , ki lett véve a telóból , és úgy lett bekapcsolva a teló (kellett a memkari) . Azóta (úgy h a memkari is benne van , és a teló nem látja a progikat , a widgeteket semmit , de pl a zenéket felismeri...
PLZZ heLP!!I just wanna have some fun.
-
llaszlo
veterán
válasz KuCu_155 #6468 üzenetére
Nem hiszem, hogy nincs valahol wifi a közelben. Keresel egy helyet beülsz egy órára megcsinálod amit kell aztán csókolom. Ezek a telefonok net nélkül nem sokat érnek.
xxman: Már bocs, de hülye voltál. Vinfos alól sem veszed ki az egyik rendszer partíciót és kapcsolod be úgy a gépet. Ne csodálkozz, hogy gebasz van. Rakj újra mindent más nincs.
Nem mellesleg ha nem tűnt volna fel ez nem a Pulse topic.Liudvikas: Pulse-on ha lejátszás közben kihúztam akkor leállt, amikor újra rádugtam akkor meg elindult. De egyébként leáll általában.
[ Szerkesztve ]
-
xxman
senior tag
marketem sincs meg , ez mi???!! valaki segítsen pls.
I just wanna have some fun.
-
kyle_
tag
Sziasztok!
Nem pont ideillő a téma, de segítsetek pls
Sonyericsson x8-as telón, ha le van tiltva az adatforgalom, akkor netre nem tud felmenni ugye?
Előfizus vagyok és nem szeretnék meglepit.
Nagyon hála mindenkinekHa már írok neked, ne legyél már bunkó és tisztelj meg egy válasszal hogy te paraszt, már nem aktuális!!!
-
canniball
nagyúr
Na ez tényleg f@sz@ kis proginak tűnik!
Liudvikas!
Motorola Defy (Android 2.1)+a gyári lejátszó (Connected Music Player): füles bedug-> zene elindít-> füles lehúz-> lejátszó magától megáll.Ha már itt tartunk. Olyan ingyenes zenelejátszó kerestetik, amelyik kilépéskor valóban leáll (és nem fut tovább a processek között), valamint lezárt képernyő mellett is működik a hangerő állítás (természetesen az erre szolgáló gombokkal gondolom). Nem baj ha vannak olyan fícsörök mint: rendezés előadó/album/stb. szerint, EQ, borító kezelés, netán léptetés a hangerő gombokat hosszan lenyomva, de ezek összessége már a tökéletes megvalósítása lenne... Létezik-e?
[ Szerkesztve ]
-
Gyb001
senior tag
Hello !
Automatikus üzemmód váltó programot tud valaki?
Pleggel 8:00 kor átvált csendes üzemmódba iskola után 14:10 kor visza normálbaA bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Falconer
aktív tag
Nem full ide tartozik, de valaki el tudná mondani, hogy hogyan kell bekonfigolni az Astro SMB modult?
Win 7 homegroup van wifi routerrel.... Szóval az alábbiakat mi alapján kell kitölteni?
Label
Server (gép IP címe a hálózaton?)
Share
Domain
Directory
User Name (ide bármi?)
Password (homegroup passwordja gondolom) -
Istv@n
aktív tag
-
ferke72
aktív tag
hahó... milyen klienst használjak csevegésre?Köszi!
illetve jó és viszonylag takarékos böngészőt tudtok ajánlani?Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
kyle_
tag
feltettem ezt a network monitort, nagyon prima progi.
Viszont a telefon állapotánál irja: mobilhálózat tipusa edge, szolgáltatás állapota: működik
ez gondolom nem gond, ugye?
thx előre is
Ha már írok neked, ne legyél már bunkó és tisztelj meg egy válasszal hogy te paraszt, már nem aktuális!!!
-
hodostamas
addikt
-
llaszlo
veterán
válasz hodostamas #6495 üzenetére
De a markettal egyszerűbb. Nem kell külön app.
-
-B-
senior tag
-
rumos14
nagyúr
urak,
WinMo-ról áttérő (megtérő) júzerként keresnék egy mobilnet adatforalmat mérő egyszerű progit, ami napra/hónapra lebontva összegez. nem szeretném a havi 1 gigát túllépni. és egy tök egyszerű, "Notes" jellegű progi is kéne, amivel rövid jegyzeteket tudok készíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Samsung LED tévé eladó
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Galaxy Watch 5 Pro eladó
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest