Hirdetés
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Zenelejátszó Androidra!!!
A PowerAMP-ot próbáltam, remek app, csak épp a licence-t nem sikerült érvényesítenem, tehát nem tudom használni. MixZing szerintetek mennyivel "visszamaradottabb"? Ugye abban is van EQ, ami nekem fontos, hogy növelni tudja az amúgy elég halk hangerőt.
Tudtok a Mixzing-en kívül más alternatívát?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Inarus
addikt
válasz FlagellumDei #5501 üzenetére
Megcsináltad amit az előbb írtam? (Tudod, lehúzod az értesítési sávot, rákattintassz az USB-kapcsolódás felíratra, majd a Csatlakozás gombra.)
-
Istwan
tag
válasz FlagellumDei #5498 üzenetére
-
-B-
senior tag
System Info-hoz hasonló widgetet keresnék csak minimalista stílusban.
Tud valaki ilyet? -
Sick Boy
őstag
Sziasztok!
Kérlek, ajánljatok nekem olyan virtuális billentyűzet programot, ami a hagyományos telefon billentyűzetét adja ki, nagy méretben (de kb, akkora területen, mint a QWERTY, nem kell full képernyős).
tehát egy 3 x 4 -es gombsor.
Az sem ártana, ha a magyar ékezetes betűket lehetne rajta előcsalogatni (pl. mint a Nokiákon), továbbléptetéssel.Kipróbáltam már vagy 10 féle billentyűzet programot, meg turkáltam a Marketen is, de semmi.
Előre is nagyon köszi!
Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
Csoknyai
csendes tag
Valami olyan uninstaller-t keresek ami totál kitakarít, nem csak a programot, hanem az összes maradékát is.
-
r0by
addikt
válasz Sick Boy #5509 üzenetére
Próbáld ki az Anysoft keyboard-ot, ha még nem tetted meg. Szerintem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Quarell
tag
A következő problémára keresek valamilyen megoldást…
Lezárt képernyőnél megoldható, hogy ne látszódjon a hálózati információ (szolgáltató neve), az óra és a dátum?
Egy olyan live wallpapert használok amibe bele van integrálva az óra és a dátum, így baromira zavaró és bénán is néz ki, hogy feloldás előtt rá van pakolva tök más karakterekkel és méretben tkp. ugyanaz az infó.
Köszönöm a segítséget!
-
combrader
tag
Nem tud valaki egy olyan timer vagy számláló progit, amit be lehet úgy állítani, hogy pl. 10 percenként jelezzen? Úgy értem, hogy egy 40 perces tréninget beállítok, hogy vagy 0-tól vagy 40-től számoljon és 10 percenként jelezzen hanggal.
Ötlet?
-
MartOOn
addikt
válasz petipetya #5495 üzenetére
"Ismer valaki olyan alkalmazást, amellyel bárhol-bármiből létre tudok hozni egy naptárbejegyzést?
Például hosszan bökök egy sms-re és készítek belőle egy naptárbejegyzést, vagy hosszan bökök egy tévéműsorra a tv24 alkalmazásban és abból is létrehozok egy emlékeztetőt a naptárba."ez engem is érdekelne. valaki tud rá app-ot?
thx előre is!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Call meter NG-hez szeretnék egy kis beállítási segítséget kérni!
A T-s Eco-hoz kellene belőni családbarát kedvezménnyel.Konkrétan:
Hívásdíj:
-Hálózaton belüli irányba (30-asok) 29 Ft/perc
-Hálózaton kívüli irányba (20-asok, 70-esek, vezetékesek) 39 Ft/perc
SMS:
Bármely időszakban belföldi irányba 29 Ft/db+Családbarát kedvezmény egy számra, és ugye az ingyenes ügyfélszolgálat.
Az addig oké, hogy a kivételekhez felveszem a családbarát kedvezményes számot, és az ügyfélszolgálat számát. Az is oké, hogy beállítom neki, hogy két tarifával számítson. De ha már a kivételek között szerepel a két ingyenes számom, akkor hogyan tudom beállítani azt, hogy a 30-asokat 29 ft-ért a 20-asokat, 70-eseket 39 ft-ért számolja?
-
viw
aktív tag
halli, légyszi ajánljatok valami remote desktop progit amivel a telefonon láthatom a PC-n történő eseményeket. tehát pont azt látom a telón mint a monitoron.
-
wiggen123
senior tag
Egy jó free tárcsázó programot tudtok mondani? Smart dial legyen benne.
Dialer One-t próbáltam, de nem tetszik, hogy hívás után nem lép ki rendesen, mintha nem helyettesítené hanem az eredeti tárcsázó mellett futnaSometimes you win, sometimes you learn.
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Van olyan fülhallgató + zenelejátszó program kombináció, ami tudja az iphonenál lévő fícsört, hogy egy nyomás pause, 2 nyomás ugrik a szám a következőre, 3 nyomás ugrik a szám vissza?
Sennheiser mm50ip-m van-> konkrétan ehhez kéne ha lehet[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Üdv, van egy billentyűzár progi "Tap-Tap app " nagyon ügyes, rátapizol a widgetre és lezár, de sajna csak 2.2 -őn megy , ha tud valaki hasonlót spicára (2.1) meg köszönném,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
vendingo
veterán
Lehet hülye kérdés, de a titanium backup pro val, hogyan tudok mindent lementeni?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
lzoli78
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés. SlideIT programot hogy tudnám hivatalosan megvenni? Marketről nem megy, ha jól tudom Mo.-n még nem elérhetőek a fizetős app.ok. A SlideIT hivatalos oldalán is marketre dobna.. Ha jól tudom Appbrainel megoldható, de nekem sehogy sem megy, hogy fizetős programokat vegyek.
Előre is köszönöm a a segitségeteket!
Üdv.
-
deino
csendes tag
válasz FlagellumDei #5506 üzenetére
Mert lehet, hogy automatikusan Charge only-n van. Beállítások menüben keresd meg az USB beállításokat, és nézd meg, hogy nincs-e beállítva véletlenül az, hogy USB csatlakozás esetén kérdés nélkül válasszon magának üzemmódot. Magyarul sajnos nem tudom, mi a menüpontok neve, bocsi.
http://appdroid.blog.hu
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Én olyan programot vagy oldalt keresek, ahol lehet informálódni, hogy a napokban milyen új programok és játékok jelentek meg androidra. Az se baj, ha fizetős appokról ill. játékokról írnak, csak legyen valami olyan hely ahol ezeket az infókat be tudom szerezni.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
kenny123
addikt
Cronos Froyo alatt hogyan lehet a notification bart átlátszóvá tenni? Légyszi valaki írja meg!
yo
-
verser233
senior tag
Köszönöm Inarus és deino
[ Szerkesztve ]
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
#TOTTI
őstag
Easytube - Szuperül működik, letölt pillanatok alatt MP4-be, és egy másodperc alatt konvertál MP3-ba YouTube-ról..
-
volvoguy
addikt
Üdv. Tudtok vmi jó kis zeneletöltő appot mondani? Ott a TubeMate, de hát videókat zenévé konvertálni nem a legjobb ha a hangminőséget is nézzük.
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
nagy04
csendes tag
Hali!
Az appbrain.com oldalról le lehet valahogyan tölteni a programok .apk fájlait? Csak mert nekem nincs mobilnetem és most wifi sincs a közelbe, ezért kéne hogy a gépről fel tudjam tenni a telóra.
-
Istwan
tag
Nálam, ha csatlakoztatom a fülest, egyböl elindul a zene. Ha hosszan (1sec.) nyomom, akkor vált másik számot. Ha hosszan és egy rövid, akkor kikapcsolja. A 2x megnyomás nálam semmit nem csinál. Ha nálad az adott rom-nak van saját headset opcioja, azt lehet ki kell iktatni...vagy mi. Hogy csak hivás fogadáskor aktiválja a telót.
Én Pulse-n használom és nem állitottam semmit a progban. Passz.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest